Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-12-2004, 20:45   #81
Mc macio
Użytkownik Forum

Mc macio's Avatar

Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Mc macio ma numer GG 5146998
Domyślny

niech tylko sprubuja cofnac servery........

xxx... tibianska masakra kataną niemechaniczną ...xxx
Mc macio jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-12-2004, 20:47   #82
Rezus
Użytkownik forum

Rezus's Avatar

Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 81
Skille: 22/24
Poziom mag.: 60
Domyślny Shit Happens ..

Coz.. Bywa Roznie.. mialem deada raz.. godzina 15:57 .. wszedlem kolo 18 dopiero.. wrocilem sobietam gdzie bylem.. i zabilem pare stworkow.. i mysle wracam do miasta bo zaraz bedzie kick.. no i wykrakalem.. kicknelo mnie w tym samym miejscu co wczesniej..i bedzie 2 dead.. SHIT HAPPENS ! .. Oby serwery Cofneli Do Stanu Z Dzisiaj Rana Chociaz.. ..

P.S

Niech rozwiazuja problemy nawet i 2 tyg. byle juz bylo dobrze i bez bledow......
Rezus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2004, 20:49   #83
LIO
Użytkownik forum

LIO's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Augustów

LIO ma numer GG 6468336
Problem Zadamy cofniecia serverow.!

Ja jaki i inni zadamy cofniecia servow to jest do kitu nikt na tym nie stracil oprocz niewinnych ludzi !!
LIO jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2004, 20:57   #84
Przemas
Użytkownik Forum

Przemas's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

dałem loga 10 min przed padem serwów , na poh w krzaczorach [obiadek ] a teraz po zalogowani NIESPODZIANKA aol zniknoł ... chwila zmieszania oceniam stan serwa ... nie było cofki ... to oznacza że jakimś cudem padłem ! straciłem aola i blessy ale nie wiem jak to sie mogło stać ... czyżby mnie nie wylogowało jak to możliwe ... oby była cofka ...
Przemas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2004, 20:58   #85
Bajapa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 07 2004

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
Domyślny

ja to w sumie współczuje CIP Softowi... nawet jeśli udało im sie naprawić to mają duży dylemat co zrobić. Ja np. nie chciałbym cofnięcia bo jakby do dzisiaj cofnęli to bym stracił 70k expa i itemy warte 55k, ale zdaje sobie sprawe że wiele osób padło i również sporo straciło... lecz jeśli przywrócą to ja sie wkur... więc widać że występuje tu tzw. konflikt tragiczny (poczytajcie antygone to sie kapniecie o co chodzi) no cóż... wszystko w rękach CIP. Oby podjęli słuszną decyzję.

Więc myśle że teraz mówienie co wy byście chcieli nie ma sensu... poczekamy zobaczymy (oj czuje nieprzespaną noc.... ;/)
Bajapa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2004, 20:59   #86
Bruenor
Użytkownik Forum

Bruenor's Avatar

Lokacja: Dolina Lodowego Wichru

Domyślny

Hengar, szybki jestes, napisalem to godzine temu
Bruenor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2004, 21:07   #87
Mr LaMeR
Użytkownik Forum

Mr LaMeR's Avatar

Lokacja: Krzesło przy kompie

Mr LaMeR ma numer GG 7196570
Domyślny

No wiecie, zależy jak na to spojrzeć. Jedni - no dobra, męczą się cały dzień, robią 70k expa i zbierają itemki za 70k. A inni dostają kicka, giną (tak jak na przykład ja) na rotach, tracą (tak jak na przykład ja) 100k ciężko zarobionego expa i (tak jak na przykład ja) blue roba i co mają powiedzieć? (tak jak na przykład ja) xD

Wszystko o lamach takich jak ja ^^
Mr LaMeR jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2004, 21:07   #88
k0cz0wnik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lubaczów

k0cz0wnik ma numer GG 5358050
Domyślny I mi to wisi!

Wisi mi czy bedzie cofka czy nie bo dzisiaj przez przypadek stracilem p-arm ale jest nie drogi i juz odkupilem. Expa dzisiaj tez za duzo nie zdobylem ale staje po stronie wiekszoci tyle dedów ze az mi sie cos robi jak o tym pomysle. Ja sie wylogowalem spokojnie o godzinie 15 wiec (chyba) nic mi nie grozi.

P.S. Moje przypuszczenia sa tylko takie ze ktos sie wlamal do Cipu ale sam w to nie wieze
k0cz0wnik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2004, 21:10   #89
Andolus
Użytkownik Forum

Andolus's Avatar

Data dołączenia: 11 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Imię: Ehyx
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 67
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
Domyślny

Jesli nie cofna serva to chyba zaczne szukac innej gry co ta ma wogole byc grasz ze 5 h a tu jakies poje... cipy ci rombia serva ja osobiscie stracilem bp uh 80k expa i 2 skille z axe i shield !!
Andolus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2004, 21:20   #90
Bruenor
Użytkownik Forum

Bruenor's Avatar

Lokacja: Dolina Lodowego Wichru

Domyślny

No to cipy mają dylemat - cofnąć, czy nie cofnąć (mi to wisi, bo kiedy był kick, to se ryby łowiłem)

A pozatym zapraszam wszystkich do mojego tematu z ankietą

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=19917

Ostatnio edytowany przez Bruenor - 16-12-2004 o 21:27.
Bruenor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2004, 21:26   #91
k0cz0wnik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lubaczów

k0cz0wnik ma numer GG 5358050
Domyślny

no ja bym nie powiedzial ze ci to wisi a jak akurat byl najazd na miasto albo jakis potworek sie tamtedy przechadzal ?? Ja bym raczej na twoim miejscu byl za cofką.
k0cz0wnik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2004, 21:33   #92
Smalec
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 10 2003

Smalec ma numer GG 2348332
Cool

A ja mam nadzieje ze nie cofna serva podczas kicka stalem se spokojnie w depo i nic nie ma prawa mnie zabic.
Smalec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2004, 21:52   #93
Tuhamid
Użytkownik Forum

Tuhamid's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Rybnik

Tuhamid ma numer GG 2290473
Domyślny

Ja miałem tak siedze sobie na pohu pod swiatynia czekam na mane a zachwilke kick.loguje nie da sie tibia com nie dziala wiec pomyslalem ze jakies updaty nowe i poszłem na dwór niedawno przychodze loguje sie weszlem jestem w swiatyni ide do dp zaraz patrze nie mam aola;/ blessy w dupe i nawet dist spadł I kur** cofke niech zrobią bo ich zapi**** bo ledwo co kupiłem aola
stary 16-12-2004, 21:55   #94
Maksiu
Guest

Domyślny

Expilem se na rotach bylem bliski lvl up i zaczelo sie ... lagi i nagle kick ok luzik bede sie wbijal dalej przy okazji wszedlem na tibia.com i zobaczylem ze wszystkie servery sa off oprocz kilku i calmery na ktorej gram i jest powyzej 500 luda. no to wbijam sie dalej ale cos jest nie tak i sie kopie... po jakims czasie udalo mi sie wbic i okazalo sie ze stoje w swiatyni (( stracilem plate arma - spoks da sie kupic za grosze, bp z lina i lopata - spoko mam w depo zapas jese, 1.2k kasy bo bylo w bp - troche lipnie ale luzik i tak wiecej zostawilem przy rotach bo wiecej wziasc nie moglem, najbardziej lipne jest to ze mialem jese 5 bp runek z czego 3 bp juz byly z gotowymi uh'ami - to juz nie taki luzik ale w depo mam jese 12 bp wiec to tylko strata kasy no i czasu ofkoz, utne se palca i nie bede juz o tym pamietal najwieksza strata jest exp ok.22k moze niewiele ale na moim poziomie to juz prawie lvl up ok 20% z sword fighting i shieldeing ( w tym ze shielding spadl o lvl nizej) tak samo lvl nizej jest mlvl, a to wszystko pochlonelo troche czasu zeby to nabic szczegolnie skille ,wkoncu gram druidem i o skille bardzo trudno )) jak przystalo na mnie to polecialem odrazu do kopalni zeby odzyskac chociarz bp
i po kilku kickach i ponownych lognieciach dotarlem znalzlem swoje cialo niestety bylo w stanie rozpadu a przy nim obok znalazlem tylko lopate wiec znaczy ze ktos byl szybszy ale to nie ma znaczenia najgorsze jest to ze zapomnialem wziasc liny ( ale ze mnie lol )a roty mnie jechaly jak chcialy i musialem kolejne 30 minut poswiecac ciaglemu przelogowywaniu sie na inna postac wkoncu dotarlem swoim paladynkiem w miejsce docelowe ale ofkoz musialo sie okazac ze zapomnialem liny dla samego paladynka zebym mogl sie pozniej nim wydostac jak ta podrzuce swojemu drutowi wiec backup za most dwarvow do troli i meczarnia z zapalkami zeby trafic w trolla i zeby ta lina wyleciala, za ok 20 trollem mialem szczescie i wyleciala wiec sie wrocilem zostawilem ja pod miejscem gdzie stal moj drut przelogowalem sie ( odziwo wszystko poszlo za pierwszym razem) i wylazlem stamtad po drodze kupilem se plate legsy od jakiegos polaczka no i sie wylogowalem zeby se nerwow wiecej nie psuc

oglonie jestem za cofka ,ale nie za daleka( np kilka dni albo gorzej ) chociaz w koniecznosci i taka moze byc w koncu przez ten tydzien i tak duzo nie gralem

Ps: Gram na Calmerze Druidem.

Dziekuje za uwage

Ps2:czy forum dziala jak edytor html? jak bede wpisywal w okienku np pobieranie obrazka odemnie z kompa, sondy i tego roznego rodzaju to bedzie dzizlac?
Thx z gory

Przepraszam za bledy ortograficzne za interpunkycjne i stylistyczne i ąęćżź itp nie przepraszam bo i tak ich bym nie uwzglednil.

Ostatnio edytowany przez Maksiu - 16-12-2004 o 21:57.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2004, 22:34   #95
Master Of Devastation
Zbanowany

Master Of Devastation's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław

Master Of Devastation ma numer GG 2880088
Domyślny

Jeżeli cofki nie bedzie to ide do piwnicy wezme pas przeżuce przez rure i się powiesze......spadł mi 71 sword 70 shield ****a bohy i prawie palpitacji serca dostałem..... ""We Want Cofka Serverów!!!!!!!!!!""
Master Of Devastation jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2004, 22:58   #96
slammer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 11 2004

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

cofki ma nie byc, bo strace pelno expa (jak na moj lvl) koniec

polowa ludzi stracila pelno xp i itemow, a reszta siedziala w depo spokojnie i nic nie stracila, albo siedzieli na cienkich potworkch (ja).

wynik: remis :/ na forum wypowiadaja sie zwykle ci, ktorzy maja wysokie lvl i troche stracili. napewno jest tyle samo, jak nie wiecej osob, ktore przez cofke by wiecej stracily.

dlaczego na tibia.com nie ma zadnego newsa o tym kicku ??
slammer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania