|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Do chu.ja wafla nie pytajcie czy możecie być, czytać was nie uczyli, nie błagajcie, nie wpłacajcie kasy na konto, nie to nie!*
*Chyba, że jesteś w MTA |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ti nie rzadzisz jego pczynianiami on moze dac na tych fakach nawet mojom babcie jak bendzie chcial wiec ty niecdycud co on moze a co nie jak bendzie chcial to nas umiesci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
|
![]() Cytuj:
Tylko członkowie MTA i mody, nie chciałem być nie miły, ale ludzie nie błagajcie jak jest wyraźnie napisane. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
![]() Zgadzam sie Dr.Unknown ( zreszta to byl moj pomysl
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
Lokacja: Poznań
![]() ![]() |
![]() Średnie. Dobre wykonanie, ale oglądałem to bez żadnego rozbawienia, czy podziwu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() muahahahahahahah! Nie moge, nie, nie, zaraz z krzesła spadam
![]() Kurde zajefajne!! Szkoda że mnie tam nie ma ale cóż już dawno forum nie odwiedzałem więc sie nie dziwie !! Kurde nie wytrzymam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Fallen Angel
|
![]() Tak sie staram i mnie nie ma
![]() @Patologia Za ten avatar poszczuje cie noobem zeby ci jaja odgryzl.
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
![]() |
![]() @RE UP
Nie mam czasu na razie na robienie fake'ów jak bede miał to na pewno cie dam. @Oftopic A co z moim avantarem nie tak??
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Patologia - 11-12-2004 o 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Fallen Angel
|
![]() Jak widze to zdjecie w takiej pikseliozie jest mi niedobrze... a wiesz, ten koles jest wokalista Iron Maiden a za ten zespol ja zabijac moge ^^
@Sir Patologia Tez lubie ten zespol, choc nie tak bardzo. A za pomylke sorry, Bruce Dickinson byl cholernie podobny jak mial 20 lat, teraz ma kolo 40 wiec juz sie troche zmienil ![]()
Va'esse deireadh aep eigean... ![]() Ostatnio edytowany przez Gangrel - 13-12-2004 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
Lokacja: Poznań
![]() ![]() |
![]() Iron Maiden sux h4rdly. ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Offtopic
Wracając do mojego avantaru. Ja znam go jako wokaliste Red Hot Chilli Pepper's dlatego go umieściłem. (Lubię ten zespół)
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Guest
|
![]() OMG.... do jasnej ***anej osranej zniedołężniałej ****y.... to jest.....za***iste.
Kiedy następne bo jak nie zobacze ich do 21:00 no to krucho z tobą chłopie,oj krucho. |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Imię: Sir Gumis
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassin
Poziom: 63
Poziom mag.: 62
|
![]() to juz bylo
![]() ![]() i'm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Re Up
A nie zastanowił cię fakt dlaczego na fake pojawiam się jako Dragon Lord, a inni jako Demon'y. Aby pokazać, że to moje fake. Może widziałeś to na www.wotd.prv.pl ale tam też ja to umieściłem.
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |