|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy ban jest zasłużony | |||
Tak. jak najbardziej. Avatar jest skandaliczny i obrzydliwy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 28.17% |
Nie, jest wolność słowa i poglądów. Dopuki nie łamie prawa jest ok. |
41 | 57.75% |
Nie wiem. Nie znam tego misia. |
10 | 14.08% |
Głosujących: 71. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Dajcie spokój, kto teraz czyta regulamin forum?? Może i było zabronione, ale teraz nie o tym mowa. LUDZIE Mamy XXI Wiek, Wolność słowa
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: obsidia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Zientarski Dziękuję ![]() @Duch niespokojny Nie chodzi o żadną krucjatę tylko o tylko o poczucie obecności innych osób. @top Temat rzeczywiście zabrnął troszkę za daleko. W momencie kiedy ktoś przytoczył magiczny punkt z regulaminu (nie wiem czy to nie był sam Pan Klocek) powinna się dyskusja skończyć. Mimo, że jest to jeden z najciekawszych tematów na tym forum od miesięcy to sądzę, że powinien on zostać zamknięty. Ostatnio edytowany przez Gustek - 27-11-2008 o 19:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wiecej takich powinno byc xD Cytuj:
to znaczy ze znasz jego tresc i sie do niej ustosunkowujesz. Jezeli nie to sa takie i takie kary... w tym przypadku ban. Jeszcze chcesz sie klucic? Czlowieku ty juz nie mozesz skonczyc tematu i wymyslasz jakies brednie o tym co powinno byc a co nie... zaloz nowy temat apropo prawa, co powinno sie zmienic "bo jest XXI wiek"!!! zobacz na tutul tego tematu... co ma do tego kaczynski i to o czym mowisz? Jak masz ochote jeszcze porozmawiac to zaloz temat nowy, bo brakuje tu "inteligentnych" rozmow o czyms wiecej niz tylko grze w ktorej 90% stanowia dzieci ponizej 12 roku zycia i nie umieja pisac. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Nie, nie była. FTSL. Chociaż dziwnie się czuję pisząc tak krótkiego posta
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2008
Lokacja: Gdansk
Imię: Ozahalski
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 114
Poziom mag.: 21
|
![]() @Zientarski
Cytuj:
Cytuj:
Nie chcę byc złośliwy no ale wybacz to są banalne błędy ;X @temat Ja powiem że ban nie jest uzasadniony, bo każdy odczytuje różne symbole inaczej... @Dhomar Właśnie o to mi chodzi. Ostatnio edytowany przez ozahalski - 27-11-2008 o 22:12. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() mozna popelnic blad, to sie kazdemu zdarza... ale jak ktos pisze
Cytuj:
Cytuj:
W REGULAMINIE TAMTEGO FORUM JEST TO ZABRONIONE I TYLE... MUSI SIE Z TYM LICZYC... ja tez nie czytam regulaminow, ale jestem zobowiazany go niby znac, jak dostane bana zgodnego z tym regulaminem ktorego wczesniej akceptowalem to sie z tym zgodze moze zaraz zaczniemy robic zaklady ile stron bedzie mial ten temat? __ ja na powaznie koncze juz ( bo zdanie o tym ze tak jest w regulaminie powtarzam x3) ... napisze tylko jak ktos bedzi myslal ze jest fajny i mnie obrazi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale kiedy niektóre indywidua postujące w tym temacie zrozumieją, że ten miś oryginalnie nazywa się Kuma?? Za pedobeara z 4chan'a można by go było traktować, gdyby był na zdjęciu z jakimś dzieciakiem, co by bezsprzecznie udowadniało wiadomo co.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Dam wam wszystkim prosty przykład który mam nadzieję że zakończy tą dyskusję:
Siedzisz sobie na help chat i ktoś nagle zadaje pytanie, a ty wrzucasz link do strony która nie jest supported fan site oczywiście aby mu pomóc... Chęci mogłeś mieć dobre, wszystko ok, jednak bana dostaniesz za to że dajesz linki przez które niby możesz hakować innych ludzi. Następny przykład, będziesz miał missclicka i wkleisz link do youtube np. na kanał trade nie do kanału rozmowy z kumplem. Dostaniesz bana i już. To że o czymś nie wiesz, zrobiłeś to nieświadomie i przypadkowo, NIC ABSOLUTNIE NIKOGO TO NIE OBCHODZI! ZROBIŁEŚ TO TAK JAK ZROBIŁEŚ, NIC TEGO NIE COFNIE! Po za tym ban już jest, koniec kropka, możesz jedynie napisać jakieś odwołanie wyjaśniające twoje intencje. Przy dobrym humorze moda i przy założeniu że nie ma tego w regulaminie może ban zostanie anulowany. Koniec, kropka.
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Levi: Nie wiem jakie miałeś założenia, ale Twoja wypowiedź nic a nic nie wniosła do tematu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | ||
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Założyłem ten temat aby poznać opinie innych ludzi, sprowokować dyskusję, sprawdzić co myślą użytkownicy tego forum na ten temat. Sądząc po 5 podstronach i dyskusjach na poziomie (no w większości), temat jest interesujący ![]() @Zientarski Heh sądząc po twoim awatarze propagujesz zażywanie narkotyków wśród młodzieży, jesteś ćpunem itp? tak? ![]() Cytuj:
Wolność słowa nie oznacza mówienia wszystkiego co się chce. Wolność słowa kończy się wtedy kiedy zaczyna ranić innych ludzi w sposób chamski, np. wspomniany przez ciebie rasizm.
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 28-11-2008 o 11:37. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
HAHAHHAHAHAHAHAHAH i ten podkład muzyczny. @Topic Zasłużone. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i zobacz czy jest to zakazane, jeżeli jest to dajcie mi ostrzezenie i usuncie avka albo zbanujcie. ![]() Moj avek moze być inspiracja do zezwolenia w Polsce palenia maryhy, lub otworzenia jak w Holandii Green Shopow ![]() |
|
![]() |
![]() |