|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Xantera/venore
|
![]() Elf umie byc odwrocony tylko w jedna strone...popraw to
@Edit : a jakos u mnie sie brazowe tlo nie robi...mozna inną arene wziasc ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Stratos[PL] - 21-11-2004 o 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Wybieram ten link ktory podales ale problem nie znika
![]() ![]() Ok zadzialalo nareszcie dodales mapki GRATZ !!! ![]() Ostatnio edytowany przez Fido - 21-11-2004 o 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() jeżeli się nic nie pokazuje po zakupie jednostek wystarczy poczekać, ponieważ musi się załadować dodatkowy plik.
A co do tego obracania się, mi wszystko działa - wyłączam aktualnie wybraną opcję (przycisk) i klikam na jednostkę, obraca się (tyle że nie według wskazówek ale po schemacie dol, gora, prawo, lewo; wynika to z mechaniki gry) |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
|
![]() Co tu duzo mówić... MISTRZOSTWO ŚWIATA !! (jak dla mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() hehe i jak zwykle p.l. zadziwiasz nas XD
Ej ale mam pytanie , czy w next up dodasz to co mówiłem? czyli skrzynie w którejś cś jest np. dodatkowy attack lub ruch jakis item : ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez gorgi - 21-11-2004 o 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Czuje, ze sobie nie pogram.......Nie można wyświetlić strony
Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki. Moze mi ktos powiedziec co zrobic, zeby dzialalo poprawnie?? ![]()
![]() |
#88 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
tego A co do prezentów-niespodzianek? hmm ... pomysł nie głupi ... także wait for next update Ostatnio edytowany przez p.l - 21-11-2004 o 21:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() Zagrałem a teraz oceniam.
1. Nie zauważyłem żadnych niedogodności graficznych (grafa na wysokim poziomie). 2.Jesteś geniuszem (wymyślić i stworzyć taką grę to nie lada wyzwanie przynajmniej dla mnie). 3.Wciągająca prawie tak samo jak Tibia ![]() 4.Dodaj może coś potężniejszego najlepiej 2 rasy ![]() 5.Wielkie gratulacje za pomysł wykonanie i za wszystko heheh. Tak trzymać a będzie dobrze ![]() Ps. Mam nadzieję że na tym jednym projekcie się nie skończy twój geniusz. ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz rzeczywiscie dziala. Naprawde fajna gierka, ale jest 1 minus. Mianowicie nie da sie pokonac mass geo-probowalem na wszystkie sposoby-i nic.(Mosisz go jakos oslabic, nie wiem moze zeby exura mniej hp mu dodawala)ale ogolnie gierka odjechana
![]() ![]()
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
![]() Moje uwagi co do gierki to:
-Zbyt mala plansza lub tez wiekszosc jednostek ma zbyt duzo ruchów przez co jednostki strzelajace nie sa atutem armi Można by w tym celu dodac cos jak utani hur... -Elf chodzi tylem na przód ![]() -geo za dobry,hero bardzo slaby, warlord slaby -Pomyśl o mtym wreszcie jako o grze a nie jak o samej walce zawstanów sie co trzeba zrobic zeby stala sie turówką
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
![]() Mam jeszcze propozycje zeby potwory mialy tyle hp co w tibi i srednio tyle zabieraly...
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() @re up
Wlasnie taki ma byc ![]()
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Gdzieś daleko... W odległej galaktyce...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
![]() ![]() |
![]() wszyscy mowia ze za******* a ja nie moge na to wejsc ;/
help plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
|
![]() proprawic, mi nie dziala, fast, chce sobie zagrac
![]() severon 37 lvl knight-72/69 sux-aurea ps; wojna na aurea ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() P.L mam nadzieje ze pracujesz nad update i sie ten temat nieco ozywi bo jakos tak glupio ze jest gsdzies na koncu ukryty. A wiec mam nadzieje ze update ukaze sie ( tradycyjnie ) po weekendzie poniewaz jestem fanem tej gierki i ciagle w nia gram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() dla mnie trzeba by bylo jeszcze tylko dodac karaluchy (larvy , bugi , scaraby , ancient scaraby itp.) i spidery (spider , poison spider , Giant spider)
i reszte ludzi np. Warlocka , Necromancera , Priestess , Valkirie , Monka itd. wszystkich nie pamietam jakich nie ma PS. Exori u Warlorda RULEZZ ![]() ![]() EDIT: esh no zapomnialem dodac bo dopiero potem przeczytalem z tymi presentami nie glupi pomysl ale mogly byc skrzynki i takie ktore by wybuchaly po otwarciu i zabijaly wszystkich stojacych obok ![]() PS. niektore skrzynki nie wszystkie (takie pulapki ![]() ![]()
PACC na miesiąc za darmo sprawdź i wyprubuj !!! ![]() ![]() Bo to my tu mamy StAjLa ![]() Ostatnio edytowany przez Aureliunkunfun - 04-12-2004 o 21:02. |
![]() |
![]() |