|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy tolerujesz osoby BI lub HOMO? | |||
Tak, jak ktoś tak lubi, i chce... to czemu nie? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
94 | 35.34% |
Byle by mnie nie dotykali, mogą być... |
106 | 39.85% |
Nie, to jest DEWIACJA! |
46 | 17.29% |
Nie mam zdania. |
20 | 7.52% |
Głosujących: 266. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Guest
|
![]() Uzasadnij sluby koscielne i urzedowe
piotrek26111: Swiete slowa,podoba mi sie to co powiedziales o szkole. Gdyby wszyscy byli tacy jak ty to by bylo dobrze na swiecie Co do wyzwolenia od kosciola to masz racje ale niestety sa jeszcze w europie takie katolickie skanseny m.i.n Polska Ostatnio edytowany przez Patton - 27-12-2007 o 17:27. |
![]() |
|
![]() |
#82 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng
Imię: Perpetual Torment
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
|
![]() Cytuj:
Jesli chodzi o adopcje dziecka do rodziny homo to sprawa wyglada zupelnie inaczej. Zarowno homo jak i heteroseksualizm sa wrodzone i uwarunkowane genetycznie (nie da sie ich na silę nauczyc jak i oduczyć) i w przyrodzie w swiecie zwierzat funkcjonuja na jednakowych prawach. Jesli mamy to czynienia z adopcja dziecka do rodziny heteroseksualnej to nikt sie nie pyta o zgode dziecka, dlaczego inaczej mialoby byc w przypadku homoseksualistow? Bo będzie cierpieć w szkole? Moze zacznijmy od tego ze szkola to jest tak naprawde jedno wielkie cierpienie niezaleznie od tego jakich sie ma rodziców, jak kochających i w ogole... Dzisiejsza szkola robi z czlowieka niewolnika, zniewala umyslowo i kaze sie uczyc na pamiec regulek. Szkoła zabija wszelki indywidualizm jednostki i wolnomyślicielstwo. Nawet na jezyku polskim jak masz do napisania rozprawke na jakis ogolny temat zwiazany z zyciem to i tak w trakcie lekcji nauczyciel ci mowi jakie masz podac argumenty... Myslisz pewnie ze to po to zebys dobrze ja napisal, ale niestety nie, bo to wszystko jest po to zeby ci wtloczyć do glowy jedyna sluszna katolicką ideologię a ze wiekszosc z was jest kompletnie pozbawiona wlasnego honoru i jakiegokolwiek pogladu na zycie tudziez politycznego i liczy sie dla was jedynie czy macie srednia 4,98 czy 4,99 to dajecie sie bezwzglednie manipulowac i pozniej wychodza takie kwiatki ze polowa z was pisze ze brzydzi sie gejow i lesbijek choc ich tak naprawde nawet na oczy nie widziala. Ale pewnie i tak nikt nie podzieli mojej opinii bo wiadomo, ze prawda w oczy kole! Cytuj:
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mike Mystic
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
![]() |
![]() Jak ktoś chce byś lub jest to niech będzie ważne żeby nie stwarzali zagrożenia może jest to w jakiś sposób dewiacja bo od zawsze było ustalone że raczej jest mężczyzna - kobieta a nie inaczej, ale jak to kiedyś ktoś powiedział ,,Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek'' według mnie Bi są gori bo często oszukuja własne żony lub męzów dla drugiego. Żal.pl
Celli always in my mind ;* ![]() W świecie Shinobi ten kto nie przestrzega zasad jest śmieciem ale ten kto nie dba o przyjaciół jest większym śmieciem. 21:23 Kumpel Grubera [11]: sell magic leather legs 21:23 Byniu of Nerana [25]: kto mi spszeda boh za 20k i dam jeszcze zeczy trohe dobre dam <carlin> 18:15 Dragon Krycha [11]: daj czara |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Nie mam nic przeciwko innym orientacjom niż hetero, nic mi przecież nie zrobili, krzywdy nie wyrządzili, więc po kiego grzyba mam ich kijem wytykać? Co do ślubów i adopcji, nie mam zdania, a nawet jeśli to i tak nic by nie wniosło, bo ustawiam się raczej po środku barykady.
![]() |
#86 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Co do adopcji, w tej sprawie mam mieszane uczucia ale nie jestem radykalnie przeciw, co do ślubów, jestem za ale by nie było: nie mówię tu o ślubach kościelnych, to zależy od Watykanu i to ich brożka, mówię tu o legalizacji związku par homo tak, by posiadały takie same prawa jak małżeństwa hetero
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]() ![]() Kammp: To nie jest najlepsze rozwiazanie wyjazd z Polski bo jezeli kazdy wyjedzie to zabraknie na miejscu ludzi ktorzy beda chcieli cos zmienic i polska zawsze bedzie taka jak teraz! Ostatnio edytowany przez Patton - 27-12-2007 o 19:21. |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]() Jestem gejem i dobrze mi z tym (chociaż nie zawsze tak było, w przeszłości miałem ogromne problemy z akceptacją samego siebie jako geja, co doprowadziło mnie do - na szczęście - nieudanej próby samobójczej), jednak nie wyobrażam sobie nie ukrywania się tutaj, w Polsce. Nienawidzę kłamać, ale w RL-u muszę to robić praktycznie codziennie, dlatego mam zamiar w najbliższej przyszłośći z tąd wyjechać, mam nadzieję że na zachodzie będzie "lepiej".
Co do normalności: Cholernie nie lubię określeń jak 'normalny', 'naturalny'. Według mnie to tylko wymysł człowieka i coś takiego jak normalność/naturalność nie istnieje - to tylko sztuczny wymysł człowieka i to on definiuje co się w tych ramach znajduję, dlatego nie widzę żadnego powodu dla którego miałbym być "gorszy", bo jakaś grupa ludzi wkłada mnie do sztucznego, wyimaginowanego wora z napisem 'nienormalność'. Co do małżeństw, adopcji, parady równośći: Małżeństwa - oczywiście, że za. Adopcja dzieci - nie w dzisiejszej Polsce. Tutaj takie dziecko miało by przerąbane życie, ale to już nie wina nas (gejów), tylko Polskiego społeczeństwa. Parada równości - jestem przeciwny. Banda idiotów pokroju Roberta Biedronia (nie trawię faceta, uważa się za jakiegoś wielkiego przedstawiciela wszystkich gejów i wykorzystuje swoją orientację do zarabiania kasy - "gej z zawodu") w durnych kolorowych strojach jak z jakiegoś cyrku pogłębiających w społeczeństwie fałszywy, stereotypowy wizerunek geja, którzy nie rozumieją, że w taki sposób tylko pogarszają stosunek społeczeństwa do homoseksualistów. |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() @up: niezla propaganda, rotflolmao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]() To nie jest żadna propaganda ani prowokacja. To było pisane na serio i to jest tylko moje zdanie na ten temat.
Aha, i co do mojej daty dołączenia... Założyłem to konto tylko po to żeby napisać w tym temacie. Nie jestem żadnym "znanym" użytkownikiem, większość pewnie nawet nie widziała na forum mojego nicku, ale jest tutaj parę moich znajomych z RL-a znających mój nick, których "wolałbym" żeby nie wiedzieli o mojej seksualności. |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Mhm, pewnie. W kumpla na moich oczach rzucali ceglami za to ze ma dlugie wlosy. Nie pierdol bo wszyscy widza jak jest.
![]() |
#92 | |||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Homoseksualiści mi nie przeszkadzają, tak samo jak nie przeszkadzają mi biseksualiści i heteroseksualiści, dopóki ich orientacja nie zaczyna się objawiać publicznie. Tak samo, jak w*****a mnie damsko-męska parka, która publicznie się całuje w sposób mało subtelny, tak samo homoseksualistów, czyniących podobnie, najchętniej bym czymś ciężkim naprostował.
A w domu róbta co chceta. Cytuj:
Pieprzenie, że homoseksualiści są dyskryminowani, jest śmieszne. Nikt im nie broni 'homoseksualnić' się w domach, a że nie mogą zawierać małżeństw i adoptować dzieci, to wina społecznego podejścia do sprawy, które kształtowało się przez wieki. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Chociaż sądzę, że miałeś raczej na myśli powszechny brak akceptacji dla gejów i lesbijek, którzy nie ukrywają swojej orientacji i spytani o nią, odpowiadają szczerze. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ogólnie, to Wald jednak powinien zamknąć ten temat w cholerę = ) |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |||
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Jeśli się ktoś z tobą nie zgadza, to od razu musi być propaganda?
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 27-12-2007 o 22:15. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
|
![]() W tych czasach świat już jest tak popierdolony, że niektóre rzeczy trzeba przyjąć. Dla mnie homo(męskie) to choroba genetyczna i nabyta przez zbyt mała styczność z ojcem... Można ją leczyć w niektórych przypadkach i tak powinno być. Homo nie robi mi większego problemu, zawsze można powiedzieć takiemu, że jest się hetero. ;p
Homoseksualiści niestety nie są stałymi związkami jak się nam wydaję. Oglądałem filmik, w którym wypowiadali się już "doświadczeni" homoseksualiści. Zaledwie 10% par trzyma więcej niż 5 lat. Współczuję im i mam nadzieję, że większość się tej orientacji pozbędzie (no zależy jak to kto rozumie). Co ja myślę o adopcji przez pary homo? Dla mnie to nie robi większego znaczenia ponieważ MOGĄ być złymi jak i dobrymi rodzicami. Czy to zle? Zależy jak się na to patrzy... bo i w hetero związkach dzieci mają problemy najczęściej alkochol i nie(?)pochamowanie. A jeżeli chodzi o jazdę tych dzieci przez rówieśników, myślę że to by po 1 pokoleniu minęło. No cóż nie od razu rzym zbudowano. Wszystko zależy od człowieka i od środowiska, w którym się wychowuję dlatego nie można grup ludzi od razu wykreślać. Cytuj:
*- mówiąc wiedzę miałem na myśli regułki, które zostały naukowo udowodnione. Do niej nie zaliczam religii(chociaż zawsze są wyjątki). @down Sory pogubiłem się. Ale po co tak od razu? Błędu nie można popełnić? xD @edit do wszystkich homeseksualistów Z racji, że jestem po części altruista namawiam was żebyście przynajmniej spróbowali przejść przez badania prowadzące do "normalności", obejrzyli (tak to się pisze?) prę filmików o parach homo i się nad tym ostro zastanowili czy warto. (plaxior? xD) Ostatnio edytowany przez raf420 - 27-12-2007 o 23:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
|
![]() Według mnie, homoseksualiści mają racje bytu, ale niech tego nie upubliczniają. Niestety w naszym kochanym kraju, widok dwóch mężczyzn/kobiet na ulicy trzymających się za rękę, ciągle wywołuje niesmak. Niestety.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Zgadzam się z wypowiedzią Czarnej Mamby.
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2007
Lokacja: Bakersfield, Kalifornia
![]() |
![]() Mogą być byle by się nie obnosili z tym zbytnio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng
Imię: Perpetual Torment
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
|
![]() Less z powodu braku matki. Generalnie chodzi o to ze jak przebywasz 99% czasu z osobami tylko jednej plci to uruchamia sie wtedy automatycznie pociag do drugiej i ty nawet nie masz na to wielkiego wplywu. To sie nazywa wtedy homoseksualizm nabyty w przeciwienstwie do wrodzonego jaki niektorzy maja uwarunkowany genetycznie.
Za dużo kb.. 1kb ale zawsze. Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 27-12-2007 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |||
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Niektórzy fakt, rodzą się. Ale na to najczęściej mają wpływ inne czynniki, np. zaburzone relacje z rodzicami. |
|||
![]() |
![]() |