|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS:Jaki masz nick tam>
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: nick Zakazany inaczej Ściśle Tajne ![]() ![]()
jeste Aureliunkunfun tylko zapomnialem passa do aureliunkunfuna a zapomniales haslo nie wysylalo mi na emaila hasla ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aureliunkunfun (DruiD) - 21-03-2005 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Ej to znacie jakas stronke??
Czy combat lv to inacziej zwykly lv postaci Gram dopiero od niedawna |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() a ja mam 12 lvl.
pseudo Caudimordax(w tibii Caudimordax to mój kumpel) dap-galothij nie, bo nim zacząłem, ale jakoś nie szło ![]() Aurelium. pytałeś się gdzie zdobyć Clay. za Varrock są dwie kopalnie. ta po lewej(west) są tam na pewno tin i clay. ta po prawej(East) ma na pewno copper i iron. Proszę wszystkich i kontakt. mam 8 smithinga, i mogę wyrabiać wszystko co kto chce. wyroby sprzedaję za 1gp ![]() TYLKO DLA WAS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja na 30 chodze w Adamantine. A w runescape mozna pograc jak sie tibia rąbie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() A co Do Ciebie Re: nie mogłeś w All Adamntine chodzić chyba ze siły miałeś 20 lub 15 chodz wątpie Chyba ze Ci chodzi o Sam defence bo jeśli tak to Ci nie przyznam Adamantine to można od 30 lvl Defence nosić A broń tez od 30 gdybyś miał siłe 15 lub 20 rozumiem chodz wątpie ;p ja na 30Attack 30 str i 30 def miałem 38 lvl i do tego healt 34 więc zastanów się zanim coś powiesz ![]() ![]() Z neigo się wyśmiewasz a sam nie masz iron seta -.- ![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() przypomniałą mi się jedna rzecz.
po pierwsze, ktoś kto używa innej przeglądarki niż IE może mieć problemy z włączeniem tej gry( ja na przykład nie mogłem włączyć w operze) po drugie sprawa craftingu. miałem cowhide, mam skórę. co dalej? |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Sandomierz
![]() |
![]() W takich grach ja liczę na współprace ludzi, chodzenie na hunty wpsólne itp. itd. A w runescape na zadnego hunta z kumplami nie pójdę, jednego potwora moze nawalać tylko jedna osoba naraz. Dla mnie bezsens, zrobili by lepszą grafikę i dali jako single player, bo tutaj żadnej współpracy między graczami, ani nic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po2.W obrzeżach miast potwora może atakowac 1 osoba, ale na terenia tzw. Multi może atakować dużo osóc itd.
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik forum
|
![]() Apropo skili to mozna miec lacznie 99 czy kazdego po 99??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() każdego osobno.
łącznie mam chyba 112. zna ktoś jakieś polskie strony o runescapie? i czy ktoś ma PEŁNĄ mapę tego świata? bo nie chce mi sie zlepiać tych małych kawałków. Ostatnio edytowany przez dap-galothij - 24-03-2005 o 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik forum
|
![]() Do ilu guidi można naraz należeć? Do wszystkich czy tylko do 1?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() juz nic juz nic post do kasacji
![]()
jeste Aureliunkunfun tylko zapomnialem passa do aureliunkunfuna a zapomniales haslo nie wysylalo mi na emaila hasla ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aureliunkunfun (DruiD) - 09-04-2005 o 12:20. |
![]() |
![]() |