|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thunder Inus
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 101
Skille: 85/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Wkleję teraz najnowsze ss'ki, a później pójdę spać xd
63 level ![]() Loot z tego hunta, na którym wbiłem level ![]() Cya ! <proszę o komenty>
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2008
Imię: Thunder Norus Junior
Gildia: Chill Out
Poziom: 80+
Skille: 77/77+
Poziom mag.: 6
|
![]() Nie zacznę po kolei, od tego co się wydarzyło, tylko posegreguję tak:
1. Looty. ![]() 30 minut na dragon lair niedaleko Venore. ![]() 1.5 godziny na Dark Cathedrall. ![]() Kolejne 1.5 godziny na Dark Cathedrall. ![]() Teraz 2.5 godziny na Dark Cathedrall ![]() 2. Quest. ![]() Bright Sword Quest. ![]() Jeszcze raz wielkie dzięki dla Thunder Inusa za pomoc. 3. Advance ![]() 44 lvl ![]() 45 lvl ![]() Dziękuję za uwagę i zapraszam do komentowania. ![]()
Thunder Norus Photoshttp://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=176630 ![]() 16:43 Thunder Inus [73]: chcialbym zobaczyc twoje spotkanie z orciem warlordem 16:44 Thunder Norus Junior [35]: Nie lubie temple Ostatnio edytowany przez Thunder_Norus - 21-08-2008 o 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dawno nic nie dodawałem, bo zbierałem fotki ...
Oto one : Wyprawa na hydry z Piotr Druider... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Loot z tej wyprawy... ![]() ![]() Loot z huntu dragów ![]() ![]() GM na Neranie ! <cud> ![]() Banshee quest own3d ![]() ![]() 64 lvl ! ![]() 4kk exp ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Thunder_Inus - 11-08-2008 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
|
![]() Porcja nowych ss'ów...
Proszę komentujcie ! Necro Quest ![]() Nowy zakup ![]() ![]() 65 level ![]() ![]()
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam Ponownie.
![]() No komment, przejdę od razu do ss'ów. Lion Trophy ![]() Sniper Gloves ![]() Dzięki takim ludziom zarabiam. ![]() 46 lvl ![]() 47 lvl ![]() Zapraszam do komentowania.
Thunder Norus Photoshttp://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=176630 ![]() 16:43 Thunder Inus [73]: chcialbym zobaczyc twoje spotkanie z orciem warlordem 16:44 Thunder Norus Junior [35]: Nie lubie temple |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() To znowu ja !
![]() I... Porcja ss'ów. Mała pogoń za mną ![]() 48 lvl ![]() i... 5 mlvl !!! ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i zapraszam do komentowania...
Thunder Norus Photoshttp://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=176630 ![]() 16:43 Thunder Inus [73]: chcialbym zobaczyc twoje spotkanie z orciem warlordem 16:44 Thunder Norus Junior [35]: Nie lubie temple |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Stan: Niegrający
Imię: Paul Swordmaster
Świat: Celesta
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Fajne ssy, ale jak dajecie skrina z lootem to zamieniajcie golda na platynki, bo ladniej to wyglada itp
![]() zapraszam domnie(link w podpisie)
17:14 Aurede Samix [35]: dzisiaj na wosie tibie rysowalem 17:15 Aurede Samix [35]: i byles w vip |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miło, że się kolejnej osobie podoba.
![]() A tak to Witam. ![]() Od razu ss'ki Loot z kilku godzin na Dark Cathedrall. Nie mogę powiedzieć ile tych godzin było bo sam nie wiem dokładnie. ![]() 49 lvl ![]() Dziękuję za uwagę i zapraszam do komentowania. Kolejna porcja ss'ów już za kilka dni.
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
Imię: Orek Uchiha
Poziom: 80
Skille: 80/75
|
![]() Dobra widze że niepanujecie nad sposobem prowadzenia tematu...a więc tak
1.Wkleić STan Postaci!! 2.POkazujcie np.jak bijecie 2 lub 1 draga... 3.zamieniajcie kase na platynki bo to wku***a jak musisz se liczyć... 4.w loocie niepokazujcie jakiś battle shieldow po pare bp itd.bo to wychodzi na spam...jak chcecie zobaczyc jak na serio wygląda super temat look na link w podpisie....i niedziękujcie tym co komentują bo to wygląda jakby wam łaske robili oczywiście zachęcać ale jak na 10postow z SSami jest 5 komentow...i chciałem powiedzieć..to TIBIA .. a nie język polski..skróty sie kłaniają... Btw.Słuchajcie tego up/\ ![]() COme to me
Best hit: [ITEM]Justice Seeker[/ITEM] [MONSTER]Pirate Buccaner[/MONSTER] 374 ;] Best solo: [MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER][MONSTER]Giant Spider[/MONSTER] Best Team:[MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER] 23:09 Aibit roy [20]: sell 100gp ( in shop sell for 250gp) 11:47 XXXXXX[50]: a gdzie na bk byles? 09:54 XXXXXX[52]: Loool Full assassin kosztuje 280k przeciez na trade sprzedają |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg, moze nie pouczaj innych, prowadza jak chca -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Jestem otwarty na krytykę, ale jeśli się komuś nie podoba ten temat, to niech zamknie stronę i nigdy tu nie wraca. A teraz porcja ss'ów 50 lvl Black Knight Quest Deep Fibula Quest
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
Imię: Orek Uchiha
Poziom: 80
Skille: 80/75
|
![]() Prosiłbym o stan postaci
![]()
Best hit: [ITEM]Justice Seeker[/ITEM] [MONSTER]Pirate Buccaner[/MONSTER] 374 ;] Best solo: [MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER][MONSTER]Giant Spider[/MONSTER] Best Team:[MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER] 23:09 Aibit roy [20]: sell 100gp ( in shop sell for 250gp) 11:47 XXXXXX[50]: a gdzie na bk byles? 09:54 XXXXXX[52]: Loool Full assassin kosztuje 280k przeciez na trade sprzedają |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2008
Lokacja: Poland
Imię: Mistrz Szybkosci
Profesja: Paladin
Gildia: Bez Gildii
Świat: Eternia
Poziom: 9 +
Skille: 30/25 +
Poziom mag.: 2
|
![]() GRATZ CHLOPAKI GO GO 100 STRONKI i 100 LVL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hi,
Nudne screeny szczególnie denerwuje mnie jak patrze na jakieś 4 battle shieldy i 4 bp kasy omfg. Zamieniajcie to na platyny.... bb ![]()
12:49 Qipus [15]: Los Mili0nos! Wygrywasz 3x wiecej, niz postawiles !! ZAPRASZAM (min. 20 gp--max. 2k) Bo zeby wygrac, trzeba GRAC! 22:01 Staszek-Osp [134]: i wyobraz sobie gowniarzu ze nie rozmawiasz z plucia meska
22:01 Avareeto [157]: Co to PLUCIA? 22:01 Staszek-Osp [134]: po angielsku moze wolisz sex 22:02 Staszek-Osp [134]: female |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemka.
![]() Czego można się spodziewać, jak nie porcji ss'ów. ![]() Nowe Best Solo - Dragon Lord ze skillami 70/70 i bright swordem na 50 lvl. Niestety, loot mnie nie zadowolił. 51 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() GrAtZ ChLoPaKi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema.
SS'y 52 lvl Oraz: Questowy Czwartek Mad Mage Room Quest Skład: -Nocka -Quixiis -Thunder Norus (ja) Rubins Quest Skład: -Nocka -Quixiis -Psyho Palladyn -Thunder Norus Mummy Quest Skład: -Nocka -Quixiis -Psyho Palladyn -Thunder Norus Spike Sword Quest Skład: -Nocka -Quixiis -Psyho Palladyn -Thunder Norus Draconia Quest Skład: -Nocka -Zand Torena -Thunder Norus i ktoś jeszcze, lecz zapomniałem Nick. Devil Helmet Quest Skład: -Nocka -Sokos -Thunder Norus Naginata Quest Skład: -Nocka -Thunder Norus -Sokos (pomocnik, miał Done ten quest) I to już koniec... Niedługo NEXT Skriny... Pozdrowionka ...
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz questow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witajcie po raz ostatni..
Dzisiaj, gdy próbowałem zalogować się na Tibie, zauważyłem napis "Account Number or password is not correct." Zrobiło mi się bardzo smutno... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lecz jednak, nie pozostawię Was bez ss'ów. Lecz będą one prawdopodobnie już ostatnie... Loot Orc Fotress Griffin Shield Quest Skład: -Nocka -Kseroxes -Thunder Norus Żegnam !! Na Baaardzo długoooo... Będę tu zaglądał!
![]() |
![]() |