|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Psk
Stan: Zbanowany
Świat: Furora
Poziom: 45
Skille: n/a
Poziom mag.: 5
|
![]() Nick : [CHAR]Knorek'przebity Kubek[/CHAR]
Level : 15 Skille : 18 sworda / 21 shielda Sex : female World : Furora |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
Imię: Teron'Gorefiend
Profesja: Rookstayer
Skille: +22fist
|
![]() ...Obudziłem się, słońce delikatnie na mnie świeciło. Kiedy otwarłem oczy zobaczyłem dwóch ludzi stojących nademną.
-W końcu się obudziłeś.-powiedział jeden z ludzi. Instynktownie podniosłem się i sięgnąłem po moją broń, jednaj jej tam nie było. -Mamy twoją broń orku.-powiedział drugi. -Teraz Cię zabijemy.-powiedział ten sam. -Chcemy zobaczyć jak cierpisz. Co mam robić?-zastanowiłem się. -Do ataku!!-zawołał jeden z ludzi i rzucili się na mnie. -Tchórze!-zawołałem. Pierwszy zamachnął się mieczem, zrobiłem unik i jednym mocnym uderzeniem z pięści rozwaliłem jego drewnianą tarczę, przy okazji zwalając go z nóg. Drugi zaszedł mnie od tyłu i wbił swój sztylet w moje udo. Ignorując bul z głośnym okrzykiem rzuciłem się na niego, zaplatając moje palce wokół jego gardła, nie miał szans. Chwyciłem jego tarczę i odwróciłem sie do tego któremu zniszczyłem tarczę. Już zdążył się pozbierać i zaatakował mnie mieczem, sparowałem cios tarczą i uderzyłem go z pięści w brzuch wginając jego zbroję. Ten znowu zaatakował mnie mieczem, zrobiłem unik i chwyciłem jego rękę i ją złamałem. Człowiek nie był już zdolny do walki więc go zostawiłem. Nie będę zabijał bezbronnych. Spokojnie ruszyłem w stronę siedziby mojego klanu, od tej chwili poświęcając się tylko walce na pięści. @Down Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Teron-Gorefiend - 28-08-2007 o 18:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ryuuguu Rena
Gildia: -
Świat: Honera
Poziom: 108
Skille: 25/32
Poziom mag.: -
|
![]() [CHAR]Alucard Wielki[/CHAR]
Poziom - 47 Serwer - Isara Sword - 21 Fist - 29 Shield - 30 Dist - 19 Ulubione expowsko - Trolle Kasa - Nie zbieram ![]() Gildia [GUILD]Terrorist Force[/GUILD] Ostatnio edytowany przez Vryysas - 23-12-2007 o 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
|
![]() [CHAR]Virastano[/CHAR]
Server: Harmonia (Szkoda ze nie idzie zmieniac :/, bo juz bym zmienil na Obsidie) Sex: Male Outfit: Druid + Paws Addon Level: 23 Sword: 19 Shield: 24 Distance: 18 Fishing: 36 Ulubione Zajecie: Stanie W Miescie I Kupywanie Rarkow? Ulubione Miejsce Do Expienia: Gobliny/Troll Cave Ulubione Mijsce Do Huncenia: Mino/Orc Spearmany Po Drodze Na Goblin Hell Quest Ulubiony Quest: Goblin Hell btw. BUY COOKIES/BANANAS/SNOWBALLS/EGGS = MSG ME! Ostatnio edytowany przez granat85 - 29-08-2007 o 09:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Kazordoon
Imię: Darth Elwoorlix
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 25
|
![]() Nick:Tario Elka
Świat:Nebula Lvl:13 ![]() Skile:Sword ![]() Płeć:male(męzczyzna) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: W domu
![]() |
![]() LVL: 20
SKILE: sword-19 dyst-17 shielding-23 PŁEĆ: male PREMIUM ACC: TAK ŚWIAT: Luminera |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2007
Lokacja: sie biorą itemki?
Imię: Ufek Wojownik
Gildia: padła na Racie.
Poziom: 9,5
Skille: duże
|
![]() Ufek Wojownik
Level: 9 Shield: 18 Kłopoty: 9/10 Gildia: Czekam na propozycje Server: Harmonia Profesja: Knight ![]() Lokalizacja: Rookgard |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2007
|
![]() Niko Nemos
Level: 15 ![]() Sex: Male Skile: 17/20 Server: Furora Gildia: Rook Soldiers Ostatnio edytowany przez Jlimakd - 10-09-2007 o 00:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2006
Imię: Flaorath
Gildia: Brotherhood of Rookgaard
Świat: Mythera
Poziom: 44
|
![]() Mój rooker
![]() Imię - [CHAR]Flaorath[/CHAR] Świat - Mythera Poziom - 35 Gildia - Brave warriors of Rookgaard (lider) Club fighting - 22 Distance fighting - 17 Shielding - 26 Fishing - 41 Citizen outfit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2007
Lokacja: Wałbrzych :D
Imię: Draqo Slayer
Gildia: Rozpadła się
Świat: Valoria
Poziom: 16+
Skille: 18/21
Poziom mag.: 0+
|
![]() [CHAR]Draqo Slayer[/CHAR]
13 lvl skille 18/20 World: Valoria Gildia:[GUILD]Valorian Rookgaardians[/GUILD] Dodam Screena ;D ![]()
[CHAR]Draqo Slayer[/CHAR] Skills:18/21 Best Solo:[MONSTER]Rotworm[/MONSTER], [MONSTER]Minotaur[/MONSTER] Best Team: [MONSTER]Apperitance Sheng [/MONSTER](2 osoby w teamie ja i qmpel) Weapon:[ITEM]Katana[/ITEM] [ |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
|
![]() Jak wszyscy to i ja
![]() [CHAR]Nalia Oririon[/CHAR] Świat: Amera Lvl: 42 Skille: 22/28 (wiem ze do kitu ;/ ) Gildia: [GUILD]Elite Rook Council[/GUILD] Account: Facc Jak na razie "na emeryturze" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Lokacja: Opole
Gildia: Nightwaks of Rook
Świat: Askara
Poziom: 15
Skille: 22/27
![]() |
![]() Nick : [CHAR]Sun Set'de Rooker Von Ruden[/CHAR]
Level : 14 Sword : 21 Shield : 25 Bede aktualizował, a pod koniec września objecuje umieścić sreena, który zelektryzuje Polską społeczność tego Forum... Skromnie mówiąc stane się najbardziej znanym Rookstayerem na świecie... Życzcie Mi udanej pracy. Pozdrawiam ![]() Gunsllinger |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
No to fakt bedzie od ciebie powiewalo ta SLAWAAAAAAAAAAA ze "Stiuard Malutki".
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: Rookgaard :D
Imię: Viva'Rookman
Gildia: bylem w Hell Angels
Świat: Saphira
Poziom: 30+
Skille: 21/28;]
|
![]() ja mam na saphirze
skills 20/24 lv 20 eq full rook set D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Stan: Niegrający
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Poziom: 69
|
![]() Kubinho Rook
lvl 26 skille: 20 club, 25 shielding, 20 distance. Harmonia Retried (gram sorcem ;]) Ulubione zajęcie pisać z kumplami i bić lvl. @Gunsllinger Chwal się chwal.
![]() Mój film ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HNKcb85_Tu0 Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Ojczyznę kochać i nie pluć na godło |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]() Rookgaard Soldier
lvl 26 sille 20/24 Nerana Ostatnio edytowany przez qUSz - 15-04-2008 o 11:20. |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() Moj Rookstyler
Chomik Gryzak Level:14 Świat:Morgana Najlepszy Hit 2 mino -31 hp Aktualne zadanie:Zabic Apperience Shenga i wyjas z niego Magic Light Wand [ITEM][/ITEM] ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Z nienacka.
Wpisy bloga: 9
Świat: Titania
|
![]() Dzieńdobry. ^^
Nazywam się Disseny. ysz. Na Tibii jestem nie pamiętam od kiedy. ;] Level dosyć niski, 11. ^^. Wszystko przez wrodzonego lenia. ;p Świat: Titania. Dobra, opiszę moje początki. Pierwszym moim itemem był legion helmet. No co, present box mi na drodze leżał. xD Potem gość dał mi 200 gp za 13 kamieni. ^^ I jakioś się żyło. ;] Potem dosyć szybko znalazłam przyjaciół. Gdy już wbiłam 11 lvl, mój leń się odezwał. I tylko stałam na przedmieściach Rookgaardu, gadając z kumplami. ;] Lubię wkurzać noobków. ^^. Nie wiem, dlaczego. zuo. *__*. No i przyznam, mam mnóstwo kłopotów z Hiszpanami. ^^. Wiele z nich pisze mi `I love you`. =.= . <zgon & foch!> A teraz mi się znudziło. ^^ i chyba to tyle. ;p
![]() |