|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Nie wiem czy ktośto jużopisał czy nie...
ale naopisze to co myśle... Kiesyśmyślałem że druid jest lepszy.... Teraz musle że sorc jest lepszy Ale tak naprawde oboje są świetni... Wszystko zależy od umiejętności gracza... No i jeszcze dużo zależy od servere... Wg. mnie na PvP lepszy jest sorc a na non PvP lepszy jest druid... Takie jest moje zfdanie...
![]() |
#82 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Cytuj:
Sex: male Profession: Druid Level: 20 World: Danubia Residence: Venore Account Status: Premium Account W00t? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wziełem Druida bo: 1)Prędzej był to tylko UH maker. 2)Zauważyłem że magiem z czasem i tak kupujesz SD. 3)Te wasze E wave i GEBy i takie tam tak czesto się używa że wiesz. A tak mam druidka bawie sie sio massem i jaram się.Pozatym i tak dla mnienajlsilniejszy jest knight ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#83 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Mi sie bardzo Druid podoba ze wzgeldu na mozliwosc robienia runow Uh.Dlatego ze to Knight to moja glowna postac.Ale czasem lubie sie pobawic druidkiem.Mysle gdybym mial grac tera odpoczatku to gralbym wlasnie Druidem.
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wg. mnie druid jest lepszy.W tym samym czasie (troche krocej) co sorc robi bp of SD druid robi 2 bp of uh.Sorc sprzedaje sd za 4-4,5k, druid sprzedaje 2 bp uhow za 5k, czyli moze sobie kupic ten bp of SD i miec jeszcze 1k np. na bp hmmow.Co do e wave albo f-wave to damage tych czarow jest zblizony to damageu od SD ale zre e-wave 250 many (na zrobieine runy SD potrzebujemy 220 many).Do tego dochodzi jeszce to ze nie nadaje sie do uzytku na huncie poniewaz mozemy tez zranic blokera.Co do UE to 1 uzycie tego czegos przed depo noi mamy bana za mass kiling.No to na tyle.
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() 1) Według mnie uhy trudno sprzedać za 2.5k ...
2) Takie myślenie ze druid ma więcej kasy nieswiadczy o tym że jest lepszy... na wyzszych lv i tak juz runek sie nierobi , a jeżeli już do żadko 3) Jest to poyślane tak by postacie były mniejwięcej w równowadze i trudny stwierdzić co lepsze... "f-wave to damage tych czarow jest zblizony to damageu od SD " tu przesadziles... walnij mi f-wave za powiedzmy 150... Mimo wszytko e-wave to przydatny czar i jest plusem! |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Początkujący
Imię: Vonius
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 35
Poziom mag.: 43
|
![]() Ziom druid!!! Wyliczylem ze druid robi 3bp uhow w tym czsie co sorc 1,5 bp SD!!!
1bp UH = 3k 1 bp SD = 5k czyli 3bp uhow to 9k a poltora bp SD to 7,5k!!! Wszystkie robisz okolo 10H. Więc ziom teraz po update dojdą rożdżki. i tak: Najlepsza druta to prawdopodobne XXX ![]() Najlepsza maga to prawdopodobnie XX ![]() Podsumowując: DRUID RULEZ!!! DRUID RULEZ!!! DRUID RULEZ!!! |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Gratz wyciągnięcia dwuch starych tematów... <nie wiem skąd Ty je wykopałeś> I napisania w nich dwuch identycznych postów.... Nie wiem... może miałeś w tym jakies bardzo ważne przesłanie, ale uwierz mi, wiekszośc ludzi tu zaglądających potrafi czytać i wystarczy jak raz napiszesz....
Co do tematu... Facc Druid rox ![]()