![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Czemu ja jestem takim ciapowatym informatykiem. :<
Fake ładny dam ci w końcu zasłużone 9.9/10 Bo ja jestem ciapowatym informatykiem :<.
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhh... ta zasadzka Rangersow, oni z tego słyną
9.99/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mi jakoś dobrze się powodzi w Fake'u
![]() ![]() Moim zdaniem 10/10 rządzisz ![]()
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)
Stan: Niegrający
|
![]() Mam nadzieję, że się wam spodoba. Ostatni Part Sezonu Pierwszego.
Teraz zacznę robić sezon drugi dopiero od 12 Sierpnia - Wyjeżdżam na 10 dni jutro. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu miało być Wyłącze nie Wyłocze. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam Nadzieję, że was zaciekawiłem, i że chcecie Next Season. Robić Next Season?:/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Słitaśny Krulik
|
![]() O ła ^_^ Rób dalej ponieważ świetnie Ci to wychodzi. Ciekawe.
@down Nie żebym był wredny, ale... Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 30-07-2008 o 13:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Fake ciekawie zrobiony, napewno inny niz wiekrzosci. Jedynie co mnie denerwoje to ziemia ktora kladziesz. Podczas czytania i ogladania screenow chodzace na niej postacie wygladaja jak by chodzily po niczym (ale to tylko takie moje odczucie). Reszta mysle ze jest ok, przydalo by sie wiecej akcji i etc.
Ocena: 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
|
![]() Chyba popełnie samobójstwo przez te 10 dni :/
Patrze, że grafiki poszły xD (chodzi o panel ^^) 10/10 (O.o to jest chyba ideał) Bandaż zj*****e wygląda ;/ Lepiej było podedytować gs spool yarns. Ostatnio edytowany przez Archtyp - 30-07-2008 o 14:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Jedno mnie dziwi na początku. Major mówi po polsku, a rekruci odpowiadają "Sir, Yes Sir!". To chyba nie jest po polsku: P Ale się czepiam wiem; p Te treningi trochę za słabe są. Żaden dowódca tak nie sypie gratulacjami.. Początek bardziej mi się podobał. Miał więcej klimatu.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo tylko ich szkoleniowiec jest surowy
![]() A jak brzmi Sir Tak Sir? Troszkę głupio. Nie lepiej Sir yes Sir? Więcej comentów plax. To na szkoleniowcu leży obowiązek wyszkolenia ich, dlatego jest surowy. Tamci mają g*wno do gadania dlatego nie są ![]() @DOWN Hologramy to coś czego nie da się dotknąć - prawda, ale w tym wieku robione sa już inne Hologramy ![]()
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 30-07-2008 o 14:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() No ładnie, ładnie
![]() Może faktycznie troche brak akcji w tym parcie no ale ile może się dziać w bezpiecznej bazie? No i może uznasz teraz że się czepiam ale hologram to na moje coś w rodzaju wiazki światła czy iluzji optycznej stworzonej przez np. komputer. Więc jak można założyć bandarz czemuś czego nie można dotknąc? ![]() Nie moge się doczekać, żeby zobaczyć te ufole na Ziemii ![]() Aha i ładnie ci wyszedł ten kosmos (ostatni obrazek) Musisz mnie podszkolić z tych efektów ![]() Ocena: 9/10 bo jednak czegoś mi w tym parcie jeszcze brakuje. Pozdrawiam i miłych wakacji ^^ Edit: @up Mam wrażenie, że Gelt chodziło raczej o to, że szkoleniowcy są zbyt łagodni. Tzn myśle, że ona chciała powiedzieć coś w stylu "Żaden normalny dowódca tak nie sypie gratulacjami.." Jeśli się myle to sory ![]() Edit2: @up Hahah sprytnie sie z tego wywinąleś ^^
Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 30-07-2008 o 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Dokładnie. Gdyby był aż tak miły to nie byłby dowódcą.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() To tak jakby był miły nauczyciel (wiem, bywają tacy, ale to rzadkość). Co do hologramów, to sądzę, że w odległej przyszłości będzie możliwe utwardzenie wiązki światła, na tyle, by można było ją dotknąć. Fabuła fake'a jest fantastyczna, grafika trochę mniej ale i tak nie źle. W tym obozie szkoleniowym wszystko łądnie, kosmos ładny, ale ten statek kosmiczny według mnie porażka - taki zbyt kanciasty jeśli o to chodzi.
8/10 i trzeba wytrwać te dni kiedy będziesz na wakacjach. Udanych wczasów życzy Gargulec ![]()
![]() Literka Z, literka K, literska S jak ZKS! Gargoin na Last.fm! Notka dla Gargulca. Ostatnio edytowany przez GargoinX - 30-07-2008 o 16:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Nie traficie
Imię: Godne podziwu
Profesja: Sorcerer
Gildia: Zachwycająca
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 22szild
Poziom mag.: 14
|
![]() wszystko pięknie ładnie , podoba mi się
![]() GDZIE JESTEM JA ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Own3d To coś jakby Kardox napisał w Fake'u Arashela - "Który z nich to ja xD" Bez obrazy ale tak mi się skojażyło W oddziale wsparcia są Speed - Pilot. Kogucik - Sniper Strzelec - Michoss Strzelec - Devus Poniżej jest przekaz od innej cywilizacji. Macie go rozwiązać. Wspólnie czy osobno - mi to obojętne. Najlepiej żebyście współpracowali. Nie zostawię was na wakacje bez jakiegoś zadania nie? Jak już rozwiążecie zagadkową wiadomość, będziecie musieli ją ułożyć jakoś do kupy. Acha i mała podpowiedź: Gdzieniegdzie będą litery pomieszane w wyrazach - np. Zamiast Carbon będzie pisało Ectdrp. Podpowiedz brzmi: "Dwie litery w tą, dwie w tamtą, różnicy nie robi, a życie człowieka to oswobodzi, Alfabet widzisz, jak rozszyfrowujesz, dwie litery w lewo zapisujesz. Kiedy szyfrujesz, dwie w prawo iść muszą, A Ciebie ciągle te po lewej kuszą. Kiedy zaś początek alfabetu nastanie - litery do końca muszą iść pacanie. Mam nadzieję, że podpowiedziałem. Dam radę - rozszyfrowywujcie z alfabetem napisanym na kartce. ![]() htrp://fhdi,/djgjsiekfm.imageshack.plfhsdoemfnshuiekmnd h ttp://img375.imageshack .us/img375/6168/foufofkz0.png http:\\ img 375.imageshack.br/dfhd/fhjh/4837.fhskdn.png ht tp://img375.imageshac k.us/img375/6373/oufoufocp4.png htt p://img375.im ageshack.us/img375/1195/fouitdftudk1.png http/dupakupadhfusokfm.br./vnsoonbcjskfi.php.hsfsufnmfnk htt p://img 375.imagesh ack.us/im g375/6373/oufoufocp4.png htt p://img329. imageshack.us/img329/7048/ fyu6ednn5.png guudidofmjgpi8auwjdmf.ddk;s['apeirjfkn,snvldshluap;akjghsld hhtp//fdjhsgh.oskiaudjv,.fjsiafnfkauidnmc,zai.us djdohfa ht tp://img329.imagesha ck.us/img329/9524/gyufkfs0.png hhtp:\\imageshack.plfdjfjisyfnd,sld.brjfdsisifhl;j oand,cis.png http:/ /img375.imageshack .us/img375/6373/oufoufocp4.png hhtp://img666. imageshock .pl/img333/666/ofhjdhdmfi5.png htt p://img375.images hack.us/img375/6299/hhuyza0.png Keshandkaidnnai.djfgsmerhfosmz bchedjw xjudfkmwn cxkdh ddkshjamnrh djkdhsnje ddhzdialnf ekdhdlcbnne dahndl.png ht tp://img375.imagesh ack.us/img375/5173 /khffjtdfct 7.png h ttp://img375.imageshac k.us/img375/637 3/oufoufocp4.png hhtp:fcjdmd666,6540869gnjdhdsjsbvmcieufhsncm,bxihi hfff djaugakrbndxjlckdhdsliuelnflblauelhrlfnflbdkgdkhrl blgfljrlsfhlf ht tp://img32 9.imageshack.us/img3 29/8382/u0uyty4.png hhtp://fjudjgnsifhjd diefhncdxlngwur fiayfhlshlsurqjq;ndf wjlfhlsddruwelfhldghlshslsdlhssdfdsflshfiuwkbf,dzm nsierwd ht tp://img375.imagesha ck.us/img375/6373/oufoufocp4.png htt p://img329.im ageshack.us/img32 9/8425/uouo7y9fc2.png fsjdlhflsdyreeam;.cmn,dbfsdifuwsipeaj.snflsdkglesh flnalfbdlkhdl ht tp://img375.imag esha ck.us/img375/6373/oufoufocp4.png adfjaflhsdsufhlfhflryuwealfghdlaueehelfgasjawiwlrh alfashlsiw Zobaczymy czy macie mózgi
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 31-07-2008 o 10:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Hehe, świeny pomysł xD Jednak osoby z niskim IQ niech się nawet za to nie biorą (więc wychodzę xD). Tak szczerze wygląda mi to na part fake'a, no ale pewności nie mam xd
![]() |
#97 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2008
|
![]() jeden z lepszych fake 9/10 statki troche do kitu i mi sie tesz troche nie podoba te odkodowanie czy jak to tam mam nadzieje ze ktos rozwioze wszystko i da rozwiozania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli to całe rozwiążecie, to zrobię kolejną rekrutację
![]() Archtyp, wtedy Cię przyjmę jak rozwiążecie. EDIT: Zrobić słownik języka kosmitów? PS: Chcę to zrobić tak: Rozkład partów: True Land - to ten co właśnie jest. True Land 2 - Great War Trueland 3 - Return of the Hope Trueland - Rise of Aliens - bedzie o życiu kosmitów nie ludzi ... Może coś więcej.
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 31-07-2008 o 11:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem!
Rekrutacje i tak zrobię ale... Co jakiś czas (raz na sezon) dawał będę takie zagadki. Po ich rozwiązaniu, będą "Unlocki" - Bardzo przepraszam za to, iż ściągnąłem od Michossa. Unlockiem za rozwiązanie tego będzie słownik języka Kosmitów. Zrobię zakładkę w pierwszym poscie (tam gdzie userbary, historia i cała reszta) I będę tam umieszczał unlocki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przyznam, że trudne, a zrobiłem te co Archtyp :/
Mam nadzieję, że szybko skończymy tę zagadkę, dobrze jakbyśmy rozmawiali przez gg, moje - podane jest. OBRAZKI PO KOLEI PO MOJEMU 1.http://img375.imageshack.us/img375/6299/hhuyza0.png 2.http://img329.imageshack.us/img329/8425/uouo7y9fc2.png 3.http://img329.imageshack.us/img329/7048/fyu6ednn5.png 4.http://img329.imageshack.us/img329/9524/gyufkfs0.png 5.http://img375.imageshack.us/img375/5173/khffjtdfct7.png 6.http://img329.imageshack.us/img329/8382/u0uyty4.png 7.http://img375.imageshack.us/img375/1...uitdftudk1.png 8.http://img375.imageshack.us/img375/6168/foufofkz0.png Tak to moim zdaniem wyglada Ostatnio edytowany przez Kloner - 31-07-2008 o 13:30. |
![]() |
![]() |