|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 10 2008
Lokacja: Venore
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kamilo Zawiadukcie
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 60
Skille: 80/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() mi się smiac chce z dzieci co kupują pacc na takim gównie jak tibia gdzie robią wszystko na odpierdziel i na siłę że by tylko głupie dziecko kupiło pacc a dzieci oczywiście bronią ponad wszystko co by nie dali do tej tibi w tamtym roku oczytałem się więcej o systemie płatności niż o update
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2008
|
![]() wszystko fajnie, tylko mogli by trochę więcej dla Facc'ów zrobić a nie jak zwykle dla Pacc'ów, no cuż nic nie ma zadarmo hehe
|
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratuluje wyczerpującej wypowiedzi która na dodatek opisała twoje zdanie na temat teaseru lub całego updat'u. Mój post nie ma cię pocisnąć, zrobił to już twój.
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Cytuj:
Faccowi zawsze za malo.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
|
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Ab
Imię: Dziundzior
|
![]() ejhh a co bedzie jak im siuee mapa zkonczy ? bendom robidz drugom pulkule tijbijskom ?
![]()
#87 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
Ale to nie zmienia faktu, ze podoba mi sie jego avatar ![]() |
|
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Archer of Hell'gate
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 150
|
![]() Co do update, po ilu dokładnie zapowiedziach z reguły jest update ?
Gdzieś mi się obiło to o oczy, ale zapomniałem. xd
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
|
![]() Nie wiem dokladnie, ale rok temu update byl 12 grudnia.
|
![]() |
![]() |
#91 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cipsoft by sobie z projektem gry 3D raczej nie poradził więc tibii nie zmienią i dalej będzie się chodzić w 2 wymiarach z krzywym ludkiem aby sprawiało wrażenie przestrzeni. Dlatego jak chcecie mieć grę 3D to grajcie w WoWa @temat: na aptejt nie narzekam bo nie gram ![]() @ten na dole: mądra myśl Ostatnio edytowany przez Sr@x - 30-11-2008 o 22:14. |
||
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2008
Lokacja: Venore
Imię: Ismosi
Gildia: Valhalla Warriors
Świat: Unitera
Poziom: 105
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Kiedy czytam wasze posty w których to piszecie że tibia jest do dupy schodzi na psy, każdy up'date jest gorszy itp... To nasuwa mi się jedno pytanie... Dlaczego wciąż gracie? Dlaczego wciąż przybywa nowych graczy?... Skoro wam się tak nie podoba to po co stoicie w długich kolejkach, lepiej zrobicie usuwając clienta i dając ludziom którzy chcą normalnie pograć trochę więcej luzu... Nie wymagam wiele przecież wam się nie podoba? Co nie? Nie podoba się...!!! Jak coś się nie podoba to wypad proste?! A nie zaśmiecać forum waszymi zbędnymi opiniami które w każdym up'dacie są takie sam...
tyle z mojej strony. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
![]() |
![]() Zwiększony exp na poi - żeby high levele nie odchodzili...
Zwiększony drop - żeby wszystkie dzieciaki nie odchodziły... Outfit - żeby dzieciaki widziały, że coś się dzieje... Rashid/Djjiny - żeby dzieciaki nie narzekały, że im się nie zwraca... Tyle na ten temat. |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() Dzieciaki i Dzieciaki... wyluzujcie.
- wkurza cię gromatka bachorów która gra w "Tibie". - Znajdz sobie inne zajęcie ![]() A tak szczerze "Tibia" jest dla ludzi wszystkich ludzi , TWÓJ WYBÓR GRASZ ALBO NIE |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2008
Lokacja: Białogard
Imię: Druidnyco
Świat: Honera
Poziom: 120
|
![]() dokladnie ...
grasz albo nie ... prosta pilka ciagle narzekacie i narzekacie ... nigdy nie bedzie tak ze wszystkim sie wszystko spodoba ... Cipsoft robi updaty na podstawie naszych propozycji i komentarzy ... wiec nie wiem dlaczego sie spinacie ... =.= |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]() @up mnie o zdanie nikt sie nie pytał ;pp
|
![]() |
#97 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
W tym przypadku, owym "Józkiem", są 12 latki, które oczekują nowych rodzajów ciasteczek i wprowadzenia hodowli koszatniczek/świnek morskich. "Osoba z wyższym wykształceniem" to normalny gracz, który wyklina Cipsoft, za wcześniej wspomniane "udogodnienia", którymi musi zostać uraczony, jeśli chce dalej grać. Sęk w tym, że ci pierwsi to główni dostawcy kasy. Są głupi, więc nie sprawiają problemów. Gracze doświadczeni, to swego rodzaju kula u nogi firmy. Potrafią napluć Cipsoftowi w twarz i zniechęcać na forach dziatwę do kupna Premium Account. |
|
![]() |
![]() |
#98 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Aevolana Zamizuelin
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Cytuj:
@up zarombiscie... ogolnie mi sie podoba, outy fajne czekam na następną zapowiedź... po ilu jest up?
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Dziupla
Imię: Lord Silent
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dashers
Świat: Olympa/Saphira
Poziom: 265
Skille: 115/85
Poziom mag.: 28
|
![]() Topic - FAIL
Jak ja widze odpowiedz nie ktorych to brzuch mnie boli ze smiechu. Update na podstawie naszych komentarzy XD?! cóż za non sens to dawno by z rata leciały g legi a w tibi były by samochody. A różowe jeleni by atakowały złych pekerów dając nam jeszcze eq i itemy z deda. LUDZIE OPEN YOUR EYES CipSoft robi co mu wpadnie w banie ;p i tyle |
![]() |
![]() |
#100 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Pewnie uwazasz siebie za przyklad takiego gracza, a ja zauwazylem ze zawsze narzekasz na eksp. Czy naprawde uwazasz, ze ta gierka bylaby idealna, gdybys mogl liczyc cyferki do usranej smierci albo jeszcze dluzej? Co mi w tipji nie pasi hmmm... to, ze kazdy z gory jest skazany na zarabiscie nudne, idiotyczne, durne, glupawe, nieco bezsensowne, niezle, nawet nawet, fajowe ekspienie. Chcesz sie pobawic? Musisz wyekzpidz super lewel. Chcesz isc sobie na cos lepszego? Padniesz/bedzie waste, wiec lepiej siedz na syfie typu dragi. Nuda i beznadzieja. Najgorsze jest to, ze wszystkich w tych czasach obchodzi tylko cyferka kolo nicku. No, ale to juz nie wina cipasoftu tylko graczy.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. Ostatnio edytowany przez Askaral - 01-12-2008 o 14:41. |
||
![]() |