![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() ja dalej utrzymuje swoje zdanie ze ten temat zostal zalozny przez kolesia ktory chce zrobic kariere i nabić kilka postów lub żeby było o nim głośno tak samo było z Ketibro chłopina sie mało nieposrał tak nawijał o tym a niedość że kłamał to potem się całkiem przestał udzielać ;]
@Edit: przeskanowałem owy groźny rec: AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Dla upewnienia przeskanowałem go drugi raz i bardzo mnie to zaskoczyło po dosłownie 5 minutach taka zmiana ?? -.^ AntiVir Found SPR/Ardamax.K.Gen ArcaVir Found Trojan.Dropper.Agent.Bcw Avast Found nothing AVG Antivirus Found Dropper.Agent.CYC BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found Program.Ardamax F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found Trojan-Dropper.Win32.Agent.bcw Fortinet Found W32/Agent.BCW!tr Kaspersky Anti-Virus Found Trojan-Dropper.Win32.Agent.bcw NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found W32/Agent.BDOC Panda Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found Trojan-Dropper.Win32.Agent.bcw cofam swoje słowa wypisane na górze że to pic na wode albo maja bład strony bo raz pisze ze nic niema a raz znajduje albo ten pliczek jest jakiś kopnięty ![]() @Edit2: niewiem jak wy ale ja zawsze podchodze do wyników skanerów internetowych z dystansem bo raz skaner zaufany znalazł mi 130 trojanów co jeżeli byłoby prawdą to wątpie czy komp by mi działał normalnie... niektóre antywiry są przewrażliwione i tego się nieda ukryć.. ale z tym plikiem to ciekawa sprawa no nie powiem żeby po 5 minutach nagle cała epistuła wirków wyszła :d
Best solo: Demon Best team: behemoth życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić ![]() Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 21-03-2007 o 22:33. |
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Iceholl
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 60+
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
Bardzo mi przykro jest czytać Twoje słowa, które są skierowane w moją osobę. Karierę mogę zrobić w pracy, a nie na forum gry. Nie zależy mi na popularności i rozgłosie bo założyłem dość intrygujący temat - myślisz, że ktokolwiek zawraca sobie głowę osobą piszącą temat ?! Raczej chodziło o treść tematu. Takie twierdzenia zapewne wysuwasz z własnej praktyki, próbujesz zabłysnąć przez zakładanie błyskotliwych tematów. Głośno o mnie? Niby z jakiego powodu - czytaj wyżej. Nie będę się z tobą kłócić bo jak to mówią - nie kłóć się z głupim bo ktoś nie zauważy różnicy, czy jakoś tak. Jestem troche starszy od ciebie i inaczej patrze, na niektóre sprawy, a robinie jak to nazwałeś kariery na forum gry nie jest dla mnie atrakcją. Chciałem pomóc, zrozumiałeś to inaczej. Asta lavisa.. oby było mniej takich ludzi na świecie jak ty ![]() |
|
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dudinx
Profesja: Knight
Świat: Candia
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Jeżeli powiem, że na forum rozprzestrzeniasz żal, zapewne nie pomylę się... @up Zgadzam się z Tobą =]. Karierę można zrobić w pracy, a nie na forum jakiejś gry... @Wielki Narcyz Nawet, jeżeli by chciał zrobić karierę, to co mu z tego? Zostanie gamemasterem, czy co? Moim zdaniem bardzo dobrze, że napisał o takiej rzeczy. Przepraszam za wyrażenie, ale - nooby często nawet nie wiedzą, co to jest TibiCAM, więc ściągają pliki *.rec i od razu je odpalają z myślą, że oglądną sobie demon hunta, tymczasem, jak się okazało, instalując jakieś świństwo... Ostatnio edytowany przez Dudinx - 22-03-2007 o 10:11. |
|
![]() |