|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Naruto i jego haselko : "kumalski" to jest juz najwieksza porazka.... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zbanowany
|
![]() Dobra
Lisi demon zaatakował wioskę "bajeczka dla dzieci" A w tych odcinkach macie nap****alanke z krwią i brutalnymi scenami: Odcinek 34 28 50 shippuden 42 Oraz kubeł humoru Odcinek 3 53 101 Jeśli komuś nie podoba się początek a podobają mu sie te odcinki to niech przetrwa ten "zrąbany początek" i potem ogląda dalej... |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Fallen Angel
|
![]() Filmiki całkiem niezłe, o ile ktoś jest na bieżąco. Ja oglądam Naruto, jak i czytam mangę. Tak jak wielu o wiele starszych ludzi, niż Ci, którzy tutaj twierdzą że to bajki dla 10-latków.
I nie widzę powodu dla którego tematu takiego nie powinno tu być. Wystarczy moje słowo czy mają lecieć warny?
Va'esse deireadh aep eigean... ![]() Ostatnio edytowany przez Gangrel - 03-02-2008 o 05:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Warny flamerom poprosimy p: @ Eerion Uwielbiam od dawna twoje posty ale ten mnie poprostu urzekł ( oczywiście pozytywnie )
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Co to wogóle jest jakis Naruto o lol
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Czemu wszyscy nowi uzytkownicy (albo zakladajacy nowe konta) musza byc takimi debilami??
www.google.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Wszyscy co mówia że naruto to gówno i sux@
"De gustibus non est disputandum" Koniec gadki |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @up
ja kliknołem chociaż stone znam od dawna ![]() obejrzałem shippudena 11-20 & 30-ost. nowego (45) bo 1-11 & 21-29 coś na stronie niema. 1 serie obejrzałem do do walki o saska (wole to jednak przeczytać w pol. mandze xD)
![]() |
![]() |
#92 |
Zbanowany
|
![]() Właśnie pisało że może nie być kilku odcinków, bo sevenload oraz inne strony typu youtube usuwają filmy i trzeba je "uploadować" , czyli jeszcze raz umieszczać na stronie, a to troche zajmuje. Gdy ja zamieszczałem tu linki (02-02-2008 22:47) to jeszcze działało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Nie, nie chcę znowu zaczynać kłótni, tylko coś wyjaśnić.
Wiecie, co między innymi zraża ludzi do takich anime (tzn. Modnych TV)? Dziś, przeglądając forum, można: -Zobaczyć przynajmniej 10 avatarów o Naruto, -Zobaczyć ~3 testów "Kim jesteś w Naruto" w podpisach. -Zobaczyć ~6 userbarów w podpisach o treści "Naruto fan", "Jutsu user" etc. -Zobaczyć 3+ nicków typu "Naruto Uzumaki", "Sasuke Uchiha", "Sakura Haruno" itp. -Przeczytać 3 lub więcej (zależy jak mocno zagłębimy się w archiwum) tematy o tym Anime. Teraz, widzimy to o Naruto. Półtora roku temu, o Yoh Asakurze (Shaman King), trzy lata temu, o Yugim (Yu-Gi-Oh), cztery o dowolnej postaci BeyBlade, sześć, o Ashu Ketchumie (Pokemon). Zapewne, gdyby anime'y nie miały aż takiej "popularności", nie byłoby takiego sprzeciwu. Ale cóż...Wina ludzi...
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
wiesz że to tez było anime? @top W dodatku naruto to anime.....ale przez to ze Jetix jest oglądany na skale krajową jest uważany za bajkę...i ludzi którzy oglądają oryginalną wersje są uznawani za >przytoczę pewien fragment rozmów 2 dzieciaków która zaczęła sie na widok tego ze kupiłem nowy tom..< (ja kończę 3 gimn.) Ukryty tekst:
*błąd specjalnie/sparodiowana nazwa i tak to jest....nie wyprowadzisz ich z błędu tylko trzeba zignorować i poczekać na nową fale "bajek"..
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 05-02-2008 o 19:37. Powód: bład |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Kapłan Preclanski
|
![]() @Rayza
Cytuj:
Pamiętajmy, to jest jak z kwadratem i prostokątem. Manga=Komiks Komiks=/=Manga ...
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 05-02-2008 o 20:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Do wszystkich co nie moga sobie znalezc odcinkow naruto: polecam sciagnac program veohTV. Tam sa wszystkie w miare dobrej jakosci
![]() A najlepsza jakosc na stage6.com lecz praktycznie nie ma angielskich subow (najczesciej niemieckie, francuskie i hispzpanskie? ). @down: pamietaj, ze wiekszosc pol subow ma niewiele wspolnego z tym co mowili w oryginalnej wersji ![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 05-02-2008 o 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
|
![]() lub idź na naruto.wbijam.pl pol. suby
![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]() A niech sobie pisze o czym chce nie podoba sie to po huj piszecie na tym pod forum kurwa a jaki pedał sie przyczepi o ortografie albo o przekleństwa to ma HUNTA kurwa
![]() ![]() ![]() |
![]() |