![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Ej mam pytanie i prośbe:
Pytanie - Czy dobrze by było, jakbym zaczął tworzyć itemy większe niż 32x32, np. takie jakie robi Majn Vegeta ? ? ? I prośba - skomentujta itemy wyżej ukazane ![]() Z góry wielkie thx ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wiesz to zależy od ciebie... Radze najpierw zrobić ze 2 grafiki i zobaczyć co powiedzą ludzie... Jak będzie źle to rób 32x32 jak dobrz to większe
![]() ![]()
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czas na poważną aktualizację mojego tematu. Długo nie zaglądałem na forum przez co miałem duuuużo czasu na rozwijanie twórczości. Daje cztery poprzednie itemy (brak komentów do nich) jak i wiele nowych:
Esterk ![]() Butterfly axe ![]() Furbolg hammer ![]() Elfish mag wand ![]() Berserker armor ![]() Berserker legs ![]() Glamdring (kolejna inspiracja z Hobbita) ![]() Topaz sword ![]() I coś monotematycznego: AK-47 ![]() I Shootgun ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 01-03-2005 o 18:08. |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
|
![]() ... Skomentujta coś.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
![]() |
![]() No dobra ja skomentuje
![]() Esterk: za*****ty 6/6 Axe: Fajny taki oryginalny 5/6 Hammer: Nie podoba mi sie 3/6 Wand: Dobre tylko przydałboy sie ją animowa jakoś 5/6 Legsy i armor: Fajne ale jakby sciagniete z cipowych grafik. 5/6 Glamdring i topaz: Super mieczyki 5+/6 Guny: bardzo fajne szczególnie shotgun 5/6 Masz talent i umiesz rysować. Może jakieś wyzwanie przyjmiesz? Jak tak to narysuj mi coś takiego co by symbolizowało DSa (tak jak np. vamp shield Vampa symbolizuje ![]()
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobiłem coś na twoje zamówienie Galik.
DS armor ![]() DS shield ![]() Jak Ci się podobają te itemki ??? |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Właśnie o coś takiego mi chodziło. Za*****te są!! Cudne poprostu. 6/6
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: W czarodziejskim świecie
|
![]() Super jak ty to robisz mnie takie nie wychodzą
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() Robie to w normalnym MS paincie. Zazwyczaj robie wpierw jedną połowę itemu (pod warunkiem, że będzie symetryczna do drógiej). Dobieram odpowiednie kolory i cieniuje (czym bardziej do środka, tym jaśniej). To w zasadzie tyle
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 02-03-2005 o 12:10. |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() DS shield wymiata !! Serio mi się podoba
![]()
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() Daje teraz najnowszy pełny secik - Dark elf set:
Helmet ![]() Armor ![]() Legsy ![]() Shield ![]() I halabarda ![]() To na razie tyle. Podkreślam, że cały czas dorabiam ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() No niech ktoś skomentuje ten secik. Aha, możecie dawać mi jakieś wyzwania. Chętnie każde przyjmę i postaram się z niego wywiązać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ten secik dobry jest. Tylko jakiś taki zabawkowy. Narysuj jakiś mroczny mieczyk
![]()
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to daję kolejny secik. Nie wiem w zasadzie jak go nazwać. Myślałem nad "Hell set", ale chyba nie pasuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Bardzo mi sie podobają twoje itemki jak i równiez twory
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() A teraz kompletna nowość. Aż się dziwię, że nikt na coś takiego do tej pory nie wdadł, no chyba, że po prostu ja nie widziałem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() W jednym poście (nie pamiętam już w jakim) pewien użytkownik narysował komplet butów nike'a w różnych kolorach. to mi podsunęło pewną koncepcję. Zrobiłem T-shirt'y nike'a, adidasa, reeboka i pumy
![]() Nike ![]() ![]() Adidas (tylko jedna niestety ![]() ![]() Reebok ![]() ![]() Puma ![]() ![]() Skomentujcie także secik cyklopa ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Hmmm... Niby ładne, a nie bardzo. Wszystkie na jednym schemacie... Przęciętnie.
|
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() A cyclop seta to już mi nie skomentowałeś...Napisałem jeszcze, żeby skomentować także cyclop set. DLA WIDZĄCYCH INNACZEJ: Cyclop set umieściłem we wpisie tuż nad tymi orginalnymi ciuszkami
![]() |
![]() |