|
Notki |
Elysia Wydarzenia ze świata Elysia |
Pokaż wyniki sondy: Na kogo obstawiacie kto wygra war ? | |||
Wri & Hk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
43 | 39.81% |
GiPO & CVG |
![]() ![]() ![]() ![]() |
65 | 60.19% |
Głosujących: 108. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
|
![]() Kafes z tym zwyciężaniem (again)
to sie może teraz nie udać ![]() ![]() bo faktycznie wczoraj WRI zwiało.... ![]() fakt Virtus siedziało w pz, bo i co mieli zrobic? Ty to byś pewnie miał za nic i byś wychodził? Bohater sie znalazł.. ale teraz myśle ze rządy WRI sie kończa i teraz to WRI bedzie siedzieć w pz ![]() a jesli nie to wcześniej w temple ![]() Ostatnio edytowany przez Yoszka - 03-05-2007 o 15:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() strach to ostatnie odczucie jakie by mi towarzyszyło w tej grze,
niechce komentować wczorajszej "akcji" bo mnie nie bylo, ale wyglada na to ze nie bylo sensu sie męczyć i dlatego wrócili ;o
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Wrócili?
Gzie? i Kto? ahas z wypowiedzi Colliosa zrozumiałem ze wrócili do pz... Kafes:"ale wyglada na to ze nie bylo sensu sie męczyć i dlatego wrócili ;o" jest wojna, a ty mowisz ze nie było sensu sie męczyć... tzn ze WRI sie męczy? czyli juz po wojnie? ![]() ![]() ![]() ![]() tą wypowiedzią załatwiłes wszystko... Ostatnio edytowany przez Yoszka - 03-05-2007 o 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
kafes widzialem filmik , ale niebylo pokazane co tam sie dzialo dokladnie jest tylko pokazane jak lurran padl i na demoni General kiwi stal zastawiony potami i arioc obok jego stal i sie cofneli i all loga dali wiec nigdzie niepowrucili ekim wrucili na wrl i wrucili na Carlin , Aueru alas juz stal w pz (statek carlin) reszzty niewidzialem edit : zlobinski escze niema filmiku ma byc teraz filmik posiadają ludzie z giPO może uplodne go dzisiaj :-) Ostatnio edytowany przez Collios - 03-05-2007 o 15:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra to nie wrócili tylko dali loga.. i co z tego z dwóch stron mieli trapa
![]()
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jape Dołączył Do gildi :
Name: Jape Darklight Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 166 World: Elysia Residence: Thais House: Central Circle 1 (Edron) is paid until May 26 2007 Guild membership: Hitman of the Geeks in Pink Outfit Last login: May 03 2007, 14:57:11 CEST Comment: you bore me Account Status: Premium Account Mysłałem ze juz o mnie zapomnieli ludzie lognełem się na tibie a tu : 15:33 Jape Darklight [166]: PUT YOUR HANDS UP FOR DESTROY Ostatnio edytowany przez Collios - 03-05-2007 o 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lako Edeomoo
Profesja: Master Sorcerer
Skille: 19/20
|
![]() collios uploadnij filmik z akcji z lurranem jak mozesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() leopard, nie jestem rasistom ale w/g mnie bax pchal sie tam do wladzy i zawsze byl kims w cieniu szwdow, a teraz (wg mnie) pcha sie tam bo wybili sie z lvlami... jeżeli to prawdziwa przyjaźń- ok ale jeżeli ma im lizać dupe to lepiej niech walczy razem z GIPO
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
Pff, jak zwykle pierdolisz, mam Ci przypomnieć co było jak po Ciebie wpadła banda 30 lvli? Red hp, spam na defie: "fat, fATS, FASTS" i zapewne osrany po pachy byłeś. Co do tego, że trzymasz ze swe nic nie mam, każdy trzyma z kim chce, tyle że ty dla odmiany chcesz być tacy jak oni, obrażać ludzi, krzyczeć: "gas chamber" i ogólnie głęboko wejść im w dupę, żeby w razie czego się Ciebie nie pozbyli jak reszty, która biorą tylko gdy jest potrzebna.
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() BUY K-LEGS i kafes DED ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() i zaczyna sie jaki to ja lizdup jestem a sami polaki lażili zamna i "ej weź zagadaj zeby mnie nie huncili" dobra nara prostaku elO
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie zrozumiałeś mnie. Chuj wbijam w to z kim trzymasz, jak dla mnie mogą to być ludzie z Arktyki, ale w*****a mnie, kiedy się z kimś wozisz i tak jak on pierdolisz bzdury typu: "gas chamber", "hitler should end with you in 2nd ww" etc., tylko po to, żeby pokazać jak masz wszystkich w dupie i chcesz być taki jak on.
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() i tym sie różnimy dla mnie patriotyzm i inne duperele w tibii NIE ISTNIEJA, a że myslisz ze pisałem tak w celu "wejścia im w dupe" to twoja sprawa. tu i teraz moge pisac to samo i co tez lize im dupe ?
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra ludziska Kafesik dobry jest
![]() dokladnie to byl : konian swat ( nie polak :d) |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() zdarza sie
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Skoro nie istnieją to po chuj wogóle łączysz "rzeczy" z rla z Tibią, równie dobrze mógłbyś czegoś takiego nie mówić, tylko zwyzywać ludzi od noobów i bym się nie do*******ał.
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() właśnie oto chodzi że nie łącze ty jakis tępy jestes?