![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Ironia? Bo w takim np. L2 sam się z botami użerałem. Siedzi taki i tłucze, psia jego mać.
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Może są, ale po co ich używać? Max level to 20, więc problem grindu znika. A żeby przeżyć solo, to każdy bot wysiada. Nigdy nie spotkałem botera, cheatera, czy coś podobnego. I zapowiada się, że nie spotkam.
Ostatnio edytowany przez Nadrill - 18-08-2007 o 11:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
|
![]() GTA (Vice City i SA)
PES 6, Fifa 07, NHL 04/5/6/7, NBA 03/7 Gothic III, Oblivion IV Typia nieszczęsna ![]() Heroes V: Kuźnia przeznaczenia, Age of empires III i dodatek WarChiefs Battlefieldy (2 z dodatkami i 2142), Armed Assault, Call of duty (1 i 2) Colin McRae (4 i 5) Mógłbym tak wymieniać non top, bo lubię grać w różne gry xD
Ostatnio edytowany przez qq2 - 18-08-2007 o 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() !!!
Znuaczy juaka grua? Tak, tak Jednak ktoś kocha Tibię. Ohohaha, jaki jesteś fajny XD Lukib, coś jak użytkownik. Misiak ma stronkę o Soldacie. W Szałtboksie pisze: Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ja właśnie sugeruję, że HL2 ma lepszy model fizyki od Obliviona, ale nie mówiłem nic o tym, że Havok w Oblivionie jest słaby (chociaż świetny też nie jest). Może to właśnie Tobie mózg otrzeźwieje po powrocie do szkoły... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Za strategię, w której trzeba myśleć strategicznie, uważam na przykład Hearts of Iron (aka II Wojna Światowa w wersji polskiej).
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Shiray, ty chyba sam nie rozumiesz tego co piszesz.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Żyłka - 18-08-2007 o 19:51. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() Od razu napiszę, że tekst zacytowany wyżej typu "Fizyka - śmiech na sali" nie był mój.
Słuchaj, nie siedzę cały dzień na forum i nie czytam wszystkiego w temacie. Owszem, napisałem na początku, że zgadzam się w 100% z Yoh, ale później powtórzyłem Ci (2 lub 3 razy), że chodzi mi tylko o to, że Havok m.in. w HL2 jest lepiej zastosowany niż w Oblivionie. Nie miałem na myśli tego, że fizyka w nim jest do dupy. Sam chciałbym, żeby w WoWie była fizyka chociaż taka jak w Oblivionie -.- Ale ty oczywiście nie mogłeś tego zrozumieć i sprzeczałeś się dalej, kierując się tym, że na początku "zgodziłem się w 100%". Widocznie jesteś na forum tylko po to, żeby łapać ludzi za słowa i wywoływać kłótnie z użytkownikami właśnie w takich tematach. Na koniec, specjalnie dla ciebie, rozwieję wszystkie wątpliwości. Z Yoh Asakura zgodziłem się tylko w kwestii tego, że Havok w Oblivionie jest gorszy niż w innych grach, a klimat tej gry jest taki sobie. Starczy? Nie? Kłóć się dalej, ale nie licz na moją odpowiedź, bo mam dość pisania tego samego w kółko. Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zbanowany
|
![]() Strategia w czasie rzeczywistym to Knights of Honor. Coś jak Medival Total War, ale tutaj bardziej się skupili na dyplomacji, a tam na wojnie. No i w Medivalu masz tury, a w KoH czas rzeczywisty.
Poza tym najlepszą strategią i w dodatku w czasie rzeczywistym jest, posiadająca niespotykaną grafikę i piękny podkład muzyczny, gra o wdzięcznej nazwie Tibia. ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli uważasz boterów za zaletę... to tak, większość gier online ma zalety. Dużo zalet.
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie napisałem, że botterzy to w moim mniemaniu zaleta. Ja jedynie usiłowałem nieco rozjaśnić punkt widzenia Lasoocha.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Yoh Asakure poparłem w 100%, lecz bez uwzględnienia jego wypowiedzi, że Havok w Oblivionie jest do dupy. Tu przyznaje się, że nieuważnie przeczytałem forum.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Whatever, pozdrawiam. Morał - Oblivion ma Havoka gorszego od Havoków zastosowanych w innych grach, ale nie jest słaby. Btw. wystawiłem ci notę. Ostatnio edytowany przez Shiray - 18-08-2007 o 23:02. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj: