|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 25+
Skille: 60+/50+
Poziom mag.: 10
|
![]() Nie czytałem tematu od początku tylko dwie ostatnie strony więc nie wiem czy ktoś ma taki problem.
Już od miesiąca wyskakuje mi pewien błąd: Error:Connection timed out.(10060) Nie wiem co jest :/ Patrzyłem w firewall'u i tam wszystko jest wporządku :| Naprawde nie wiem co mmoże być przyczyną,może ktoś ma jakiś pomysł?? Nie moge się zalogować ani na serwer przeludniony ani na pusty. W nocy próbowałem też nic...... I wątpie żeby to wszystko była wina Cip(przynajmniej w moim przypadku)... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2007
|
![]() @UP też kiedyś to miałem chyba z miesiąc potem doszłem do wniosku zeby przeinstalować Windowsa i odrazu zadziałało
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 25+
Skille: 60+/50+
Poziom mag.: 10
|
![]() @UP: Też o tym myślałem ale nie wiedziałerm czy pomoże i dlatego nie reinstalowałem ale spróbuje i napisze co i jak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]() Ja mam problem z zalogowaniem sie na swiat Balera pisze mi Connection please wait i tak caly czas mam jeszcze na tym koncie inne postacie na innych serwerach i wszystkie dzialaja. lecz na balerze nie moge sie zalogowac. Na tibia.com pisze ze jestem online gdy czekam. prosze o pomoc. z gory dzieki
|
![]() |