![]() |
#81 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Btw ladny post ;p |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Wroclaw rulez
Stan: Aktywny Gracz
Imię: xibit var'lord
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Arcania
Poziom: 95
|
![]() Fayter - tez mam taka nadzieje ze zapamietasz
![]() sprawa byla do zalatwienia na 3 telefony :/ szkoda ze na priv nie napisales do Eda :/ albo kogos innego ![]() teraz przynajmnie wiesz jak sprawy zalatwiac a jak nie: haslo z e'leclercka ![]() ![]() Nie boimy sie niegocjowac i nie negocjujemy ze strachu ![]() poweidz ze masz zwierzcgnika nad soba i "polub" zajatwianie twoich spraw przez osoby "3", ale o tym to juz gadalismy na priv ![]() powodzenia w grze. gratulacje za BEHE quest'a - szkoda Oralla :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Wroclaw rulez
Imię: xibit var'lord
Profesja: Knight
Gildia: brak
Poziom: 95
|
![]() i ps do faytera
![]() "cipek" tez czlowiek, i wbrew powszechnej opinii nie gryzie ![]() "cipek" juz nie ma war time - nie wywalaj ludzi nawet dla 18%. a jak wywalisz to nie dziw sie ich emocjom, zwlaszcza zlym:/ Moim zdanie (i nie tylko moim) przesadziles "nieco" z paymentem. Jak ty bys zareagowal na swoje zachowanie bedac graczem o mniejszym lvl i nie nalezac do "milosciwie nam panujacych" a o paymencie nie powinienes zawiadomic lidera? dac ultimatum dla czlonka gildii? No ale jakbys powiadomil (albo huntowany sie odezwal do lidera!!!) nici z kaski za free - wiec poniekad rozumiem twoje zachowanie. Tylko by ciebie obsmiali na vencie. Byla szansa na 300k za free - wykorzystales ja. Gratuluje zwyciezcy przegranym wspolczuje. a kabla i tak znajdziemy - bo tu juz total przegiecie:/ chan, orall i fayter - w gildii sila ![]() i to bylo ostatni raz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Prudnik
Profesja: Paladin
|
![]() @Himato
Zadziwiasz mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 10-11-2007 o 16:21. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ladnie to tak ludzi na forum wprowadzac w blad?^^ Nie wierze, ze wracasz, paru ludzi z toba i nie masz wiekszej paki... a ta paka ciagle sie powieksza tylko narazie sa "neutral";]
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py Ostatnio edytowany przez Ciacho1920 - 10-11-2007 o 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
|
![]() Character Information
Name: [CHAR]Rygo Volloso[/CHAR] Sex: male Profession: Elite Knight Level: 114 World: Arcania Residence: Ankrahmun House: Othehothep II f (Ankrahmun) is paid until Dec 06 2007 Guild membership: Executor of the Occitane Ahahah? Pierwszy waleczny z Jarosławia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() ja mam kolezanke z jaroslawia iii mi naskoczyc mozecie ;o
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() a aata to moj kolega !! czasami klikamy sobie;D
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jupi ! A z lukim teshh klikashh?
Ja też chce poklikać z jaroslawiem! Ostatnio edytowany przez Nacpany_Wlodek - 12-11-2007 o 18:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zbanowany
|
![]() A moge z toba poklikac ;ppp znajdziemy sporo wspolnych tematóF....
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=153212 Alee loot Ostatnio edytowany przez Picinhoxs - 12-11-2007 o 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Prudnik
Profesja: Paladin
|
![]() Cytuj:
Jaki byl loot bo niemam kodekow, a niechce mi sie ich ściągać ;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2007
|
![]() Niby taki Jarosław a JKS niezla banda.Pozdrawiam Świrka i Wiśnie i JKSu.Jakby ktos mogl ich pozdrowic od ziomka z Lublina ktorego spotkali w Katowicach
Co tam na wojence?hej wojenka wojenka ![]()
SLASK I MOTOR PRZYJACIELE JAKICH W POLSCE JEST NIEWIELE. TERAZ KARTY ROZDAJEMY MY PO 11 LATACH WRACAMY DO GRY. NIECH ZYJE MOTOR MOTOR I SLASK WROCLAW NIECH ZYJE ZADYMA GDZIE SIE AVIE DYMA. DUZE MIASTO NOWA WLADZA TYLKO MOTOR JEJ ZAWADZA. CHELMIANKA TEZ ,CHELMIANKA TEZ PRZYJACIELEM MOTORU JEST |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() 0 organizacji ,
Occitane to taka mała gildia. Największa gildia to była Beach pózniej TTT , pózniej SB teraz occitane to najmniejsza z gildi (tzw. opozycji) i wątpie zeby wygrała z Turtlami. Największe szanse miała Beach z Fosą i Tiusem na czele , teraz nic nie zdziałają. SF nie będzie nigdy po stronie Occitane a Sfora wątpie zeby była po czyjejś stronie bo ani do DPFT ani do Occitane nie jest jej bliżej. Ps. Jeżeli miałbym wybrać "mniejsze zło" to wole DPFT bo już wole zeby P.A robiło DPFT niż Occitane .Tak było by , że Br i Hiszpanie by panowali na Serwie więc wole juz Polaków(occitane po wygranej wojnie z pewnością wymusiła by odejscie od nich "Polskich" graczy).
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Adow Adan - 13-11-2007 o 15:57. |
|
![]() |
![]() |