|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() @Adii
nie będe się pluł że kupiłes chary, jak dla mnie to jest jak ... hmm... kupowanie snickersa... niektórzy płaczą, że ludzie kupują chary dlatego, że nie potrafią grać, dlaczego Ty kupujesz ów Snickersa w sklepie, bo sam nie potrafisz go zrobić o,o? Lmao n00b. @Topic Całkiem niezłe, sam wypróbuje gdy mój nubski 85 Ed i 69 Ms troche urośnie ;[
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2007
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nightmare Vizard
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 61
Skille: 10/23
Poziom mag.: 52
|
![]() Co do 200 lvla w 5 miechów sie nie zgodze.. Zobacz sobie Solid Wolf
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Świat: teh real one
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Aberdeen
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 148
Skille: 105 / 8
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]()
**Wole zalowac czegos co zrobilem, niz to czego balem sie zrobic. / Adi **15:45 Adii Getes [147]: 08:24 Ferks: I think you must be one of the richest inhabitants of Tibia! Your account balance is 17043674 gold. |
|
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin
|
![]() Ujmę to w następujący sposób : jebaniec
![]() Ale troche nie pomyślałeś bo z tym screenem może jakiś czop spokojnie pójść poskarżyć się gmowi a moim zdaniem taki screen to wystarczający dowód na zbanowanie nickow.. @Edit: wiem że większość z was jest zachwycona możliwością posiadania 4+ charów na 100+ i huntowania potworków na 2 charach minimum z mc ale pomyślcie że np jeżeli on robił annihi tak jak napisał na 4 nickach to musiał mieć na 4 kontach pacc :S więc minimum 4x95zł a to jest 380 PLN na pacca dla każdego z tych h-lvli dlatego myślę że już ta informacja wielu może trochę zniechęcić do takich wybryków ![]() ![]()
![]() żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie: Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam... To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii: Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy) Ostatnio edytowany przez Farr - 26-02-2008 o 10:13. |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Imię: Arcano Vampire
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Aberdeen
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adii Getes
Gildia: Eyes of Darkness
Poziom: 148
Skille: 105 / 8
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
**Wole zalowac czegos co zrobilem, niz to czego balem sie zrobic. / Adi **15:45 Adii Getes [147]: 08:24 Ferks: I think you must be one of the richest inhabitants of Tibia! Your account balance is 17043674 gold. |
|
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz 150 lvl i sie szczycisz? W tibi jest lekko ponad 500 200lvli a ty sie podniecasz 150? Jakbys zrobil go sam od podstaw to jasne. Oczywiscie, bot dobra sprawa. Ale jak zaczynasz przeginac i wywyzszac sie to jestes nikim.
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ty czego dokonałeś? Niczego? Oh, zapomniałem dokonałeś : kupowania postaci, botowania. No masz się czym pochwalić!
![]() |
#90 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2007
Lokacja: Sweden
Imię: Thoremos
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
Berylia:300~/600~ uzywalo blackd Tibia:6300~/35000~ uzywalo blackd ![]() |
|
![]() |
![]() |
#91 | ||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Bziqol
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Adi@
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Alternative. Ostatnio edytowany przez Koronowany rycek - 26-02-2008 o 16:45. |
||||||||
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Wież co AdiiYeaH, daj sobie spokój już i przestań wypowiadać się, gdyż każda twoja wypowiedź pogrąża cię
![]() Całkowicie zgadzam się z Frapper, jest multum ludzi którzy mają ponad 200lvl, a ty podniecasz się 150 i to na dodatek postacią na której może przeszedłeś rook. Więc jeśli masz jakiś kompleks wywyższania się, to zacznij uprawiać jakiś sport ![]() Pozdrawiam ps. mnie też na google znajduje ![]() ![]() ![]() O mój boże, AdiiYeaH jesteś debeściak, lub raczej twój comment : "Jestem Bogiem, uswiadom to sobie. Ty Tez jestes bogiem, tylko wyobras to sobie." Teraz to jestem na 100% przekonany że masz jakiś kompleks.
Tyle teorii,tak mało dróg, jeszcze mniej rozwiązań... Ostatnio edytowany przez TaJemniczy - 26-02-2008 o 22:58. |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko ok, ale twoje 'maż' rozpierdolilo mi system.
#94 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: CZE
Świat: Calmera
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Wyniki 1 - 10 spośród około 99,800 dla zapytania thea tron. (Znaleziono w 0,28 sek.)
Wyniki 1 - 10 spośród około 559 dla zapytania adii getes. (Znaleziono w 0,42 sek.) AHAHAHAHAH !!!1!!! jestem wienkszom legenom nisz ty!1!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Wpadka
![]() W sumie się nie dziwie 2 tygodnie pisanie pracy maturalnej...ehhh jebie się system jebie ![]()
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj oj moim zdaniem to w*****ajacy jestescie... kolo jest sprytny poprostu i oto mu bardziej chodzilo w tym temacie raczej niz o to ,,patrzcie jaki jestem kozak mam 4 chary 100+ w tym 150 lvl o.o mozecie mi pale robic" lol... chcial sie pochwalic a niemusicie go o to objezdzac... wiem to sam ze boty w rl tibi to nobski pomysl najbardziej do expienia i skilowania bo to najbardziej powinno sie samemu robic ale wiara to robi by sobie ulatwic i to ich sprawa... jest duzo przypadkow wykrywania botow i odnosza bociarze powoli konsekwencje (oby bylo wiecej wykryc botow) ale nie objezdzajcie go o to ze botuje bo conajmniej 5-10% all tibijczykow to zapewne 100.000 wiec jakies
5000-10000 wiary uzywa ich wiec jebac to... a kolo sprytny i tylko mu pogratulowac pzdr i gratz |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2008
Imię: Seredo
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 112
|
![]() AKtos tam pisal ze jest dumny ze samemu osiągną 120 lvl bez botów. No to gratulacje. Jeżeli jesteś tak bardzo dumny ze grasz w tibie i masz 120 lvl bez botów to wyjdź na ulice i mow to ludziom. Albo chwal sie kolegem i koleżankom. I podkreśl ŻE WBIŁEŚ BEZ BOTA. Co cie to boli że może grał na bocie może nie ?? ja swojego chara też zrobiłem samemu i sie z tym nie obnosze.. Bo mnie to jebie czy ktoś śmiga na bocie czy nie ;]
|
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak w tibii jest 500 200lvl+ no to ja jestem gmem z rosji i lenin to moj corka....
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Imię: Master-Sarevok
Gildia: White Eagles
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Kozacka masz rodzine.. moj stary, jest tylko cipsoftem, ale co tam.. XD Kazdy moze mowic, ze jeden tracil czas przed kompem, a drugi ma bogate real life, ale taki moj punkt widzenia, ze jakby kazdy mial tak cudownie w rl, to nie spedzal by tyle czasu przy smiesznej gierce.. XD Co do tych pojedynkow na wyszukiwarki, to moze zalezec od ilosci roznych for, na ktorych jest dany nick, albo ilosci postow, bo kazdy post zawiera dany nick (to akurat nie jest pewne, ale co tam). Na xanterze malo osob kupuje pacce za rl kase.. Sam na sarevoku mialem okolo 10 paccow, do tego 4 na sorcu i 2 na knighcie.. Jakbym mial kupowac je za rl, wyszlo by prawie 1600zl.. wiec lekka przesada.. XD Za rl kase przez cala moja tibijska "kariere" kupilem 1, max 2 pacce, bo szkoda kasy na gre.. no chyba, ze ma sie za duzo.. XD
#100 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Zychlin
Imię: Krekor Bogdan
Gildia: You Are Not Welcome
Świat: Refugia
Poziom: 140
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj: