|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ab'Dendriel nie no tak naprawde to w świecie Tibji
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bloody Elwina
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Skille: Skiluje
![]() |
![]() Zeczywicie fajne opowiadanko. Nie chce byc Kapusta ale musze doniesc zeby tworca tematu przekazal GMowi a ten ukaral niegrzecznych
![]() -Carion Pamik(za teleportowanie podawal link z keylogerem[kumpel tesz testowal]) -Cerag Chan(lurowanie na swiecie non-pvp) na nim gram -Zedel Traos(za lurowanie na swiecie non-pvp i teleport) -Niran Zakol(podawal hacklinki [Qmpel sprawdzal] i teleport)
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bekaojad13 - 06-01-2008 o 19:04. Powód: sorry, nie mysle :( |
|||
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]() nie no ja tez chce zobaczyc gm-a na oczy
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]() Mam podobny dzień
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]() Trochę już gram w tibie...
Trochę siara o tym mówić... Ale, do tej pory nie wiedziałem, że jest kos taki jak GM ! ![]() No ale teraz juz wiem ![]() Wiecie może ile jest polskich GM-ów ? A tak na marginesie moim zdaniem powinno ich być z 2 jak nie 3 razy więcej ;/ |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() Gram na candii od ostatnich wakacji i tylko ok 5 razy widzialem gma niech nie przesadzaja co oni to nie robia >.< kiedy chce zareportowac kogos to ofc gma nie ma yay :O
|
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 2
Imię: Lotar Bratex
Profesja: Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 22
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 16
|
![]() Bardzo jestem zadowolony z pracy Gm'ów. Wykonują swoją pracę sumiennie. Obawiam sie jedynie, że jest ich trochę za mało.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Jest 1 polski GM, nazywa sie Xadam.
#89 |
Guest
|
![]() Uuu...
Myślałem, że jest więcej co najmniej z 10... Przecież gra nas tylu ![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]() Hmm minimum 2 Gmow na 1 serv moze by bylo mniej botterow
Jak byl bym GMem to bym gral kilka godzin dzienie xD Cip placi GMom? Ostatnio edytowany przez Astrewesdoa - 08-01-2008 o 09:04. |
![]() |
#91 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 12 2007
Lokacja: w mieszkaniu
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: xXx
|
![]() Ta albo jeden ktory czesto sie loguje
|
![]() |
![]() |
#92 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ab'Dendriel nie no tak naprawde to w świecie Tibji
Imię: Bloody Elwina
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Skille: Skiluje
![]() |
![]() Jakbym ja byl GM to bym gral caly czas! Ale jest to raczej nie mozliwe poniewaz juz 2 criminal record mam
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bekaojad13 - 07-01-2008 o 17:25. Powód: łeb mnie boli |
|||
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Kondzix Drut
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 16
Skille: 18
Poziom mag.: 13
|
![]() Najlepsze bylo to
2. Zbanowany za: Wulgaryzmy. Wytłumaczenie: To nie byłem ja!!! Moja mama była zła, że za dużo gram w Tibie i chciała, żeby mnie zbanowali, żebym mógł posprzątać pokój. Dlatego więc użyła brzydkich słów na Trade Channel. jego mama gra w tibie???hahahahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ze wzgledu na ataki na uzytkownika Yallah oswiadczam w Jego imieniu:
a) Nie jest na stanowisku 'Gamemaster', wiec nie pomoze Wam pismo, ze ktos boci "or something like that". b) Wszelkie odpowiedzi na Wasze pytania w sprawie problemow technicznych znajdziecie na tej stronie. c) Nie jest w gronie Tibia.pl (moderator; administrator) d) On tylko przetlumaczyl tekst. Nic wiecej. e) Kazda wiadomosc w tej sprawie zostanie zignorowana. Wiec nawet nie liczcie na jakakolwiek odpowiedz.
![]() Ostatnio edytowany przez Hakuoh - 07-01-2008 o 21:51. |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() jak ktos lubi takie klimaty ale po ang: http://tibianews.net/section.asp?Ids=6&Id=62
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Stan: Niegrający
Imię: Retired
Profesja: Rookstayer
Świat: RL
Poziom: 666
Skille: 13/37
Poziom mag.: _/
|
![]() Hahaha chyba chca pokazac graczom ze istnieje ktos taki jak GM...i tak jest ich za malo,GM-i pewno maja taka umowe z cipem zeby boterow z paccem nie banowac bo hajs z nich
![]() @down Tak dla sprostowania to zartowalem z ta "umowa" ale po prostu cipy huja klada na boterow bo hajs z nich jest... zreszta GMy jajco dostaja,jakby im za to placili to by byli czesciej online ^.- Ostatnio edytowany przez $orcerer - 12-01-2008 o 14:14. |
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2007
Lokacja: Barlinek
Imię: John Wladca Lasu
Profesja: Druid
Świat: Xantera
Poziom: 36
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() GM nie ma kasy z roboty ponieważ nie jest zatrudniony.
Zatrudniony jest CM (Community Manager) i dostaje pieniądze za pracę.
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam wszystkich,
Tak się złożyło, iż jest to mój pierwszy post na tym forum ![]() Wiele osób krytykuje GM'ów za swój nikły wkład w to co się dzieje w grze. Plaga botterów, hackerów i innych "niewiernych" to prawdziwa zmora Tibii. Jednak nie zapominajmy, że mistrzowie Gry za swoją pracę nie otrzymują wynagrodzenia, a posiadają jeszcze coś takiego co zwie się życie prywatne, a najczęściej ludzie będący GM, grali w grę już ładnych kilka lat, więc nie należy od nich wymagać aż tak dużego poświęcenia. zawsze można przecież zostać Tutorem, czy po prostu raportować (bądź informować na specjalnym forum) o wykroczeniach. Nawet, gdy wydaje się to próżnym działaniem, może przynieść owoce ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2008
|
![]() fajny artykuł, wciągnelo mnie jak Harry Potter
![]() |
![]() |