|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Chorzów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Gildia: Hail Gru
Świat: Furora
Poziom: ++
Skille: ++
Poziom mag.: ++
|
![]() pewnie se robią chary żeby vision było mocniejsze, jak tak będzie dalej to vision rozpierd** dusków i taki będzie finał
@down Offline
Elcik Ostatnio edytowany przez upki - 20-04-2007 o 16:42. |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]() ja sie tylko zastanawiam czemu taifun ukryl postacie ... Oo,
A co do tego hacka Khazula, przecież to było jasne że go bedzie mial -,- 89.161.79.235 <- To jest jego Ip do ots Furora War 7.92 1/1 Vision 2/2 Duski ;-) |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Barles dostal deleta za 2x invalid i nie chce sie do tego przyznac
![]() Wstyd wstyd wyzywasz od rumunka a potem co sie dzieje ![]()
#84 |
Guest
|
![]() A może 4? Za invalid paymenty nie dostaje się natychmiast delete tylko pojawia się notka... a ja za co innego dostałem ale i tak takim gadaniem mnie nie ruszysz więc się ogranij a nie propagandy siejesz z Jamesem. Przypominam, że James Caros pare tygodni temu obiecał nam niespodzianke i miało pół gildii zostać zbanowanej. Wracając do Pacc'ów to zawsze sam kupywałem sobie za rl bo mnie na to stać i nigdy od żadnego Rumuna/Cygana pacców nie brałem....
|
![]() |
#85 |
Guest
|
![]() @up
Wstyd ci sie przyznac w takim razie za co dostales tego delete'a? Bo na to wyglada... |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() @Haners aka Fusiot and Nalufe aka Tersi
1. nie ty jestes od rozdawania deletow ( za thiefowanie :<<) wiec... ![]() 2. fusiot ja slyszalem historie ze ty zaczels go jechac... ;p btw nie wiem co on ma do Kielc ale to jego sprawa ;p
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 20-04-2007 o 17:05. |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
spadam na mecz cya ![]()
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Titania
|
![]() Polska dla Rumónów!!!!!!!!!!!!!
![]()
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() widze ze niezle pracujecie nad powrotem do starego stanu tematu (od wczoraj 6 stron wiecej
![]() niraet chyba nie wbije za szybko 108 lvla... Apr 19 2007, 07:50:49 CEST Died at Level 107 by an orc leader Apr 17 2007, 20:31:43 CEST Died at Level 107 by an orc berserker Apr 09 2007, 16:54:13 CEST Died at Level 107 by a dragon Apr 08 2007, 21:08:47 CEST Died at Level 107 by a dragon lord Vision juz definitywnie przejmuje serwer i zbiera ludzi do pełnej kontroli (moze chca limity expa zrobic?) @Hegemmon forum jest publiczne i korzystaja z niego rozni ludzie, zwykli normalni uzytkownicy i rowniez trolle i zadaniem moda jest pilnowanie porzadku na forum - tylko dlaczego poprzez zamkniecie tematu, z ktorego korzysta wiele osob a nie ukaranie tych, ktorzy niszcza temat? poszedles po prostu po najmniejszej linii oporu, i jeszcze grozisz ze nastepne tematy beda zamykane. nie zabieraj trollowi pastwiska (bo znajdzie sobie nowe) tylko zabij trolla
#91 |
Nikt ważny
|
![]() UP:
gdyby tylko o to chodziło to spoko, z tym, że tam było więcej wyzwisk niż normalnych postów. W tym wypadku wytyczne są jasne- zrobić tak, żeby użytkownicy się uspokoili. Co z tego, że pobanuje tych najgorszych, skoro pozostali sami nie potrafią się zachować? Zamknięcie tematu jest standardowym posunięciem, aby dać ludziom czas na to aby ochłonąć. W sumie nie wiem czemu nie wywaliłem obecnego tematu, bo to właśnie powinienem zrobić. Tak na marginesie- ty chyba nie wiesz jaka jest tu najmniejsza linia oporu. Kapucha- proszę, nie rozśmieszaj mnie. Nie uda ci się. poza tym, czytanie ze zrozumieniem się kłania i wypadałoby nie wycinać z kontekstu.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 20-04-2007 o 18:18. |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() to wyjazd z kraju
a co do invitow do gildi to wola byc w vision niz byc zabici lub shakowani
#93 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#94 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
przytoczenie wszystkich 2 postow jakimi nas zaszczyciles nazywasz wycinaniem z kontekstu? napisalem jasno ze jezeli nie rozumiesz to albo to obstaw, popros jakiegos innego modka zeby sie nami zaja albo napisz mi priva ja ci wyjasnie o co kaman... @up a ja wiem ;d to za co dostales raczej w 100% spelnia wymagania deleta z miejsca :> |
|
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Titania
|
![]() @Sachar
Wziołeś dzis swoje leki ???
#96 |
Nikt ważny
|
![]() ale wypadałoby pokolorować cały akapit, zamiast tych kilku pierwszych słów. Wtedy ich znaczenie jest nieco niejasne.
priv-y sobie daruj proszę.... mam cię wystarczająco dużo tutaj ![]() no i chyba wystarczy tych offtopów. DOWN: ten twój ban coś kiepsko zadziałał wcześniej, więc poprawiłem. W sumie to już masz trzeci trwający ban. Trzeba bosalowi powiedzieć, że się wymigujesz od kary. Jak myślisz, ile ja mam czasu na moderowanie waszego tematu? Trzeba czasami użyć masowych restrykcji i przy okazji ukarać w jakiś sposób hodowców Trolli. Zamiast skopywać pola łopatą, lepiej przyjechać ciągnikiem i zorać kilkaset razy szybciej, żeby można było orać inne pole. Gdybym poszedł na łatwiznę, to bym zaorał pole dynamitem ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 20-04-2007 o 19:14. |
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]() Każdy z nas zauwazył ze poszedłes na łatwizne i skasowałes temat zamiast pobanowac osoby które prowokowały kłotnie a teraz jescze te twoje głupie tłumaczenia
|
![]() |
#98 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Imię: Fusov
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 10
Skille: 15/14
Poziom mag.: 4
|
![]() To już inna sprawa, za jechanie go, to mnie zabił ;p ale thiefował juz wczesniej, tzn. wykorzystywał zaufanie. Troche to hamskie, jak patrze w archiwum jak mi spamował zebym mu 5k na promo pozyczył, a teraz kozaczy dupe...
|
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Cytuj:
Glupio sie przyznac bo jak James grozil to sie z niego smiali i wyzywali a teraz widza skutki ![]()
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Usuwanie tematów jest nieskuteczne (zawsze powstana nowe) i uciążliwe dla użytkowników. Mam nadzieje, że teraz bany beda skuteczne i nie zamkniecie znowu nowego tematu. Ograniczanie użytkownikow to najgorsze co mozna zrobic, bo nadmierna ingerencja w posty (np. mowienie komu wolno odpisywac a komu nie) zniecheca uzytkownikow i sieje jeszcze wiekszy zament niz te bluzgi... zachowajcie zdrowy rozsadek
![]()