|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
Co do stosowania klapsa jako sposobu na wychowanie... Zadne uderzenie nigdy mnie nie skrzywdzilo... Czasem pociagniecie za baki moglo przywrocic do ziemi moje glupoty, tak samo jak strzal w bok glowy ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Dinozaur
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
Ja sam nie mam pojęcia, gdzie mógłbym taką roślinę zasadzić, żeby dojazd do niej nie zajmował mi 2 godzin. Więc gimnazjalista hodować na pewno nie będzie, a każdemu innemu, kto nie mieszka w odludnej okolicy poza miastem, byłoby ciężko i to za duże ryzyko (a swoją drogą największe jest ryzyko ze strony znajomych - że rozpaplają; trzeba by przed wszystkimi trzymać w tajemnicy, ale trudno palić samemu i z nikim się nie dzielić). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skladka na kilka torebek w 'duzej' grupie osob da nam moze 1/4 lub pol blancika na osobe, co moze w ogole nie wywolac efektu smiechu... Nie rozumiem czemu mowisz ze w praktyce znasz sie na czyms, czego sam nie doswiadczasz.
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Blanciki to burżuazja :/ Najbardziej ekonomiczne jest wiadro- tanio i szybko, a bomba jak stąd do Buenos Aires.
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 10-04-2009 o 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warschau
![]() |
![]() @outdoor:
Zapraszam do mnie, ustronne miejsce znajdzie się raz dwa.
![]() |
#91 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
A czy tylko ja widzialem te efekty? Nie. Dyrektorka wezwala rodzicow jednego z kolegow, a ci skierowali go na testy majace na celu wykrycie narkotykow w organizmie. Powiem ci, ze 2 tygodnie, podczas ktorych z tego powodu nie palil, nie byly dla niego najmilszymi chwilami w zyciu... @Edit: Drugi przyklad. Kolega palacy marihuane od dluzszego czasu, rozmawia normalnie w autobusie. Nagle przestaje i po 15 sekundach jak gdyby nic dalej kontynuuje. Po papierosach/alkoholu takich zwiech nigdy nie doswiadczylem/nie zauwazylem. Ostatnio edytowany przez Tompior - 10-04-2009 o 21:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak moge dodac tez od siebie ze mam paru kumpli ktorzy jaraja bez dluzszych przerw od wielu lat i nieźle to ich niszczy trzeba powiedziec. zawiechy łapia takie konkretne ze ciezko to opisac koles stoi stoi mowi cos a nagle sie zawsze( dosc czesto) xd
![]() |
#93 | ||||||
Dinozaur
|
![]() Cytuj:
Zgadzam się. @edit: ale znalezienie takowego jest możliwe. ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Oj stary, Ty na prawdę nie doceniasz POLSKICH gimnazjalistów. ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Gonzo - 10-04-2009 o 21:46. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie spotkalem sie ze zwiechami w moim srodowisku... Cytuj:
Cytuj:
Przypomnialo mi sie. Starszy brat mojej bardzo dobrej kumpeli - 24? lata - palil od niepamietnych czasow, jak rowniez bral mocniejszy stuff. Po okolo 8-10 latach jest widoczna zmiana, ale to nie jest tylko sama zasluga ziola. Rownie dobrze kazdy inny czynnik, poczawszy od picia wody/piwa w trakcie palenia, po jakies nieznane mieszanki moga zwiekszyc efekt i wywolac jakies nieprzewidziane skutki...
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 10-04-2009 o 21:59. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Żeby nie było, nie mówię, że te tygodnie były dla niego przyjemne, tylko, że po prostu nie mógł robić tego co lubi. A co do tematu to nie wiem dlaczego sądzicie, że gimnazjaliście nie wystarczyłoby pieniędzy na palenie. Ja w liceum mam taki sam "dostęp do pieniędzy" jaki miałem też w gimnazjum. Mogę zwyczajnie wziąć od rodziców tyle, że jeśli wydawałbym tylko na jaranie to mógłbym palić regularnie choć nie dużo.
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() Cóż. U mnie zalezy, z jakiej dzielnicy się bierze - pewnie jak u wszystkich. Przykładowo, ostatnio znajomek mówił (poszło duużo), że przez 2 dni był zamulony i czuł się jak zwłoki. Ja osobiście czułem się normalnie, świetnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Dinozaur
|
![]() Większość gówna z każdej dzielnicy jest hodowana na eterze/domestosie/cifie, i większość to światła słonecznego nie widziała (no, może podczas przekazywania z łapki do łapki w dilerce), więc ja na prawdę nie dziwię się Twojemu kumplowi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() @up
bardzo możliwe, że masz rację. Nie wiem. Nie znam się. Palę od okazji do okazji, nie aż tak często. Majeranek od zioła odróżnię. Starcza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Taaa, dlatego dziwię się ludziom, którzy palą i myślą, że to czym nabijają lufkę to naturalna, suszona roślinka bez żadnych chemikaliów...