![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2003
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sir Dzidek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 137
Skille: 113/103
Poziom mag.: 24
|
![]() Kolejna porcja zdjęć, na początek jak to się gra bez lagów (taki prezent od admina całe święta bez lagów) :
![]() Najlepszy hit jaki udało mi się uchwycić, jak narazie nic ciekawego z gsów mi nie wypadlo ![]() A teraz bicie smoków w naszym wykonaniu: Calutkie 700expa dlamnie! ![]() Po tej seryjce dostałem jeszcze z fwave za 102hp i zostało mi tylko 45hp szybciutko exure vite i szczęśliwie się to skończyło ![]() Najlepszy hit jaki udało mi się uchwycić. Mogę się pochwalić ze blokowałem już raz smoka, d-hammer wypadł z niego. W oczekiwaniu na respawn postanowiliśmy ubić pare orków Kolejne orki lecą ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Dzidek - 10-02-2010 o 15:53. Powód: Zmiana linków |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moje życie na test serwerze:
Przygotowania... ![]() Tutaj jak zostałem zabity, zaszczyt 125lvl na antice ma A tutaj jak ja pkowałem, właśnie dostałem red skull Moje spotkania z demonem... nie ze wszystkich śmierci z jego ręki robiłem screeny Święta: Jeden screen z wigili. Już 2 prezenty zostały rozdane, a ja z niecierpliwością czekam na swoją kolej ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Dzidek - 31-08-2006 o 01:48. Powód: Zmiana linków |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
|
![]() Cytuj:
no nie wiem tyle razy bylem i zawsze byly zamkniete |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh.. tłumaczyłem już! Ten kwadracik to jest quest!! A ludzie na calmerze to otwierają żeby lurować guardy... dlatego to jest unas cały czas otwarte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]() Sir Dzidek ! Gratzzz za wspaniałe SSki. Ehhhhhhhhhhhhh
Też chcialbym byc głównym bohaterem tych zdjęć. Ehhhh |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz screen z questu, tzn z nagrody:
http://members.lycos.co.uk/majesticlord/quest.JPG ![]() Z samej walki nie mam screenów ale dam loot z huntu na gsy ![]() ![]() Thx, za dotychczasowe komentarze i proszę o jeszcze ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Dzidek - 10-02-2010 o 15:49. Powód: Zmiana linków |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto mój najnowszy sprzęt 8) :
Sorry za słabą jakość, ale screena pierw zapisałem w GIF a potem znowu w JPG i tak się stało :/ Ostatnio edytowany przez Sir Dzidek - 01-01-2006 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Wiesz te rzeczy chyba na twój lvl nie są zbyt dobre
![]() Ale weźmy pod uwage że grasz na stosunkowo nowym świecie "Calmerze". Ja na 19 lvlu posiadam troche gorsze rzeczy ale dodam że w depo posiadam ponad 30k. Chwilowo moje itemy to: ![]() Ja gram na "Eterni" jest chyba o 2-3 miechy starsza. Jak robiłem tego screena to było przed UPDATEM i te rzeczy były warte ze 110-130k(Zależy jak BOH kupisz) I to jest moja jedyna postać!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Fajne macie hunty.Loot średni,ale nawet oplacalne stforki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2003
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Co tu dużo mówić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Wszystkie SS sa super, nawet te z tych słabszy stworków, bo to ma swój urok. Rób kolejne i nie tylko z tych super potworków.
Moje gratz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Miasto Moderatorów :]
![]() |
![]() no w sumie są dobre. po pierwszym ss'sie myslalem ze będą podobne do F(R)EDKA
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() No więc małe polowanko i pk (ts)
Więc zaczynamy! Droga na drakonie. Było nas 3, lvle: Sir Dzidek - 35lvl (skille 70/59) bolty/sd/blocker Lolo Rozbojnik - 50 (skille 74/49) bolty/sd/blocker Sir Bodzio - 30lvl (mlvl 40) sd/hmm/utevo lux maker Zebranie ekipy i podróż ![]() Sir Dzidek w akcji! Tak, tak blokuje smoka ![]() ![]() (kiepsko, mi lepiej ![]() Postanowiliśmy wpaść na kolejnego dragona, tym razem lolo blokuje ![]() Znowu ja blokuje... cienkie bolki z dragonów są... ![]() Jak dragony to cienkie bolki to dlaczego nie iść na coś lepszego? Tak tak! Wielki, upragniony Dl hunt... Lolo blokuje (49 shielding), my z bodziem bijemy. ![]() Dl juz na redzie? Co on taki słabiutki? Może to my jesteśmy tacy dobzi ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Dzidek - 31-08-2006 o 02:16. Powód: Zmiana linków |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Polak potrafi!! Ja palladyn z 35lvlem (455hp) i z 59 shieldingiem blokuje dragon lorda, czyż nie jest to wyczyn? Co tam high levele wiedzą o blokowaniu? ![]() Nie będe ukrywał że łatwo nie było, gdybym sie zagapił załapał bym dead. Exury vity musiały pujść w ruch. ![]() Postanowiłem odejść trochę dalej, żeby spokojnie mogli bić. Sir Bodzio zlazł na dół bo niemiał many i był na redzie, zostaliśmy sami... trzeba było bić z sd :/ Polska mafia łącznie zemną gania jakiegoś kolesia, a co 14 na 1, co to jest ![]() Co się dzieje z nimi jak ktoś potrzebuje pomocy? Chowają się do depo! Proszę o komentarze!! ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Dzidek - 31-08-2006 o 02:22. Powód: Zmiana linków |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Gdynia City
|
![]() piękne.... hmm piękne
![]() jak ja marze żeby sie wybrać na jakiegoś hunta jakieś smoki albo coś... tylko że dopiero na 14 lvlu jestem. Dzidek zamieszczaj tutaj więcej takich zdjęć, aż miło oglądać, szczerze ci powiem że twoje screeny są najpiękniejsze i najbardziej fascynujące jakie kiedykolwiek widziałem o tibii |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2003
|
![]() dzidek wydaje mi sie ze ktorys z rozbojnikow ci pozyczyl troche stuffu z tego screena bo niedaleko był ich domek a ty bys sie chyba tak syzbko nie dorobił
![]() ale tak mi sie tylko wydaje ![]() no i gratz,screeny naprawde spoko miło sie je ogląda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() Maniakpl, ciii. Pozatym miał bym lepszy stuff chyby mi nie było szkoda kasy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zbanowany
|
![]() Mistrzostwo świata w skrinach! GRATZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() CooL SS'y
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co sie kur...a dzieje, cały czas jak chce dodać zdjęcia to pisze: Jedno z pól nie zostało właściwie wypełnione!
|
![]() |
![]() |