|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() HaiL me xD /
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mikes of Jamera
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Night Soldiers
Świat: Jamera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
![]() Nie rozumiem jak mozna zyc knightem bez blockowania... Na mocniejsze potworki (czyt. takie z których leci jakikolwiek lepszy loocik) można chodzić tylko z teamem (można solować ale byloby to nieoplacalne), a co się z tym wiąże, trzeba im owego stworka blokować...Wyższy lvl knight nie może bez tego żyć... (kasa -> "buy all bps of uh" ->block nasttepnych potworkow -> Sell loot ->kasa..............)
|
![]() |
![]() |
#83 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() bah.
Mozna zyc knightem bez blokowania. Mozna sobie tylko expic, mozna sobie tylko trenic i to tez jest sposob na gre. Nikt nie zmusza nikogo na chodzenie na silne potworki. @*Ryspeht*: zdefiniuj "dobre skille" to ci powiem czy bez takich mozna zyc.
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: loL?
Świat: lol?
Poziom: lol
Skille: lol
Poziom mag.: lo
|
![]() Po pierwsze Sorc nie jest taki nudny jak sie wydaje
Po drugie kto ci broni iść na gohule 2 strzaly i po nim ![]() A po trzecie jak sie nudzisz ti idz pekuj to jest przyjemne u***ac 30 lvl knighta
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Nowa Huta
Imię: Naina
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: +50
Skille: 77/76
Poziom mag.: 6
|
![]() @Vil
Dobre skille... Ale na jakim lvl bo na 8 lvl dobre skille to z 65... Ale dobre to są mniej więcej 85/85 (Tak do 70 lvl). Przynajmniej dla mnie. pozdro! |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Cóż, Vil na 35 lvl miał bodajże 69/68 i jakoś żył (i NIE, NIE expił na rotach/dwarfach) ...
#87 |
eX Moderator
![]() |
![]() 69/70 na 23 lev, aktualnie takie same na 39 lev i zyje spokojnie...
edit: i na czym bedziesz expic na 8 lev z 65/65 ? na tym samym co ja na 50/50...
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 25-10-2005 o 20:59. |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]() omg wez ty potren troche ten mlvl bo szkoda run bedzie zalatw blokera i idz na gsy albo dragi z hmm moze ci cos wypadnie z gs zwroci ci sie i nie bedzie tak nudno ;P
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Świat: Fortera
Poziom mag.: 42
![]() |
![]() Po pierwsze sorc jest postacią jedynie dla wytwałych graczy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak dobrze wiadomo knight ma na 50 lvlu ponad 800 hp, skille okolo 75-85. Sorc z lvl 30 oraz mlvl 45 zadaje knightowi okolo 110-160 per sd. powiedz mi jak knight ktory ma przy sobie przynajmniej 8 bp uh moze pasc od sorca ktory musial by wystrzelic w rycerza z 4 sd aby tamten musial sie uhnac ? Policz sobie najpierw ile sorc musial by sie nastrzelac tzn ile musial by miec bp sd oraz uh zeby te nedzne 8 bp knajta wykonczyc. Rzecz druga to gs. Otorz jest kilka pojedynczych respow Gsa na arenie dla faccy "gdzie wbijasz sd i wybijasz". Kolejna rzecz to "zsolowalem gsa - Fakt ze poszlo 9sd i 2uhy ale wierz mi ze frajda i loot jest naprawde opłacalny" frajda owszem ale loot ? rzadko doprawdy zdarza sie zeby za pierwszym razem wylecialo cos co by przynajmniej wyrownalo straty run. ps. nie wspominajac o tym ze sorc ma 300 hp a knaj nawet jak nie ma tego nieszczesnego 6 mlvla moze ladnie wjezdzac z np d lancy + jakiejs slabszej ofensywnej runki + exori ; ) Ostatnio edytowany przez tomekfaszcz - 27-10-2005 o 22:57. |
|
![]() |
![]() |
#92 |
eX Moderator
![]() |
![]() ~40 gsow solo, loot srednio 30 gp, raz wypadly brass legsy..
nie masz o czyms pojecia = nie pisz na ten temat bo ani to smieszne ani pomocne..
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Polecam Ci dwarf soldki w kazz i lootbagi potem jak na soldkach skoncza ci sie runki to na dwarfy z broni bic z loobtagów kupisz runki i dalej dwarf soldy albo poprostu minoski ale wieksze ryzyko deda poniewaz sa archery..Ja na Archerach expilem knightem na Minitwin czy jakos tak nie pamiętam i byl super exp poniewaz ludzi tam nie bylo wcale..Tak samo Ty mozesz tam isc pod warunkiem : Musiz mniec minimum 2bp uh z 5 bp hmm i bp gfb + 2 monki ktore slozą do bloku...
Btw : Nie przejmuj się ze knightci expią potem sam będziesz chodził na dl'e hydry a juz potem całkiem Demony i Oni Ci będa blokowac a Ty kosił expa... ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Świat: Fortera
Poziom mag.: 42
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
wiesz co do tego pk'owania knighta na 50 to nie wyssałem sobie tego z palca. Na własne oczy to wdiziałem i znjaomego który miał taka sytuacje na podajże hibernii z tym, że on miał 34lvl. Poradził sobie dosyć szybciutko ale sowja dorga ten knight dosyć nieudolnie próbował mu oddać. Raz, że zosatał przyblokowany tak, że zanim wyszedł z jaskini miał żółte hp, poźniej poszło UE on go zaczał gonić ale nie dawał rady bo sorc miał time ringa + bohy i strong haste i mimo żołtego hp ne użył uha a potem tylko sd sd... no ale może to odosobniony przypadek ![]() ![]() ![]() a co do loota z gs'a to tak jak wyżej ![]() Ostatnio edytowany przez Tewueste - 01-11-2005 o 21:58. |
||
![]() |
![]() |
#95 |
eX Moderator
![]() |
![]() -ten knight to faktycznie picza ..
-lepiej napisac " jak masz farta moze wypasc to i to " niz ze z gsow leci dobry loot, bo praktycznie nie leci.. -zrezygnujesz, zrezygnujesz jak tylko troche sie z runek za darmoche wytrzepiesz ;p
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 8
Skille: low/low
![]() |
![]() Ja mam sorca takiego jak obok pisze
![]() Jak wyjdzie orc warrior to hmm i po krzyku a na full respy biore gfb i exp supper ![]() Nudno na pewno nie jest ![]()
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Lakewood, NJ
Imię: Orzelek
Profesja: Druid
Gildia: Green Land
Świat: Askara
Poziom: 32
Skille: 21/24
Poziom mag.: 33
|
![]() heh
a ja mam drucika ( jak obok ) co prawda to prawda ze siede na rtoach, ale po 3h mam 2k kaski i bp uh czyli 5k. ostatnio kupile c shield ( 20k na nowym servie ) i mam sie niezle. mysle expic tam do 40 lvl jako ze jestem facc , porobie questy kupie pacca i roz*******e wszystkich ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Sorc jest do dupy...Knight chciales poweidziec..
ja gram ciagle sorcem knighty nie sa dla mnie przysypiam w trakcie expienia a sorem to wymaitanie bierzesz hmmy i idziesz solowac dragi mx 2 uhy na 1 draga i 700 expa a jak masz kumpli to robisz duzoi questow sprzedajesz looty z nich i wszytsko jest good.. Gralem kngihtemm..nuda gralem palka..nuda gralem sorcem i druidem...to jest gra ino roty trzeba karcic ![]() ![]() knight jest dla noobkow |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja mailem Knighta 36lvl ale z niego zrezygnowalem bo mało zarabia kasy wcale szybciej nie expi bo musi dlugo skilowac a sorc niemasz run ide na larvy z gsem
![]() |
![]() |