|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
Pokaż wyniki sondy: Jaki potwór jest najsilniejszy na rooku? | |||
rotworm |
![]() ![]() ![]() ![]() |
189 | 58.51% |
minotaur |
64 | 19.81% |
orc spearman |
70 | 21.67% |
Głosujących: 323. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tocallo Herodes
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera
Poziom: 62
|
![]() NAJSILNIEJSZY JEST SZKIELETON WARIOR. DROGA DO NIEGO JEST POKAZANA W TYM TEMACIE: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=184661
![]() <ironia> przeciez to logiczne ze rotworm. Ostatnio edytowany przez Tocallo - 15-07-2008 o 11:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Warszawa takie thias Polski
Imię: Madasaki Zelazny-shinobi
Profesja: Druid
Gildia: BRAK
Świat: Jakis tam
Poziom: 18
Skille: 19/20
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() @up. a nie AS???
Topic-ROTWORM |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Każdy i żaden z wymienionych.
Z możliwych do ubicia są to: Orc Spearman - na dystans najsilniejszy, bo zadaje najwyższe obrażenia i ma najwięcej hp - ale jak się podejdzie to nie ma co zbierać, bo w hand to hand jest cienki jak barszcz za PRLu. I ma najsłabszą obronę. Rotworm - spore obrażenia, średnia ilość HP, kiepska obrona. Typowy średniak. Minotaur - obrażenia słabsze niż u Rotworma, jednak obrona i HP dystansują czerwia dość poważnie. Mimo to robal potrafi zadać wyższe obrażenia. Potwory niedostępne, ale występujące na Rookgaardzie: Ghoul - leczy się, spore obrażenia, dość dużo HP - byłby poważnym wyzwaniem nawet dla wysokopoziomowych Rookstayerów. W walce solo nikt teoretycznie nie miałby szans. Teoretycznie - bo istneją Small Healing Potions. Minotaur Mage - słaba obrona, poważne obrażenia, atak dystansowy, dużo HP - niemalże niepokonany. Istnieje jednak pewien trik, który pozwoliłby go zabić nawet przeciętnemu Rookstayerowi - Poison Arrows i zamykanie drzwi, gdyż Minotaur nie potrafi się leczyć. Tarantula - bezsprzecznie najsilniejszy z potworów. Duże obrażenia, masa HP, dobra obrona i spora prędkość w połączeniu z Haste czyni z Tarantuli potwora nie do pokonania w pojedynkę na Wyspie Nowych. Istnieje jeszcze Apprentince Sheng, który zyskał miano najsilniejszego z potworów dostępnych. Jest on potworem specjalnym, słabszym jednak od Minotaura Maga czy Ghoula, mimo wszystko trzeba się namęczyć, żeby dziada dorwać.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Warszawa takie thias Polski
Imię: Madasaki Zelazny-shinobi
Profesja: Druid
Gildia: BRAK
Świat: Jakis tam
Poziom: 18
Skille: 19/20
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() @UP no no... Jesteś wielki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: -
Imię: Hunter Draco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Super Kaktussy
Świat: Askara
Poziom: 89~
Skille: 80/77
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Spearman jest słaby... Wale go 9lvlem z full rookgaard eq i hity max 5... czasem ze speara 10+... a rot? po 22 wali ,mino tez niezle ale wybieram rotworma ^^
![]() |
#87 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Imię: Pielgrzyn
Świat: Azura
Poziom: 31
Skille: 22/28
|
![]() Orc spearman od jakiegos pol roku zostal oslabiony, ewentualnie na hity distance zaczol miec wplyw def tarczy (kiedys tylko arm i skill sic!), czego nie jestem pewny bo nie gram na mainie i na roku w sumie juz tez. Kiedys walil czesto hity ok po 30hp i dziwie sie ze jeszcze nikt tego nie zauwazyl.
|
![]() |
![]() |