|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Imię: Denus Larakoth
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
|
![]() hiho
![]() lvlek: ![]() a co do loota to było 3 crown legs, crown armor 3 red piece of cloth, 2 war hammer, 2 crown helmet, na 15 bp mf used ![]()
______________ Ostatnio edytowany przez Denusik - 05-04-2007 o 13:13. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Inna Postac =]
Profesja: Knight
Gildia: Niema... Moze Bedzie
Skille: ??/??
Poziom mag.: 7
|
![]() Gratz Denus, Nupku Daj Sie Dogonic xP
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Imię: Don Arturr ? : <
Profesja: Elder Druid
Gildia: Demons Army
Świat: Pacera ? : <
Poziom: 54
Skille: 67 Fish
Poziom mag.: 55
|
![]() Wiec witam niejestem z tej gildi ale mam pewna fotke zawsze uwarzalem ze PP najlepsza gildia a ona poprostu spadla na psy nikt na to nieraguje ?
Lortheus wrabal sie na respa chociaz go grzecznie prosilismy ( byl z Destroyer de Pacera ) 13:53 Destroyer de Pacera [107]: 130 lv 13:53 Destroyer de Pacera [107]: haknolem zalosne nie ? i oto fotka mam nadzieje ze Sabulus cos z tym zrobi PP traci reputacje w oczach ! ![]()
14:54 Thomsonus [26]: ale nuuuuuuuuuudy 14:54 Kriss Xawera [114]: to sie cyckiem pobaw 14:54 Thomsonus [26]: twoim? 14:54 Honorowy Rycerz [36]: ja sie wlasnie bawiie 14:54 Kriss Xawera [114]: nie masz swojego? ;/ 14:54 Don Artur [60]: looooool |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Lokacja: Olkusz
Imię: Pierwszy Rycerz
Gildia: Brotherhood Team
Poziom: 59
Skille: 19.26
Poziom mag.: 57
|
![]() Tak tak popierdam Cie Donek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Oj tak... kiedyś marzyłem, żeby być w PP, ale teraz muszę powiedzieć, że ta gildia schodzi na psy :/ Szkoda...
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Imię: Lortheus
Poziom: 128
Poziom mag.: 69
|
![]() Poprsotu huncilem to po co biliscie moje hydry ..... wiec dostaliscie bloka i placzecie... a teraz w 3 sie podpisujecie i niby kozaczki z was -.-
Szkoda ze jeden z was na cheat gra ... jednym slowem zal.pl z was PS:Szkoda ze nie padliscie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda mi Ciebie dzieciaku i cale PP, jeszcze bedziesz klamac a to ze nam sie na respa wrables jak expilismy to juz niewspomniesz?
14:54 Thomsonus [26]: ale nuuuuuuuuuudy 14:54 Kriss Xawera [114]: to sie cyckiem pobaw 14:54 Thomsonus [26]: twoim? 14:54 Honorowy Rycerz [36]: ja sie wlasnie bawiie 14:54 Kriss Xawera [114]: nie masz swojego? ;/ 14:54 Don Artur [60]: looooool |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Imię: Maniuraa
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 91/67
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
po prostu ma na ciebie ochote... i kilku tez za to twoje "honorowe" zachowanie przynajmniej sie poczules jak ludzie ktorych ty bloczyles na wspolnym huncie...
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: skąd inąd
Imię: Torg
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rat Slayers
Poziom: 148
Skille: 90/88
|
![]() To niestety prawda. Weszli huncić na srodek respa pomino naszego sprzeciwu. Póżniej widać było im mało bo przyszli do na koło schodów, po pierwszej hydrze którą zabili na "doczepkę" Destroyer poszedł zlurować kilka hydr a Lorethus postawił mwalle odcinąc Pierwszego od schodów. Udało mu się przeżyć, po kilku minutach sytuacja powtórzyła się, tym razem odgrodził nas wszystkich od jedynej drogi ucieczki a Destroyer przyprowadził kilka hydr -.- Jak widać noobowstwo jest niezależne od lvla. Na szczęście zdążyliśmy się wylogować zanim przerzuciły się na nas. Głupia zabawa niedojrzałych podrostków. Ja też kiedyś marzyłem o byciu w PP, teraz jednak widzę że są tam ludzie z którymi nie chciałbym mieć nic do czynienia. Dziwię się że są oni tam tolerowani skoro przynoszą wstyd gildii.
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() On nas wszystkich zbloczyl ale dalismy loga, potem znowu nas zablokowall ale niezdazyl postawic tylko scian i ucieklem ja z Valkim
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Imię: Lortheus
Poziom: 128
Poziom mag.: 69
|
![]() Więc widać ze jednak sie zmówiliście tylko szkoda ze zaśmiecacie forum ....
bo wasze wypowiedzi sa zalosne i mam to gdzies.Umiecie tylko cwaniakowac i wpieprzac sie na respa.next byl Herotom nie wy to po co sie wpychaliscie.Oprocz was nikt do mnei nie ma pretensji jak jestem w PP mialem pare sprzeczek z jednym kumplem (niektorzy wiedza o kogo chodzi) ale teraz jest juz wszystko ok.A jak chcecie sobie popisac cos na moj temat to na innym forum ![]() I nie gadajcie ze PP zeszlo na psy spojrzcie na swoja gildie ..... i na swoja postawe ... bo tylko moge wam pozazdroscic tego ze jestescie najwiekszymi frajerami na Pacerze.Jakos nigdy nikt do mnei nei mial pretensji -.- NO COMMENT !!! PLX |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() No... może i traci popularność...
Ale patrzcie też na to że wiele osób mówi ze Pierwszy ma drugiego chara, gra na mc itp.. czy to też jakaś zemsta członka z PP ? Hmm... Nie znam tych Panów ale cóz..lipna sprawa :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ty klamiesz w zywe oczy expilismy spokojnie z 50 min a ten powie ze sie wrabalismy zalosny jestes !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kosi Lord
Gildia: Golden Boys
Poziom: 209
Poziom mag.: 80
|
![]() To WY jeszcze nie wiecie ze cula to maniak i kiedy tylko sie nie lognie to resp hydr jego? XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Imię: Maniuraa
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 91/67
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() skonczyli ta dyskusje? jak nie to zaluzcie sobie inny temat...
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() No właśnie.. lepiej na priv albo gg albo coś.. czuje że bany polecą xD na forum xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Poziom: 166
Skille: 96/90
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Lokacja: Olkusz
Imię: Pierwszy Rycerz
Gildia: Brotherhood Team
Poziom: 59
Skille: 19.26
Poziom mag.: 57
|
![]() Hahah Maniek Maniek szkoda mi Ciebie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
|
![]() eee no nie nie sorry ja nie zazdroszcze ci eq , lv
więc mnie nie ciska i nie ściska zresztą chcesz to Sobie graj moim zdaniem lepiej grać bez botów itp. lepsza przyjemność i większa satysfakcja Ostatnio edytowany przez lusifer - 06-04-2007 o 16:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Sabulus
Gildia: GoldeN BoyS
Poziom: 251
Skille: 21/29
Poziom mag.: 86
|
![]() Tak wogole to Czesc i czolem..
*Wydaje mi sie raczej ze tu sie wkleja zdjecia a nie gestykuluje na tematy nie zwiazane wogole z zaistniala sytuacja.. *Wypadalo by raczej juz przestac gadac o tym kto kogo zblokowal sprawa juz jest rozwiazana jak cos to nie pvp ze bedziemy sie tluc ... Jeszcze cos od siebie do Pierwszego ;o ladnie sie wypowiedziales o PP jakas urazona duma ze cie tu niema czy co? banda noobow mniam co za powiedzonko , mowi to ktos kto nie ma do tego raczej podstaw... I ty chcesz potem aby ci questy robic czy cos?panuj nad slownictwem.. To TYLE ; Zaraz jakies foty dam i juz cichosza ![]() |
![]() |
![]() |