Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-11-2008, 17:55   #81
K.Jay
Użytkownik Forum

K.Jay's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku

Stan: Aktywny Gracz
K.Jay ma numer GG 8832635
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -Thug- Pokaż post
@up
Porównywanie rl do gry, wg. mnie jest co najmniej dziwne.
Czytając Twój post wnioskuje, że gra to coś innego niż rl life. Masz rację, ale czy to znaczy że można kogoś zabijać (w grze) tylko dlatego że jest innej narodowości?
@topic
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibia.de
CYKLON BEEEEEEE, ZYDZI PSSSSSSSSSSSS, PADAJ ZYDZIE PIERDOLONY, NASTAL CZAS DO PIECA, DAWAJ MYDLO SKURWYSYNU! IDZ KURWA J.U.D.O POTRENIC, PIERDOLONY UFOJUDKU, MALY ROY NA HUSTAWCE W*****A SNIPERA, A POD HUSTAWKA W*****L SNIPERA
Jak widać sami rasiści na tibia.de. Z resztą tutaj też.

K.Jay
K.Jay jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-11-2008, 18:07   #82
Mydelniczek
Użytkownik Forum

Mydelniczek's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Imię: Thar
Domyślny

@Up
No to padł za gildie, k, pasuje?
Za gildie, za nick, za outfit, za lvl, za nic... na jedno wychodzi.

@Down
To tylko reason, jak każdy inny.
No i to tylko gra~

Ostatnio edytowany przez Mydelniczek - 17-11-2008 o 18:20.
Mydelniczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2008, 18:12   #83
K.Jay
Użytkownik Forum

K.Jay's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku

K.Jay ma numer GG 8832635
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mydelniczek Pokaż post
@Up
No to padł za gildie, k, pasuje?
Za gildie, za nick, za outfit, za lvl, za nic... na jedno wychodzi.
A co ma narodowość do outfitu albo nicku?

K.Jay
K.Jay jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2008, 18:36   #84
Freezy Eddie
Użytkownik Forum

Freezy Eddie's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006

Domyślny

Cytuj:
Źle mnie zrozumiałeś, jeśli przeczytasz mój pierwszy post, będziesz dobrze wiedział, że napisałem, że w Tibii 7.6 i na Non i na światach PvP było całkiem inaczej niż jest teraz. I nie chodzi mi o to kto gdzie gra, tylko po prostu widać, kto od kiedy gra. Teraz 85% graczy to boterzy, dzieci spearów, hotkeyów i innego badziewia, a ludzie podniecają się bo padł jakiś 317 MS i co z tego? Padł i tyle. Skoro grasz tak długo pamiętasz np. że ktoś dawał SS jak padła Buble, albo Cachero? Ja nie, więc o to właśnie mi chodzi. Ludzie teraz patrzą na te pixele, jakby to było coś wielkiego, jakby to było ich całe życie, a to tylko marne pare pixeli. Co do światów NON-PvP, sam grałem na Calmerze na początku swojej drogi z Tibią, a to było ponad 5 lat temu i grałem tam przez 3 lata, to dlaczego sądzisz, że mam zamiar ubliżać ludziom, którzy tam grają? Ja tylko twierdze i powtórzę to jeszcze raz. Teraz na Non-PvP oprócz tych starych graczy grają sami botterzy. I jak wbijają 100 poziom to uważają się za panów wszechświata, a tak naprawdę są nikim. Bo to jakim się jest pokazuje nasza osobowość, a nie parę pixeli.

Pozdro. BaxCrow
Ta, pamietam twoja Tibie 7.6, gdy sie wypowiadales w temacie profesje na temat knighta - czasy Goburu i innych - polowa osob sie z twoich wypowiedzi sie smiala. Zmieniles sie troche pod wzgledem stylu, trescia jestes nadal tym samym trollem powielajacym glupkowate poglady.

Smieszne jest twoje separowanie sie od tej gry, piksele padly, nie ma sie czym podniecac, to prosze bardzo jak to takie latwe to idz sam i to zrob. To nie tylko piksele to jest pokazanie skilla w tej grze - juz nie wnikam czy to fake czy nie, trzeba naprawde cos potrafic w tej grze, zeby zabic kogos na non-pvp, gdzie nie ma atakowania drugiego gracza, trzeba sie posluzyc potworkami, bledami drugiego gracza.

Osobowosc pokazuje to jacy jestesmy? Ojej, bardzo glebokie, nigdy wczesniej o tym nie myslalem. Przykro mi, to jest forum o Tibii a nie o naszych osobowosciach, tutaj udowadniasz co osiagnales w tej grze, jest mnostwo stronek gdzie mozesz opowiadac o sobie samym, tam cie ocenia pod tym katem, tutaj cie oceniaja pod katem tego co osiagnales w tej grze.
Freezy Eddie jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2008, 19:20   #85
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Domyślny

@Freezy Eddie

No faktycznie moje teksty są trollowate, bo oceniam ludzi po tym kim są, a nie po paru pixelach, to tylko głupia gra, a ty widać, już tego nie odróżniasz, skoro dla Ciebie bardziej liczy się to czy ktoś ma przy nicku napisane 250 to twoja sprawa, ale mnie nie zmienisz i uważam, że jeśli ktoś nawet ma wysoki poziom, a jest kozakiem zza monitora, który myśli, że jest wielkim geniuszem, bo wbił tak wysoki poziom to jest wiesz kim? Zwykłym frajerem, który wszystko co osiągnął w życiu przykrywa Tibią i tym, że posiada postać z wysokim poziomem.
Najbardziej mnie urzekły twoje kłamstwa pod moim adresem o Tibii 7.6, bo jak mogłeś wiedzieć, co pisałem, skoro pierwszy swój post, jaki tu napisałem, to był post przed samym Updatem Tibii, w którym zostały dodane hotkeye.
Moje teksty o rycerzu? Wiem o nim więcej niż ty i to mi wystarczy, a twoja świadomość, że rozliczasz ludzi po tym jaki mają poziom, w grze internetowej jest po prostu śmieszny i tyle.
Ja też mam 104 EK i co mnie to interesuje? Mam się z tego powodu wynosić na piedestał, bo mam taki wysoki poziom? Gówno mnie interesuje czy mam taki czy 8. Mam to gdzieś. Co do skillu gry, a co ty wiesz o mnie? Co wiesz o moim skillu? Faktycznie zabicie, 317 MS w parę osób, na mobach, które biją po 400+, to wielka sztuka... ciekawe czy bez hotkey'i i botów, dali by rade chociaż go dogonić, nie sądzę.

Ps. Prawdopodobnie wiem o co Ci chodzi z tekstami o rycerzu, bo napisałem wtedy, bo wszyscy ze mnie się śmiali bo miałem na 61 EK, skille 68/63 i co z tego? Napisałem, że gram dla zabawy, a nie dla kilku pixeli, to za to wszyscy się ze mnie śmiali, a śmiali się tacy jak ty, którzy uważają, że to co osiągneli w Tibii to wielki wyczyn i są pro. Powiedz mi, co ci dają te świetne skille i poziom jak będziesz miał np. 25 lat? Nic. Nikt nie będzie o Tobie pamiętał nawet. No chyba, że masz zamiar w tym wieku grać w Tibie, to szczerze współczuje. I,że tak napisze w twoim stylu "Ojej" chyba już zapomniałeś, że Tibia to gra, a twoja postać jest rozwijana przez Ciebie, a dokładniej przez twój mózg, czyli przez twoją osobowość, bo jak wiesz to mózg kieruje tym co robimy. Czyli zgodnie z moją tezą, jeśli ty prezentujesz sobą frajerstwo, zakłamanie i robisz to poprzez perspektywę Tibii, to znaczy, że jesteś frajerem.
I tak już na koniec dla Ciebie, 2,5 roku temu miałem 14 lat i byłem takim samym gnojkiem jak Ci teraz, więc miałem prawo czasami napisać, coś głupiego, o ile pamiętam z Ciebie też się nieźle ludzie śmiali, więc przestań pisać bzdety. Tylko, że teraz ludzie w wieku 15-17 lat, wyniesli z gimnazjów, najczęściej jedną rzecz, "Twoja stara..." lub "Jesteś gejem" i to właśnie jest dzisiejsza Tibia. Botterzy+Dzieciaki, które jak powiedzą "Twoja stara" myślą, że są fajni.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -Thug- Pokaż post
@up
Porównywanie rl do gry, wg. mnie jest co najmniej dziwne.
Też tak uważam. Ale ludzie uważają, że jak mają skill i poziom, to i w realu są pro. A tak naprawdę są ****ami.

Pss. Xr3 i Thug, widzę, że wiedzą co piszą. I mają troche oleju w głowie, żeby ludzi nie określać po tym kim są tylko jacy są. Oni nie oceniają ludzi po tym co osiągnęli w grze, tylko po tym kim ludzie są. Brawo dla nich
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.

Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 17-11-2008 o 19:46.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2008, 20:51   #86
Shoneq
Użytkownik forum

Shoneq's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2008

Imię: Shoen Desu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: MEGIDDO
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bamp Pokaż post
My nie musimy miec napisu Recon zeby istniec, Recon jest w pewnej garstce ludzi ktora zniszczyli frajerzy typu Sollus ktory "NIENAWIDZI" Seve~~ Juvinow etc a na akcje nie przyszedl bo leciala bajka na dobranoc, Hank nie powinienes sie wypowiadac znamy sie dosc dlugo sam cie nauczylem jumpowac i tak zarobiles wchuj kasy rozmawialismy na vencie po czym zajebales mojego shara? TO JEST SHAME.

Ravan.
]
dobrze wiesz jak bylo drogi przyjacielu,czemu nie macie fotki z jego humanem? czemu jej niepokazecie? czemu niehostniecie cama ktory istnieje na 100%?
powiem wam czemu,roy padl sam 10 min pozniej wiec czym sie tu szczycic?
a co do reconu ravan jak ty mozesz byc jego czlonkiem ? jak ty mozesz wogole sie z nimi zadawac? tak wiem nie moja sprawa , ale zastanow sie nad tym..

hank
Shoneq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2008, 20:55   #87
Shoneq
Użytkownik forum

Shoneq's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@Up
Idz expić.
kim ty kurwa wogole jestes? nudzisz sie ? na chuj sie wogole udzielasz?
stary 17-11-2008, 20:59   #88
Kup.Se.Musk
Użytkownik Forum

Kup.Se.Musk's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2007
Wpisy bloga: 8

Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
Domyślny

chciałbym mieć takie problemy na głowie jak Wy, pozazdrościć.

Ostatnio edytowany przez Kup.Se.Musk - 17-11-2008 o 21:01.
Kup.Se.Musk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2008, 21:18   #89
Mydelniczek
Użytkownik Forum

Mydelniczek's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2008

Imię: Thar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shoneq Pokaż post
kim ty kurwa wogole jestes? nudzisz sie ? na chuj sie wogole udzielasz?

Idz lizać dupę juzkowi i jak już mówiłem, expić, bo tylko to dzieciaku potrafisz.

Jol.
stary 17-11-2008, 21:21   #90
Xemis
Użytkownik Forum

Xemis's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2007
Lokacja: Kłaj

Świat: Harmonia
Poziom: 130
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir_Piapi Pokaż post
recon_/
Najlepsza gildia na non'pvp. skyll total.
E tam moim zdaniem 2 gidlie z candi rox team beka i bomba bojs
Candia mój 1st świat
Xemis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2008, 21:27   #91
robek
Zupa Dromidorowa

robek's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2007

Domyślny

@2up

juz chyba lepiej expic niz ponizac sie do takiego poziomu 'dresa' ktorego udajesz, ze jestes wpanialy itd, moze ludzie twojego pokroju czy tam recon (z malej litery) cie za to lubi . niestety, nie zrozumiesz tego.. normalni ludzie wiedza, ze to, co robicie jest chore - myslicie, ze normalnie myslacy czlowiek bedzie was wychwalal za to, co zrobiliscie? niestety, mylicie sie. normalny czlowiek nie objawia rasizmu, nie jest agresywny, nie poniza innych ludzi.
a malo takich...

tu chodzi tylko o osmieszenie Roya, co z tego ze jest br? wole z nim sie zadawac niz z wami, bo to, co robicie na codzien jest zalosne
nawet go nie ubiliscie, tylko szpanujecie ze probowaliscie.
robek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2008, 22:04   #92
Freezy Eddie
Użytkownik Forum

Freezy Eddie's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006

Domyślny

Cytuj:
No faktycznie moje teksty są trollowate, bo oceniam ludzi po tym kim są, a nie po paru pixelach, to tylko głupia gra, a ty widać, już tego nie odróżniasz, skoro dla Ciebie bardziej liczy się to czy ktoś ma przy nicku napisane 250 to twoja sprawa, ale mnie nie zmienisz i uważam, że jeśli ktoś nawet ma wysoki poziom, a jest kozakiem zza monitora, który myśli, że jest wielkim geniuszem, bo wbił tak wysoki poziom to jest wiesz kim? Zwykłym frajerem, który wszystko co osiągnął w życiu przykrywa Tibią i tym, że posiada postać z wysokim poziomem.
Mniejsza juz o tym co gadasz, wazne, ze gadasz zupelnie nie na temat. Kogo obchodza ci ludzie co tam siedza? W ogole gdzie pojawil sie watek o tym, ze ktos kozaczy bo ma wysoki lv?

Cytuj:
Najbardziej mnie urzekły twoje kłamstwa pod moim adresem o Tibii 7.6, bo jak mogłeś wiedzieć, co pisałem, skoro pierwszy swój post, jaki tu napisałem, to był post przed samym Updatem Tibii, w którym zostały dodane hotkeye.
Moje teksty o rycerzu? Wiem o nim więcej niż ty i to mi wystarczy, a twoja świadomość, że rozliczasz ludzi po tym jaki mają poziom, w grze internetowej jest po prostu śmieszny i tyle.
Odpierasz chyba argumenty, ktore wygodne by byly dla ciebie, szkoda, ze nikt ich nie postawil. Wiesz wiecej o rycerzu niz ja, ale nie masz pojecia co ja o nim wiem, tak samo jak nie masz pojecia co taki 250 lv moze soba reprezentowac bo powielasz durnowaty poglad, ze kazdy h-lv jest no-lifem, kozakiem, PA i frajerem. Rozliczam cie z tego co tu niegdys pisales, to bylo po prostu zenujace.

Cytuj:
Co wiesz o moim skillu? Faktycznie zabicie, 317 MS w parę osób, na mobach, które biją po 400+, to wielka sztuka... ciekawe czy bez hotkey'i i botów, dali by rade chociaż go dogonić, nie sądzę.
Ciekawe czy bylby jakikolwiek 317 MS bez botow...

Uogolniasz po raz kolejny durnowaty poglad, ze teraz to nikt nie ma skilla, bez hotow to teraz z GFB nie potrafia trafic. Do wszystkich tych, ktorzy narzekaja na hotkeye, powiedzmy sobie szczerze, ze dobry gracz przystosuje sie do wszystkiego, po prostu sami jechaliscie na botach, a teraz dali kazdemu to sie okazalo, ze nie jestescie tacy pro.

Cytuj:
Ps. Prawdopodobnie wiem o co Ci chodzi z tekstami o rycerzu, bo napisałem wtedy, bo wszyscy ze mnie się śmiali bo miałem na 61 EK, skille 68/63 i co z tego? Napisałem, że gram dla zabawy, a nie dla kilku pixeli, to za to wszyscy się ze mnie śmiali, a śmiali się tacy jak ty, którzy uważają, że to co osiągneli w Tibii to wielki wyczyn i są pro
Ale czlowieku, skad sie biora te twoje wyimaginowane teorie, ze kazdy sie czuje pro, bo cos osiagnal w Tibii? Smiali sie obecnie najcenniejsi merytorycznie uzytkownicy tamtego forum bo to co mowiles to byly herezje, w dodatku nie uznawales zadnych argumentow i wyzywales z tego co pamietam.

Cytuj:
Powiedz mi, co ci dają te świetne skille i poziom jak będziesz miał np. 25 lat? Nic. Nikt nie będzie o Tobie pamiętał nawet. No chyba, że masz zamiar w tym wieku grać w Tibie, to szczerze współczuje. I,że tak napisze w twoim stylu "Ojej" chyba już zapomniałeś, że Tibia to gra, a twoja postać jest rozwijana przez Ciebie, a dokładniej przez twój mózg, czyli przez twoją osobowość, bo jak wiesz to mózg kieruje tym co robimy. Czyli zgodnie z moją tezą, jeśli ty prezentujesz sobą frajerstwo, zakłamanie i robisz to poprzez perspektywę Tibii, to znaczy, że jesteś frajerem.
A co ci daje regularne wypowiadanie sie na tym forum? A co ci daje granie w jakakolwiek inna gre komputerowa? Smieszny argument, Tibia jest jak kazda inna gra, wiadomo, ze to jest strata czasu, ale dla niektorych rozrywka.

Cytuj:
I tak już na koniec dla Ciebie, 2,5 roku temu miałem 14 lat i byłem takim samym gnojkiem jak Ci teraz, więc miałem prawo czasami napisać, coś głupiego, o ile pamiętam z Ciebie też się nieźle ludzie śmiali, więc przestań pisać bzdety. Tylko, że teraz ludzie w wieku 15-17 lat, wyniesli z gimnazjów, najczęściej jedną rzecz, "Twoja stara..." lub "Jesteś gejem" i to właśnie jest dzisiejsza Tibia. Botterzy+Dzieciaki, które jak powiedzą "Twoja stara" myślą, że są fajni.
To bardzo ciekawe bo ja w tamtych czasach nic nie pisalem, no ale jak zwykle obalasz jakies postawione przez siebie samego argumenty.

Cytuj:
Pss. Xr3 i Thug, widzę, że wiedzą co piszą. I mają troche oleju w głowie, żeby ludzi nie określać po tym kim są tylko jacy są. Oni nie oceniają ludzi po tym co osiągnęli w grze, tylko po tym kim ludzie są. Brawo dla nich
Uwierz mi, ze oceniam cie wylacznie z tego co tutaj piszesz.

Ostatnio edytowany przez Freezy Eddie - 17-11-2008 o 22:05.
Freezy Eddie jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2008, 22:06   #93
Shoneq
Użytkownik forum

Shoneq's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Idz lizać dupę juzkowi i jak już mówiłem, expić, bo tylko to dzieciaku potrafisz.

Jol.
dupe lizac? kto tu komu dupe lize haha . dzieciaku? trolu ogarnij sie zwal se konia
zrob cos z soba ogol sie umyj wlosy nie wiem zmien gacie moze jeszcze obetnij paznokcie a nie produkujesz sie na forum lizac dupe reconowi ktory tak naprawde juz nieistnieje .
stary 17-11-2008, 22:08   #94
Lecio
Użytkownik Forum

Lecio's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: W Venorze

Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Gildia: FAG
Świat: Harmonia/Aurea
Poziom: 158
Skille: 90/80
Poziom mag.: 8
Domyślny

Odsylam wszystkich do stronki www.celesta.pl Tam mozecie zobaczyc wiele bardziej imponujacych ssow z fragami i dowiedziec sie mniej wiecej na czym polega spor Recon vs Megiddo :- D

Pozdro Karolak and Felipe <3

23:26 Meril Furakine [92]: co to znaczy sunrise//
23:26 Meril Furakine [92]: ?
23:27 Rize Sun [183] plaza o ile sie nie myle

Tirios 23:37:48
kurwa gadam z toba
Tirios 23:37:50
i mnie chcica zlapala
Tirios 23:37:52
xDDDd
Lecio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2008, 22:24   #95
Trastix
Użytkownik Forum

Trastix's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Początkujący
Domyślny

Wow niezle.
stary 17-11-2008, 22:37   #96
-Thug-
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 07 2008
Lokacja: szn

Stan: Usunięty
Domyślny

@Shoen
Te, picuś glancuś od pedalskich sweterków i żelowej fryzurki... s*******aj na jakieś rave/techno party ew. na lekcje polskiego.
-Thug- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2008, 22:45   #97
Schweppes
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Skc

Imię: Lemuras
Gildia: Megiddo
Świat: Celesta
Poziom: 203
Skille: xD
Poziom mag.: 83
Domyślny

celesta.pl nie isteje juz przez takich debili jak wyzej dajac fake i bezsensowne tematy i posty ktore maja na celu poklucic ludzi recon na celescie juz nie istenieje, zostal corronius ktorym sharuje feilpe, karoleer, sollus i jeszcze pol celesty. To jest cale rekon! thx, bye moj ostatni post.

You see yourself. You are an elder druid.
Schweppes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2008, 22:50   #98
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Z tego co tu wyczytałem, to Celesta kreuje się na NoN-PvPowy odpowiednik Furory...
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2008, 23:05   #99
Askaral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais

Imię: Wychowawca
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Schweppes Pokaż post
celesta.pl nie isteje juz przez takich debili jak wyzej dajac fake i bezsensowne tematy i posty ktore maja na celu poklucic ludzi
Taa, i tak potem wroci w blasku chwaly. Cale szczescie ze megadjino jest takie ugodowe i milusie dla kazdego :<

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Z tego co tu wyczytałem, to Celesta kreuje się na NoN-PvPowy odpowiednik Furory...
Po prostu pewne osoby za soba nie przepadaja, tak jest chyba wszedzie.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku.
Askaral jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2008, 23:28   #100
Rosan
Użytkownik Forum

Rosan's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Białystok

Gildia: Recon
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Schweppes Pokaż post
celesta.pl nie isteje juz przez takich debili jak wyzej dajac fake i bezsensowne tematy i posty ktore maja na celu poklucic ludzi recon na celescie juz nie istenieje, zostal corronius ktorym sharuje feilpe, karoleer, sollus i jeszcze pol celesty. To jest cale rekon! thx, bye moj ostatni post.

HAHAHAHAHAHHA DZIECKO, SIEDZIAŁEŚ CICHO DOPóKI KAROLEER DELET`A NIE ZAŁAPAŁ.WIEDZIAŁEŚ, ŻE NA POI BYŚ WTEDY NIE PO EXPIL :<

Wracając do share corroniusa. Wiem ze nikt nim nie sharuje, ale że pasy ma pare osób to ma, jego sprawa komu je dalej. Nigdy bartkowi nie wbiłem 1k expa, nigdy nie zrobił tego karoleer, czy też sollus, mało wiesz.

Wracając do ciebie shoen. Zostań dalej tam gdzie jesteś. Prawda jest taka, żeby nie Bercik z którym kiedyś expiłeś i fakt ten, że przez niego nas poznałeś dzisiaj nawet nie miałbyś 150 lvl. Powinieneś siedzieć cicho i całować frezera że pomaga ci wbijać te lvl.

Ostatnio edytowany przez Rosan - 17-11-2008 o 23:39.
Rosan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania