Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 03-12-2003, 16:47   #81
Drill
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: Bolesławiec

Drill ma numer GG 1480284 Drill ma login Tlenu blackdrillone
Domyślny heheh pożyjemy zobaczymy

Moim zdaniem ;] nie mam zdania. Nie mozna osądzać systemu nie widziac go na wlasne oczy juz w najblizszych dniach bedzie test serwerek ;] wienc trzeba bedzie sie wladowac o 9 rano i testowac ;] nick Warior Drill
Drill jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-12-2003, 18:20   #82
finio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: DzW

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Finio
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Amera
Poziom: 82
Poziom mag.: 64
finio ma numer GG 3026276
Domyślny no no no

to bedzie ok jesli nawet bedzie duzo zamieszania pomyslcie sobie ile bedzie czerwonych czaszek
ja wiem kto z mojego miasta dostanie czerwona czache w jeden dzien zabil okolo 12 osob i jego zabila i nna ziomala 5 razy w ciagu 3 godzin
a mam jeszcze jedno pytanie nie wiecie kiedy wejdzie to w gre?
finio jest offline  
stary 03-12-2003, 19:14   #83
Matises
Użytkownik Forum

Matises's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
Matises ma numer GG 3669215
Domyślny

Drogi Bobercjuszku nawiązuje do twojego posta i uważam że to jest twoje zdanie, ponieważ jak wiesz jestem z wami w konflikcie i ty dobrze o tym wiesz jak i cała klasa więc twoje zdanie mnie nie obchodzi.

P.S. Twoje średnie nabicie postów było takie same.
Przepraszam za zaśmiecanie tego tematu takim postem lecz nie będe zakładał nowego tematu bo nie miało by to sensu. :O

Since 2004 Black Rose Order.
Matises jest offline  
stary 03-12-2003, 19:54   #84
Grzybek
Użytkownik Forum

Grzybek's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2003

Grzybek ma numer GG 4991416
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Polin
Co w zamian? W zamian w 4 miastach (jedno z nim na premium area, czyli zapewne Thais, Venore, Carlin i Edron) pojawia sie nowe miejsca z kaplanem. U kazdego bedzie mozna wykupic blogoslawienstwo (za ok. 12,5k), ktore obnizy procentowa wartosc traconych po smierci expow o 1%. Czyli z 10% do 6%, albo nawet do 3%, jesli masz promocje. Nie zmieni natomiast prawdopodobienstwa utraty przedmiotu - pozostanie 10% na kazdy przedmiot (7% po promocji). Tak jak obecnie zawsze bedzie tracic sie pojemniki (typu worki, skrzynki, plecaki). Blogoslawienstwo mozna wykupic tylko raz, chyba ze sie zginie. Wtedy przepadaja i nalezy wykupic je ponownie.
Jednej rzeczy nie rozumiem, mianowicie 12,5k obniża o 1% tracone expy, można błogosławieństwo wykupić tylko raz a z 10% robi się 6%. Jakim cudem tak wyszło?
Grzybek jest offline  
stary 03-12-2003, 23:52   #85
Crevo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2003

Crevo ma numer GG 1768558 Adres Jabbera do Crevo
Domyślny

Cytuj:
Jednej rzeczy nie rozumiem, mianowicie 12,5k obniża o 1% tracone expy, można błogosławieństwo wykupić tylko raz a z 10% robi się 6%. Jakim cudem tak wyszło?
To jest troche zle policzone to fakt ale wyjasniam. Na calej Tibii sa 4 miejsca w ktorych za 12,5k zostajesz poblogoslawiony i masz o 1% mniej straty expa. W kazdym z tych miejsc mozesz sie poblogoslawic tylko raz, a wiec jednorazowo mozesz obnizyc straty w sumie o 4%. Po smierci tracisz blogoslawienstwa i musisz je wykupowac od nowa.
A wiec w sumie straty obniza Ci sie o 4% ale tylko gdy masz PACCa!! Gdyz jedno z tych miejsc bedzie na terenie PACC only. Wiec gracz z PACCem obnizy sobie straty z 7% do maximum 3%, zas ten bez - z 10% do maxymalnie 7 a nie 6%! (patrzac na to obiektywnie to wielka zacheta ze strony CIPow do kupna PACC, bo minimalne straty jakie odniesie gosc bez PACCa sa rowne standardowym stratom PACCa) :/
Crevo jest offline  
stary 04-12-2003, 18:09   #86
Bobercjusz
Użytkownik Forum

Bobercjusz's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań

Bobercjusz ma numer GG 4940122
Domyślny

Moje zdanie jest takie ze czaszek niepowinno byc bo to tak samo jakby otworzyli z ab do carlin autostrade na ktorej beda mogly jezdzic TIRy a na przydrozu beda staly "Panienki Tanich Obyczajów" i machaly do nas zbysmy je """"podwiezli"""
mniejwiecej takie cos
najlepiej by bylo jakby byla tylko 1 czaszka
czarna- i by sie pokazywala gdy ktos zabil dzisiaj 2 lub wiecej osob

pozdrawiam
stary 04-12-2003, 20:35   #87
Crevo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2003

Crevo ma numer GG 1768558 Adres Jabbera do Crevo
Domyślny

re Bobercjusz

hmm:/ porownanie iscie homeryckie....

a co do czaszki to co? zabiles zalozmy dwie osoby, idziesz poexpic, spotykasz takiego pk i caly w strachu jestes bo jak go zabijesz to dostaniesz czache a jesli tego nie zrobisz to na przyklad zginiesz bo nie masz dosc UHow...
Crevo jest offline  
stary 05-12-2003, 09:43   #88
Gumis
Użytkownik forum

Domyślny

mi sie nie podoba nic z tymi czaszkami powinni zrobic tak ze ten kto zabije kogos bez powodu lub zabije kogos przynajmniej 2x dziennie bana na lata! Co to ma byc z tymi czaszkami :///
Gumis jest offline  
stary 05-12-2003, 10:11   #89
Miniek1717
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 12 2003

Domyślny

gimli syn gloina SAM PEWNIE jestes PK dlatego tak placzesz ze te nowe rzeczy sa do dupy !!
PK cza tepic ile wlezie bo przy nich sie nie da grac !!

A jeden koles jeszcze napisal ze nei bedzie mogl trenoiwac bo dostanie czerwona czaszke !!

ej czytajcie ze zrozumieniem pisze ze dostaniesz czaszke czerwona jezeli kogos zabijesz a nie jak bedziesz trenowal !!
Miniek1717 jest offline  
stary 05-12-2003, 10:27   #90
Gumis
Użytkownik forum

Domyślny

jesli uwarzasz ze jestem pk zobacz najpierw moj lvl na stronie a potem pisz, a nie psauja mi te czaszki poniewaz mam do ubicia jebanego pk i jebanego thiefa ktory mi zajebal bohy, ale niestety teraz nie bede mogl go z rookowac bo wprowadza jakies jebane czaszki((
Gumis jest offline  
stary 05-12-2003, 10:30   #91
Gumis
Użytkownik forum

Domyślny

P.s spadam do szkoly mialem nadzieje ze sobie potrenuje z 2 godziny ale huja z tego bylo, ciekawe co bedzie po tych zmianach (pewnie czaszki lub inne bajery)
Gumis jest offline  
stary 05-12-2003, 10:49   #92
Testosteron
Guest

Domyślny kroolik

a co mam zrobic gdu ktos np ukradl mi lootbaga??jak go zaije bede mial czache i beda mogli mnie bez karnie zabic !! cos wtym nie tak!! ?( ?(

stary 06-12-2003, 19:55   #93
Clayde
Użytkownik Forum

Clayde's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2003

Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
Domyślny Te reguły

Zapowiada sie Fajnie z tymi zasadami, ale pewnie z czaszkami bedzie zamieszanie.
Clayde jest offline  
stary 19-01-2004, 10:58   #94
benator
Guest

Domyślny

LOL morze ja coś oznajmie, jak klikniesz na siebie prawym masz nowom opcje"duel mode". Robi sie zielona czaszka OZNACZA TRENING!!!! wtedy sie nie zabija. a zółta czaszka oznacza anti pk.!!!!!!

stary 19-01-2004, 14:14   #95
Bartix
Użytkownik Forum

Bartix's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez benator
LOL morze ja coś oznajmie, jak klikniesz na siebie prawym masz nowom opcje"duel mode". Robi sie zielona czaszka OZNACZA TRENING!!!! wtedy sie nie zabija. a zółta czaszka oznacza anti pk.!!!!!!
LOL moze ja ci onajmie ze ostatni post tego tematu jest sprzed ponad miesiaca i do tego czasu wszyscy juz wszystko wiedza o tych czaszkach
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised.
Bartix jest offline  
stary 19-01-2004, 18:00   #96
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Dobra temat już troche nieaktualny, zamykam, może ktoś zechce sobie jeszcze poczytać
Dan the Automator jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania