![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Oto i efekt! Dzieki Khan , teraz juz sie nie pogubie jak bede uzywal exiva ![]() pozdro all
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() ech.. nie zrozumiałeś. Zeby wszystko było cacy musisz wkleic literki na kompas BEZ RÓŻOWEGO TŁA... Przezroczystosc stosuje się do itemów i potworow.
|
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Emil1:
Twój Very Hard Trudny Prastary a mimo to błyszczący pozłacany miecz z rubinem i 'wnękami': ![]() ![]() Happy? ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Wielkie gratz. Lepszy niż go sobie wyobrażałem
![]() I'm HAPPY! <jupi> |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Polny Lowca:
Mieczyk jest: ![]() ![]() Wszystkie postulaty spełniłem: - złota rękojeśc - trupia czacha z błękitnego diamentu - ładny lód i wystające odłamki - lud otoczony błyskawicą - wewnatrz lodu piorun (gif) - końcówki gardy zawinięte ku górze - 'kółko' błękitne w środku z Lodem i Piorunem. Jakoś dałem radę, ale z tymi piorunami to przesadziłeś.. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() dlatego było to wyzwanie dla ciebie inni by pewnie nie dali rady nie tak go sobie wyobrażałem ale jest sajefiosa
|
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2004
|
![]() Khan kolejna dobra robota hrhrhrhr... No to może teraz łuk i kusza z mohaniu ale nie taka prosta jak "łuk Demona tylko zrobiony jakby z segmentów (biała cięciwa)
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() Khan, a mi zrob fajnego fire sworda, i bright sworda, troche zanimuj, bo tamtymi zygac sie chce
![]() ![]() PS: CO do 'malolaty' she_devil to ona jest przerazajaca ![]() ![]() ![]()
#90 |
Nikt ważny
|
![]() Khan fajne rysunki
![]() skoro tak zagrywasz to zrób dla mnie proszę trzy przedmioty: 1. Błekitna kula maga- taka do trzymania w ręku, która jest animowana, coś dzieje się w środku- jakiś płynny ruch. 2. Grałeś kiedyś w Healbreth? Chciałbym zobaczyć sharp flambarge w tibijskiej wersji. Jeśli nie grałeś to zzwykły flambarge wygląda tak: ![]() Zaś wersja ancient jes zabarwiona na ciemny (ale nie za bardzo) niebieski i o ile to możliwe narysuj go tak samo ukośnie jak na ryzunku ![]() 3. Trzecia i jak narazie( ![]() ![]() Whta you say for that?
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zrub takiagby ludka widzianeg z gury maga z tym mieczem co mi zrobiles i z jakas tarcza(moze byc jakas juz robiona z tad) i ugury jak w Tibi zeby napis ale wienkszymi literami czyli:
-offit maga (ulepszony) -przedmioty widoczne(muj mieczyk ![]() -litery jak w tibi tylko wienksze (napis:Racon) -offit morze taki szarawo jakis tam to juz jest godne ciebie wyzwanie ! ![]() ![]() ![]() -tak jak na avarta plz ! P.S DZIENKI ZA MIECZ JEST SUPER SUPER SUPER FAJNY! TY ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Racon - 22-09-2004 o 17:13. |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ME::FIRST ..::P:L:X::..
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Świetne grafiki Khan! Gratz!
Ja poprosze: a)lightstuff (podwójny miecz świetlny, broń Darth Maula) b)piłę mechaniczna, całą we krwi ![]() c) elven-set, zestaw podobny do tego które nosiły elfy w Władcy Pierścieni ![]() ![]() d) sihill Geralta z Rivii, na nim krasnoludzkimi runami wypisana senstencja "Na pohybel skur**synom" ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zier:
Mahoniowy łuk i mahoniowa kusza z segmentów (?) ![]() ![]() @lord shard: Firesword (jedna z wieeelu koncepcji): ![]() ![]() Brightsword: ![]() ![]() __________________________________________________ ____ @Hagemmon: Błekitna Kula (fajnie pulsuje, ale niestety po zamianie na animowanego gifa połowa kolorów ucieka więc zostawiłem BMP) ![]() ![]() Sharp Flambarge: ![]() ![]() Zbroja Demona: ![]() ![]() _____________________________________________ @Racon: Nie rysuję outfitów ani potworów. (przynajmniej na razie) @Aval'yah: Może bym tak ilustracje jakieś otrzymał, albo opis? Ostatnio edytowany przez Khan - 22-09-2004 o 20:45. |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2004
Lokacja: "W mieszkaniu":D
![]() |
![]() No Khan za***iste
a dla mnie jakbys mogl to...hmmm -Topor we krwi...z czyms co ci sie bedzie podobac ![]() -Takie pazury...hmmm...jak ma wolverin z X-men(rekawiczki z pazurami wielkimi ![]()
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Mimo ze pix art przy takiej wielkosci obrazkow to glupota i marnotrastwo talentu (A chciales Khan byc grafikiem w Mhorrag, nieprawdaz? Jakos skonczyl CI sie zapal, zanim zrobiles nawet trawe -.-), to mam "wyzwanie" - krasnoludzki topor. Dwureczny, bojowy, runiczny (aczkolwiek runy dosc zatarte). Widac ze czesto uzywany, spryskany zaschnieta krwia. Cos jeszcze?
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
__________ Oba topory i szpny Wolverine'a wkrótce. |
|
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fire sword B.ladny ale bright sword bardziej by sie nadawal na np. 2 handa, bo mialem na mysli ze bright=swiecacy
![]() ![]()
#99 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
|
![]() Mam pytanie do khana
![]() I jeszcze jedno jak się wstawia obrazek do swojej wypowiedzi bo niewiem zabardzo ![]() |
![]() |