|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() Z niecierpliwością czekam (i nie tylko ja) na next part
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Bardzo podoba mi się fake, szczególnie fabuła. Chyba jeszcze nie było fake'a dziejącego się w tych czasach. Lokacje też są bardzo fajne. Czekam na następy odcinek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @Murgath
Swieczki palily sie, bo nie przewidzialam tego przy robieniu lokacji, a nie chcialo mi sie robic od nowa ze zgaszonymi swieczkami. Po krotkiej przerwie wzielam sie za next part. Niestety mam dopiero 3 obrazki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja sie mecze i robie next part, a tu nikt nie komentuje.
![]() Macie czesc trzecia: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reszta nizej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nizej... |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentowac mi to, ale juz! @Withord Po prostu maja porzadny proch. To ladunek miotajacy, a nie jakis wulkan saletrowy, co ma caly kadr zadymiac. Ostatnio edytowany przez seksowna_druidka - 20-03-2007 o 18:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Trumna
Imię: Nijak
Świat: Ni
Poziom: 1
Skille: 99/99
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Suuupeeeer
![]() Nie podoba mi się tylko ten wystrzał z armat. Za mało dymu i ognia. @up No dobra, ale ten ogień wygląda anemicznie, jakby chciał a nie mógł. Ostatnio edytowany przez Withord - 21-03-2007 o 08:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Ładne, nawet bardzo. Masz u mnie 9/10
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() Super fake i do tego dłuuugi i to właśnie są duże (nawet bardzo) plusy
![]() 9/10 Jak wcześniej Pan 2xup wspomniał, że trochę wybuchy z armat cieniutkie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Jak dla mnie bardzo ladny i solidny fake. Czekam na wiecej.
PS.: Byla rekrutacja i ja sie przyjalem, ale dalem zly out. A wiedz od nowa Pirat Imie: Kapitan Sparrow Out: ![]() Statek: Interceptor wrazie by obrazek niewskoczyl - http://img19.imageshack.us/my.php?image=js222eg1.png @2Down Peszek, takie imie mi sie podoba, nie moja wina, ze najwiekszy pirat (filmowy) karaibow tez sie tak nazywal. To w reklamach jak uzywaja nazwiska Nowak, czy cos to tez jest to zle, bo to nazwa wlasna, nazwisko... Ostatnio edytowany przez ARESS15 - 20-03-2007 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Zdania o tym fake nie zmienie ale podoba mi się że jest duzo (nawet bardzo) i jest ładnie dopasowane wszystko. 9/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @2up
a co ty jestes? Super Evil Mastah? Kapitan Sparrow to nazwa własna ] @edit Gdyby to nie było forum gdzie jest duzo ludzi to bym cie zbluzgal... To nazwij sie kapitan Jack albo moczymajtek to nie jest nazwa własna bo Sparrow to nazwisko! @Fake Bardzo fajny ![]() Nie podoba mi sie ten chrzęst łamanych kości. obeszło by się bez tego. ocena 9/10 @edit ![]() Sparrow to nie jest imie!
Fake-.- wait Ostatnio edytowany przez Krolon - 20-03-2007 o 21:35. Powód: brak oceny |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Coz... moge ci jedynie pogratulowac. Dawno nie widzialem tak pozadnie zrobionego fake'u. Sa bledy, ale w porownaniu z wiekszoscia fake'ow na tym forum, to jest to dosc ladnie zrobione.
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziekuje za pozytywne komentarze.
@Aress Walic nick, ale gdzie ty w rekrutacji widziales piratow? Byli tam CHINSCY piraci, a ten out i imie (czy tam nazwisko) z chinska nie brzmi. Moge cie dac na kapitana wyprawy, tylko wymysl oryginalny nick. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() @up
Ok. Imie: Kapitan Will, Kapitan Jack, Kapitan Aegnor - Wybierz |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() @up:
Ona chciała CHIŃSKIE imię... @topic: Bardzo ładny fake. Podoba mi się ta żaglówka ;p Ale wystrzały z armat i outy muszkieterów... Ocena:9/10. @down: Dobra, ale chodziło mi o kapelusze muszkieterów.. Takie dziwne ;p
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 21-03-2007 o 08:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie chce chinskiego imienia, bo ten out nie pasuje do chinczyka. Dam go na europejczyka. Outy muszkieterow juz przerabiam. @2down Mam narazie tylko 10 obrazkow. Dajcie sie poobijac. Mam tez inne rzeczy do robienia w zyciu. Next part moze bedzie w poniedzialek. Ostatnio edytowany przez seksowna_druidka - 31-03-2007 o 08:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]() Fajny fake daje 4/5 bo nie umiesz robic sfxow fajnych i do dupy strzal z armaty.
A wiesz, ze znam cie na rl'u?;p |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() @up:
A ty jesteś moim psem.. Hau- hau! @topic: Nie widzę next part!
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta czesc jest krotka i bez akcji, wiec strescilam najbardziej jak sie dalo. Nie oczekujcie ciaglej strzelaniny. Fabule tez trzeba rozwijac. Planowalam dac jeszcze jedna scene, ale nie chce wszystkiego zdradzac.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @kogucik Bez przesady, jak ktos powiedzial sa orty. Ostatnio edytowany przez seksowna_druidka - 31-03-2007 o 14:16. |
![]() |
![]() |