![]() |
#82 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Mnie niestety jeszcze nie udało się w tę grę zagrać, ale po samych screenach czy filmikach widać pewne aspekty tej gry, które (przynajmniej moim zdaniem) być powinny w dobrej grze mmoprpg
-Dużo klas. Z tego co zaobserwowałem w ROM ich nie brakuje, a co więcej można je łączyć -Grafika 3D -Ładne animacje, efekty podczas użycia skilla etc. To wszystko cieszy oczy. -Adekwatny wygląd postaci do jej poziomu. Nienawidzę gier, w których już na początku otrzymujemy ekwipunek, że się tak wyrażę "wyjebany w kosmos". Moim zdaniem, w dobrych grach mmorpg powinno zaczynać się od zwykłej koszuli czy skórzanej kurtki a dopiero po rozwinięciu postaci móc sobie pozwolić na coś odlotowego, co wyróżniłoby naszego bohatera. Zauważyłem, że niewiele gier to posiada. -Pewne możliwości, które odblokowują się wraz ze wzrostem siły naszej postaci. W Perfect World jest to latanie, w Rappelzie awans klasy, w Tales of Pirates odrodzenie itd. Są to pewne cele wyznaczone przez twórców gry. Wydaję mi się, że ROM takowe posiada. Więcej nie mogę powiedzieć, bo jak już wspomniałem nie udało mi się wypróbować tego tytułu (za słaby sprzęt niestety...). Są to moje subiektywne obserwacje, które sprawiły, że z niecierpliwością czekałem na Open betę... @Ryba Dzięki za filmik ![]()
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 18-12-2008 o 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]() Ja sciagolem juz gre teraz czekam az sie zaktualizuje.
Halig |
![]() |
![]() |
#84 | ||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@top 17lvl. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() Ryba no mówisz ze lypa a grasz
![]() fajnie sie przynajmniej gra ??
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() jaka profesje najlepiej robic na poczatek?
i jaki serv? : P |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Wbijaj na ten englisz, Macantath. Ja za jakąś godzinkę też wbije, a ty Ryba łotrze nick podaj :<
@Edit: Co do profesji to dopiero początek gry więc nikt nie ma haxerskich itemów na sell więc żadna różnica. Podobno najlepszy jest scout(grałem chwilkę, całkiem fajnie), ale jednak wybrałem Knighta (gra się jakoś troszkę wolniej). Czyli jednym słowem - to sam początek więc rób kogo chcesz, tym kim najlepiej ci się gra. Z tego co widziałem żadna profesja nie jest jakaś strasznie skomplikowana. Ostatnio edytowany przez Xantro - 18-12-2008 o 15:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() wielkie dzieki : D
chyba sobie scouta zrobie, jak to w koncu zainstaluje... name bedzie Emcess jak cos : p |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dodam do tego jeszcze fakt, ze 95% terytorium do jakiego dotarlem wyglada jak Arathi Highlands ( dla niekumatych - trawa, kamienie i farmy ), nie ma mozliwosci wyboru rasy i jak na razie trudno powiedziec czy kiedykolwiek bedzie mozna zresetowac raz wybrane skille. Gra wyglada efektownie ale w moim przypadku nie daje jej wiecej niz miesiac spokojnej gry.
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Gra mi pójdzie na bank - sprawdzałem, wymagania i nie są aż takie złe. Narazie jednak jadę w WoWa, ale na pewno spróbuję, bo gra prezentuje się naprwadę nieźle ;)
edit: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 18-12-2008 o 16:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Bo to darmowa kopia WoWa.
I faktycznie 9 a nie 11. btw ryba daj znac jakie ofensywne skille pompujesz knightem.
![]() |
#94 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Stan: Początkujący
|
![]() Hit tarczą + takie dwa na początku co były. Do tego jeden lvl taki doskok do potworka (od 17 chyba), a reszta to buffy raczej, jeden jest fajny co zwiększa mi hp do 1.6k, przydaje sie, bo jak mnie bije więcej szitu i mam 100 hp, to rośnie mi od razu do maxa jak rzuce tego bufa. Trwa 60 sek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Unknown...
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nie potrzebuje
Świat: Galana
Poziom: 7x
Skille: 86
Poziom mag.: 17
|
![]() Niema normalnego downloadu tylko te party ;f ? fajnei by bylo jakby byl jeden plik poprostu te 3 giga z hakiem ;]
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @up:
Na Gamershellu i kilka innych nie ma partów. @Top: 10 lvl. Chyba se kogoś innego zrobie, jakoś dziwnie tak knightem. No ale wpierw do 20 dobije ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak nie całości to 4 części ( 3 po 1gb, 1 mniejsza... ) A jedyne 20 części to rapidshare! ... Ehh...
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mietek
Profesja: Elite Knight
Gildia: zobacz na tibia.com
Świat: Hiberna
Poziom: 86
Skille: 87/83
Poziom mag.: 6
|
![]() Mam problem z gra mianowicie sciagnolem wszystko gra sie zaaktualizowala.
Nastepnie wlaczylem gre wpisuje login haslo i dupa pisze ze zle, 3 razy nowe konto zakladalem zeby sprawdzic bo moze cos zle zrobilem ale nic z tego ;/ Prosze o pomoc jesli to nie sprawi problemu z gory dzieki. ![]() Sory ze niema ę , ą itp ale tak juz pisze. Pozdro |
![]() |
![]() |