|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
|
![]() Monisia nie byla w zupenosci odlonczona od polakow to prawda z nielicznymi trzymala (kuple z rl i nie liczni) Nie dziwie sie ze kuple z rl bronia Cie ale qrwa jak nie masz 100% pewnosci to nie ******* gupot!!! I powiesz mi ze nie zabijales Polakow!!!!!?????? Qrwa mac nie chce mowic nickow tych których jak tylko zobaczyles to klepales. Tak sie skada ze ich dobrze znalem i czesto z nimi siedzialem. Śledzi tez wie o kogo chodzi, niech Ci qrwa powie baranie
![]() ![]() P.S Kamsz ty moze polubiales Evul Zimna ale poznales go jak miales jaki lvl?? ![]() Kiedy bedziecie swietowac?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() Cytuj:
Ja nie moge... nie odpowiadasz na zarzuty a jednak kozaczysz. No niestety, obwinąć tego w bawełne nie da się, wszyscy to widzą i wnioski wyciągają... Nie czułem się nigdy "żądzony"(to błąd ortograficzny czy jakieś zboczenie seksualne?) i domyślam się że reszta polskiej Amery też. Byli ci na których eplate w domku Lobka działał jak gnój na muchy i byli ci którzy widzieli twoje s****ysyństwo. Ci pierwsi mieli podniete że mają wielkiego kolege i lizali ci dupe w nadziei że dostaną "fri itens". Ty oczywiście kozaczyłeś wszędzie i szerzyłeś mity o swoim potężnym gs'ie i jak to pomagasz noobom pk zabijać. Zasłaniając się tymi pustymi bajeczkami i hlvlowymi kolegami, hackowałeś wszystko co się ruszało. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() wiecie może jednak zamknąć ten temat ... on chciał pokazać zdjęcia wy go jedziecie ... no cuż może i sie niedziwie ale na nic nie ma i tak 100 % dowodów
jedziecie go jak tylko sie da słowo hacker kojaży się wam z "zimnem" ale wafla nie tylko on o ile wogle on jest polskim hackerem na amerze jest jeszcze kilku co wyh.uj.ało polaków .... Ostatnio edytowany przez Wufei - 13-10-2004 o 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
|
![]() Wufei zauwaz ze ja go nie oskarzam za to ze hakuje konta bo nie mam pewnosci chodz slyszalem cos o tym tylko on qrwa oskaraza ze stary wlasciciel Zimna mu shakowal konto i jeszcze niech mi qrwa nie mowi ze nie zabijal Polakow jak ja bylem swiadkie!! szlak trafia jak on mi mowi ze nie zabijal. NIECH NIE ZAPRZECZA ZE TEGO NIE ZROBIL!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez Macioszkaa - 13-10-2004 o 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2004
![]() |
![]() Macie dowody? 100% pewności nie macie.
Pamiętacie Finia? Czemu do niego się nikt nie pruje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik forum
|
![]() Prezes ja juz dlugo nie gram w tibie i nie pamietam zadnego Finia. On chcial zrobic afere i oskarza ludzi na których nie ma dowodow.Nie jest pewny na 100%
P.S prezes czemu w choj osob mowi ze Evul Zimn byl taki i owaki ?? tylko kuple z rl go bronia Ostatnio edytowany przez Macioszkaa - 13-10-2004 o 17:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I tak na Amerze nie gram, char był tylko dla fun, zimna i sledzia poznalem w rl i nadal uważam, że są ok.
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak go znasz na rl to zmienia posyac rzeczy, wiadomo ze bedziesz z nim trzymal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik forum
|
![]() Evul Zimn znales Szmyrka i Lajova?? Zdaje mi sie ze tak. Niestety ich shakowali jakie to smutne prawda ??? oni chodzili wqrwieni po***ali tibie a ty sie bogaciles. Wiesz ile sracili razem?? Zdaje mi sie ze slyszales o tym ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() A wiesz, że Zimn tez haknęli? Wiesz ile stracił?
Polak polaka nie może ruchać. Jeżeli zostali haknięci, to tylko przez ściąganie jakichś śmieci, albo logowanie się w kafejkach... |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2004
|
![]() Zjmn, czekam dalej na adres ... ^-^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2004
|
![]() wlasnie ... mialem to napisac dzis rano, ale strona sie ***ala ...
Moje smierci na poczatku braly sie glownie z tego ze nie mialem pacca i zamiast sie wylogowac wolalem zostawic postac afk. Poszedlem do kibla a gdy wrocilem nawet sie nie zdazylem uhnac jak jakis c*** na mnie stuff zlurowal. Zostawalem afk jak mowilem juz bo nie mialem pacca. Killed by drag ? Qrwa, to bylo c***owe. Freeze i pozniej slynny napis "You are dead." >.< Ale prawda - sporo sie nauczyłem na Sz i nie zaluje ze kupilem go. Poza tym Zjmn... Qrwa wiadomo ze hackujesz wiec juz ci nic nie pomoze. I nic do cholery jasnej nie dodalem do rozmowy ![]() ![]() btw. Zjmn dawaj adres mądralko ![]() ![]() ![]() ![]() P.O.D.A.J A.d.R.E.S ![]() i nie przestane krzyczecz fuck tha Zjmn |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Szczepan ostre słowka...Ale forum wkoncu jest po to żeby wyrazac swoje opinie na dany tamat
![]() Skoro tak wiec ja sie wypowiem... Zimn jeżeli naprawde wciskasz keyloggi(ja sam na to dowodow nie mam) to jestes poprostu żalosnym noobem ktory bogaci się na nieszczesciu innych...Taki pasożyt To chyba tyle co chcialem powiedziec NIECHAJ SPRAWA BEDZIE SZYBKO SKONCZONA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie lubie sie wypowiadać na temat ludzi lekkomyślnych takich jak Hydro ktory wkreca ze byl afk bo nie byl , bycmoze miales prolbemy z internetem ale klamstwa tu nie pomoga... NIKOGO NIE HAKNOLEM, pomgagalem polakom, TAK, TYM KTORZY OPLACILI TWOJA SMIERC
![]() /Karol |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Doskonale wiem ze go hakneli to przeciez jest temat tego forum ![]() Prezes juz wypowiadalem sie co mysle o tym i co mysle o tym kogo on oskarza ![]() Evul Zimn mam teraz pytanie dalej sadzisz ze to Staty Zimn Ci shakowal jak tak to bardzo bym prosil o przedstawienie dowodow. Z tego co slyszalem Sledz nie bardzo w to wierzy zeby oni mu usuneli postac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
|
![]() Acha jak juz myslisz inczej to ja juz nic do Ciebie nie bede mial bo nie mam zadnych dowodow na to ze jakiegos Polaka haknoles. Ja nie powiedzialem ze ty ich shakowales ja powiedzialem ze to tylko dziwne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2004
![]() |
![]() Jezeli nie macie prawdzowych dowodw ze Zimn jest hackerem(a nie jest), to poprostu go nie oczerniajcie, i nie piszcie bezsensownych postow.
/Sledz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() @UP: True...
Jak już napisałem mam 99% pewności, że to Adam... Wyjaśniłem dlaczego, jeżeli Nowy Zimn rzeczywiście hakowałby polaków, to bym go nie bronił. Jeżeli chodzi wam o Small One, to wiem kto to zrobił, bo mi się sam chwalił... Do Small One też już o tym pisałem, na Polskim Forum Amery też... Nie mam pojęcia skąd się wzięła ta durna hipoteza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() I LOVE IT!!
War is my life xD Ladne ss ;]
[Napis na bramie Piekla] Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste meki, przeze mnie w naród zatracenia. Jam dzielo wielkiej, sprawiedliwej reki. Wzniosla mie z gruntu Potega wszechwlodna, Madrosc najwyzsza, Milosc pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieja, chyba wieczyste - a jam niepozyta! Ty, który wchodzisz, zegnaj sie z nadzieja..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik forum
|
![]() Prezes to nie ******* glupot tylko jak bedziesz mial 100% to oskarazaj ja nie mam dowodow na to ze hackowal ale mialem dowody na to ze zabijal, pozatym doskonale wiecie ze zabijal
Jak Evul Zimn mi nie przedstawi dowody na to ze go akurat Ci a nie inni schakowali to mam prawo go besztac !!!! Ostatnio edytowany przez Macioszkaa - 14-10-2004 o 01:51. |
![]() |
![]() |