|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Eh. Jeśli zabiera mi moją własność to sobie ją przywłaszcza.
Poza tym skąd pewność, że tylko ją zabiera na przechowanie? Wiem, ze nie mają w zwyczaju kraść itp, ale na chwile po utracie komórki idziesz na policje i mówisz, że podejrzewasz kradzież i wychodzi na twoje. Ostatnio edytowany przez Erhion - 21-02-2009 o 00:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
@down jak rodzice przyjdą do szkoły, to też odzyskasz... Ostatnio edytowany przez Xevez - 21-02-2009 o 13:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() @up
I tak by ją oddali. Wojna z nauczycielem w tej sprawie byłaby podobna do tej kłótni. Uczeń (np. Bloodwin) wciąż mówi, że to łamanie prawa i po części ma rację, a reszta (np. Xevez, Exodus, ja) mówi, że sie myli i to nauczyciel ma rację. Wniosek? Kłótnia jest bezsensowna. Jedna ze stron musi ulec i nie sadzę, aby w był to nauczyciel ;/. Ostatnio edytowany przez sazqq - 21-02-2009 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#88 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Szatniarka nie przywlaszcza sobie czyjejs kurtki, bo jej wlasciciel moze ja w kazdej chwili zabrac. Troche inna sytuacja, nie?
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Szatniarka do ciebie nie podchodzi i nie wyrywa Ci kurtki, a nauczyciel komórkę tak. Zdarzały mi się takie przypadki, że nawet nie zdążyłem komórki wyłączyć, facetka mi zabrała a później od dziewczyn z klasy siędowiedziałem, że razem z facetką oglądały zdjęcia, które miałem na komórce. Nagadałem jej, że nie ma prawa ruszać moich osobistych rzeczy, ale ona przecież jest mądrzejsza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
pierwsze słysze żeby nauczyciel siłą zabierał komórkę, jedynie po odmowie oddania wstawiał uwagę, albo wysyłał do dyrki etc patrz up; widać spotkałem tylko nadzwyczaj kulturalnych nauczycieli...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 21-02-2009 o 17:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Jez... Jakie wy macie patologiczne szkoły 0o...
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Brawo, 2 strony offtopa.
ps. Rzucacie punktami kodeksu karnego jakbyście go znali lyl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@up Posty bez treści są bez treści. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 22-02-2009 o 00:50. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
w 99% przypadków uczeń sam ją oddaje, mając pełną świadomość że zabronione jest używanie komórki na lekcji, oczywiście zawsze można wykłócić że sie po prostu schowa komórkę i "to się juz nie powtórzy prosze pani", ale to inna sprawa. No ale jezeli nauczyciel sam wyrywa komórkę z ręki to oczywiście, mozna to uznać za kradzież, temu nie zaprzeczam
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Wielki problem o_O W tych wszystkich pseudo-regulaminach mojej szkoły, jest jasno napisane, że nauczyciel ma prawo zabrać uczniowi telefon jeżeli używa go na lekcji, oczywiście po owe urządzenie musi stawić się rodzic. Może w Waszych szkołach też jest coś takiego, więc nie podnoście wielkiej wrzawy o to, że nauczyciel postąpił zgodnie z procedurami Waszej szkoły. Jak się przepisy danej placówki nie podobają, to zawsze można się przenieść ; <
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() To nie jest możliwe, gdyż Twoja wypowiedz była pozbawiona sensu. W dupie mam też czy to kradzież, czy nie, napisałem tylko, że Twoje porównanie jest nietrafne (nie będąc pierwszym, które nie dopatrzył się w nim sensu).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() jak by kurwa nie patrzec wpadam do ciebie na chatke zabieram twoje rzeczy w swoje posiadanie(ofc wbrew twojej woli jak mniemam) i je przetrzymuje do woli. Ni w huj to kradzież nie jest, masz racje...
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |