|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Imię: Blondina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Julera
Poziom: 113
Skille: 100/84
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo kiedyś to były czasyy
Pamiętam jak sie robiło trapy 10 srockiem mogłeś rozjebać 100 kina ![]() jak juz wpadnie w trapa to nie wyjdzie druga osoba wchodzi w dziurę i sie nie może uhać ;D Pięknie byłoo ![]()
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() @=eQQ=:
Nie naskakuj od razu na tego komu to pr0 masta pvp sie nie podobalo, kazdy ma inny gust. Co do hotkeyow... Dawniej co 2 gracz i tak mial bota wiec nie gadaj o jakims super pvp. Btw. Widze ze na forum panuje dziwna moda na wychwalanie starej, kwadratowej tibii, i kazdy kto ja wychwala mysli ze jest pr0, chociaz pewnie nawet polowa z was nie grala na 7.4~Jak dla mnie tibia teraz jest o wiele lepsza niz dawniej, chociaz faktem jest ze jest za latwa. Uwazam ze to zadne pvp, przez idiotyczny system starej tibii czlowiek nie mogl sie leczyc jak cos w nim stalo n/c i to ma byc uber pvp tego acka, zabijanie ludzi ktorzy mogli sie jedynie exurowac? Legenda pvp? Pffff Ostatnio edytowany przez Askaral - 22-02-2008 o 13:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() @pan u góry.
skomentuje krótko: żal... wyobraź sobie teraźniejsze pvp które polega na naciskaniu hotkey'a i prawidłowym rzucaniu m walli. ludziu, gram od klienta 7,4 i uważam, że klient 7.6 był najlepszym jaki dotąd powstał. i powątpiewam że grasz od 7.4 (mimo że tego nie zadeklarowałeś) więc wyjdź. i nie trzaskaj drzwiami. @topic: b.dobre pvp które pokazuje jak można wykorzystać przewagę (uwaga) głowy i rozumu ;P (choć nie najlepsze jakie oglądałem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
Moglby ktos przyblizyc mi sposob ogladania filmow z z tibi 7.4? Trzeba miec stary plik .mda or so? Pliz help mi. Z gory thx za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
|
![]() Cytuj:
Dawniej boty otwierały bp. Jak bot mógłby leczyć, nie otwierając bp bez hotkey'ów? To tylko teraz tak można :<.
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() co za kretyn..nie chodzilo tyle o to ze trapowal ludzi,ale on to ze zdolal uciec przed gildia 100+ ,a byl kilka razy w stytuacji tragicznej,pomimo to zdołal odepchnac wroga i uciec..ale ofc ty bys to lepiej zrobil...panie super mega pr0 ....zal.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
WELCOME CHILDREN RÓD ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Tiaa najlepiej zwyzywac kogos kto sie nie zgadza z wiekszoscia
![]() THIS IS POLSKAAAAAA @Jerry: A jakie to ma znaczenie od jakiej tibii gram? Jesli gram od 7.4 jestem lepszy od tego co gra od 8.1? Get a life. A ten Acko sux i tyle, leje na wasze bluzgi dzieci ![]() Ostatnio edytowany przez Askaral - 22-02-2008 o 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() @Co do Acko
Widać, że gość miał obcykany teren i wiedział coś o tej grze ![]() @Co do tematu Bardzo dobry temat. Można powspominać ![]() Ale to były uroki starszej tibii ![]() PzDr dla wszystkich graczy tibii 7.4-7.6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw. nie mieszkam w Polsce.
Ostatnio edytowany przez =eQQ= - 22-02-2008 o 20:24. Powód: literufffka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |||
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Hmm mysle ze nie wielu ludzi potrafilo okazac zimna krew w takich sytuacjach. Cytuj:
![]() Cytuj:
Anyway. Jesli Acko sux to Ty pewno evul mastah pvp jestes. Nie chcialbym sie z Tobą zmiezyc.
![]() |
![]() |
#93 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2007
Imię: Bimber-Warlord
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 188
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() dodam cos lepszego!
Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() ponawiam moja prosbe o pomoc w obejrzeniu filmikow z 7.4
naprawde narobiliscie mi smaka a nie wiem jak to otworzyc ![]() pzdr :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2007
Imię: Ruthless Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 94
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Stan: Niegrający
Świat: Titania
|
![]() ajajaj moj swiatek, na ktorym kiedys tez walczylem
![]() ehh, szkoda ze nie ma juz tak jak kiedys :\ a ten acko - najwiekszy respect, nie widzialem jeszcze tak wyjebanego filmiku ;p dla noobow, ktore mowia 'gonily go nooby to uciekl' - kolesie w pomaranczowych outfitach, ktorzy gonili acko to gildia UNIT - wedlug wiekszosci uznana za najlepsza gildie w historii tibii. tak wiec uciec przed nimi, przed parunastoma 100lvlowcami, samemu majac 45 - to jest dopiero wyczyn ;p no i ta grafika w tibii 7.4 ... i te outfity, szczegolnie z mieczykiem... kurwa dla tej grafiki wlasnie po czesci warto bylo grac, obecna '3d' grafa w tibii wrecz odpycha (graczy, ktorzy pamietaja najlepsze czasy tibii) @filmik a ten boskizeuss tez w sumie dawal rade jak uciekal ;p ale i tak acko the best pozdrowki dla graczy 7.4-7.6 - BRING BACK 7.4 CLIENT!! FOR TRUE PLAYERS !! pozdro!
morda nie szklanka, ale garde trzymac trzeba www.pajacyk.pl - wejdz i kliknij ;p 14:36 Loel [9]: nortec 14:36 Nortec Nocturna [121]: ? 14:36 Loel [9]: nortec bez portek 14:36 Nortec Nocturna [121]: teach english pl whore 14:37 Loel [9]: to znaczy kurwa ze nie nosisz portek 14:37 Loel [9]: balachu pierdolony Ostatnio edytowany przez dejw - 24-02-2008 o 04:23. |
![]() |
![]() |