![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Profesja: Elder Druid
|
![]() Widziales pvp taifuna? tzn. gowno, a nie pvp. A jakos udalo mu sie zdobyc taki lv. Tymbadziej, ze teraz w tibii nie istnieje pvp (po wprowadzeniu bota). Istnieje tylko maniaczenie magiem z tymi zasranymi strike'ami i na pale wciskanie hotkey'ow.
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Imię: NIE moge wam powiedzieć
Świat: Dawniej Azura
![]() |
![]() Ludzie, ludzie kto tu mówi o 290lvl kiedy on ma już 291 lvl
![]() a jak co to zawsze można se sprawdzić na stronce ale zastanawiam się jak to mozliwe... w 1 dzień!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
![]() www.tibia.com - Community - Characters - ( Mateusz Dragon Wielki ) to wpiszcie w przeglądarce a zobaczycie ze Mateusz Dragon Wielki nie ma 290 levlela lecz posiada 291 om jest dla mnie Masterem mimo, że jest Elder Druidem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() zobacznie ile MDW srednio siedzi online
![]() ![]() poprostu spedzony czas wykorzystuje optymalnie na expienie niebede sie czepial ze to non-pvp czy cos gra sie dla zabawy a jesli mu ciagle expienie sprawia zabawe to dobrze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Port Hope
Stan: Zbanowany
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: Wypas;p
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() @4up
Trzeba być PGierem 1 stopnia ![]() Harmonian90 ma racje, ja to napisałem w podobnym temacie, ale chyba go modki skasowali - wy po prostu mu zazdroście ;] Nawet gdyby sharował to dużo osób sharuje , ale nikt nie wbił 291 lvlu. A jak jest studentem to ma między sesjami przerwy i może expic godzinami, nie musi być "rozpieszczonym gnojem" jak to określił kolega kilka up ![]() @edit Niektórzy lubią pvp, a niektórzy non-pvp - ich gusty, i skąd możecie wiedzieć jakie on ma pvp-.-, a tego teraz nie można obiektywnie określić bo z tego co wiem nie ma już chyb awojen w Tibii bez używania bota ![]() Ostatnio edytowany przez Grabadia - 19-02-2007 o 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Ludzie..opamietajcie sie... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
|
![]() Może mi ktoś odpisać jakim cudem Mateusz Dragon Wielki ma juz 291 level ni da sie w 1 dzien wbic 1 levela i to jeszcze z 290 - 291 no nie wiem nie wiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Poziom: 70+
![]() |
![]() Cytuj:
I co nasz mateuszek robi w tibii 8h dziennie ? expi ? Moze expi? moze jeszcze sobie .. poexpi ? hmm nuda idzie sobie expic.
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja też nie wiem jak to się stało. Albo on jest bogiem expienia albo mamy doczynienia z poważnym bugiem na stronce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik forum
|
![]() Macie racje ta postacia gra całe jego miasto chyba ze na wsi mieszka to wies
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gdyby tą postacią grała cała wieś to nie było by tak miło
wątpie czy wyszedł by wtedy z rooka |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik forum
|
![]() Kasztanieczek nie chodzi o kase kasy tez zbiera ale porównajmy expienie Eternala Obliviona, który 291 level wbija juz cho cho... a MDW potrafi w 1 dzien tak poszalec
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zbanowany
|
![]() Tyle ze oblivion to nie drut/sorc i nie bije demonkow po 1,5k z sd i nie wali 400k/h~ .. widziesz roznice?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
edit: Double posting is sux ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
|
![]() Fajnie sie gada o najwyzszym Polakiem, ktory jest jednoczesnie najwyzszym levelem na świecie
Tyle ze oblivion to nie drut/sorc i nie bije demonkow po 1,5k z sd i nie wali 400k/h~ .. widziesz roznice? No tak w sumie masz racje ![]() Kto wie ile lat ma na rl MDW i w jakim miescie mieszka? no ile ma lat i gdize mieszka? Kto mi powie (kto wie?) ile lat ma na realy MDW i w jakim miescie mieszka? Ostatnio edytowany przez Rothes - 20-02-2007 o 07:44. Powód: Połączenie pięciu postów napisanych jeden pod drugim |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
|
![]() Eternal jest brazyliczykiem.
I MNIE ZACZYNA POWOLI W*****AĆ ŻE PO RAZ KOLEJNY NOOBY INFORMUJĄ NAS PO RAZ 666 JAKI MA LVL