|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() ![]() a to moj joguś pies->jamnik->jogi->samiec |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: suwauki
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: aldora
|
![]() A oto mój piękny i niepowtarzalny zwierzak!
![]() Pies > Shih - Tzu > Gacek > Samiec |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() A ja mam 7 kotków i to najrozniejszych ale nie chce mi sie fotek wstawiac (hehe leniwy jestem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() A oto mój szczuras w swoim ulubionym kąciku. Jaki on słodki, nieprawdaż?
![]() ![]() PS. Piękne amcie zwierzaki. @ HaiS Druid Twój mi się bardzo podoba. Czy ta fretka do albinos? Czy tylko tak oczy na zdjęciach wyszły?
Stary podpis byl za dlugi. Nowy podpis sponsorowany przez Gremlin Inc. GREMLIN INC. CUSTOMS DZIEKI ZA ODPICOWANIE MI PODPISU! ![]() ![]() Wróciłem do gry po odwyku od tibii... ![]() Ostatnio edytowany przez Legolas Elfen Archer - 07-06-2005 o 09:14. Powód: ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Lucyonio Sharigod
Profesja: Druid
Gildia: Iluzjonisci
Świat: Celesta
Poziom: 41
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Ja mam Królika nazywa sie Laki ale nie mam jego fotek na kompie jak bede mial to wkleje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() PRZECZYTAJ PIERWSZY POST W TEMACIE. BEZ ZDJĘCIA NIE GADAJ!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Świat: Kyria
![]() |
![]() ,,- To mój koteczek Carmen
![]() ![]()
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]()
Ostatnio edytowany przez PalAnonim - 07-06-2005 o 20:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() |
#93 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() Shen228 ja rownierz mam bokserka,nazywa sie Roki,tylko kurde foty na kompie niemam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Dobra macie tutaj mojego Basterka Masterka lol
Imie: Baster Urodzony: 1.06.2003 Rasa: American Staffordshire Terrier kolor: "błękitny" Waga: 33kg (11m-c) [IMG] ![]() SORY ZE TAKA DUZA FOTKA XP A macie tu jednego z jego i takiej jednej Beti pieska jeden z dziewieciu ![]() [IMG] ![]() Ostatnio edytowany przez beny900rr - 08-06-2005 o 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() Zaczne od tych, najbardziej przezemnie wspominanych... dzisiejszego wieczoru zdechł mój ukochany piesek , którego wielbiłem, tuliłem, męczyłem, bawiłem się, chodziłen na spacery ... =/
Wielka Chluba mieć psa który nie boi się bronić swego, nie zlęknie się złego listonosza przynoszącego złe evul rachunki za internet i prąd za komputer! Nie zlęknącego się złej zimy czy dobrych upałów. Na dobre i na złe , na złe i na dobre, ten pies zawsze był ze mną. Zwała się Czekolada (głupie imię , ale to już przywiązanie), miała 8 lat. Zdechła na padaczkę, ale była w takim wieku, że to chyba normalne. Szkoda że jej już nie będzie. Był to owczarek niemiecki. Dosyć wysportowany, wściekły, i szczekał na ludzi (nobo ja złe wychowałem , albo ktoś ja wnerwiał i kipa). Ogólnie kręciłem z tym psem beki, dosyć też mnie pogryzła w dzieciństwie (ale się psów nie boje i tak). Dokładnie to tak wyglądał : ![]() ![]() R.I.P dear Dog. We miss you. (mówie o sobie i siostrze). A tu już kompletnie nie z tej beczki. Kunek (tak sie zwie) to kot o bardzo ciekawym charakterze. Czasem zachowuje się jak bestia, a potem zachowuje się jak spusczony z ostatnich sił leń. Dużo z nim można się bawić, lubi pieszczoty, różnego rodzaju. Dosyć sporo je, dużo śpi, i za dużo chce na dwór. Jest to dziwny przypadek, bo on nigdy nie wylazł poza podwórko. Rasy Syjamskiej , dosyć rzadkiej. Dokładnie mój poprzedni kot Maja (tak sie zwał) go albo... erm no zrobił , albo przybłąkał. Ale jedno jest pewne - sam w mojej piewnicy się nie znalazł. Sporo drapie jak sie go trzyma na kolanach ![]() ![]() Jak narazie to on pozostaje moim jedynym tofanym zwierzakiem ! Sto lat mu (ale też ma swój wiek - 7 lat). Ostatni to chomik Gangsta(tak sie zwał). Był (bo sie zabił) dosyć dziwnie ubarwiony, i był to chomik innego pasożyta z mojego domu, a inaczej mojej siostry, której już nie zobaczycie inie poznacie jej hiostorii. Nie dużo się z nim kumplowałem , bo siostra nie zezwalała na dotykanie go. Miał skłonnośći samobójcze (kamikadzee , ze stolika o wysokośći 1 m - jak dla niego to pare pięter jak dla człowieka) on to przeżył. Niestety pewnego ranka obudził się sztywny. ![]() R.I.P Napisałem to , ku histori moich zwierzaków. Może nie są wyjątkowe , ale napewno bardziej niż ta głupia tibia, dla której poświęciłem tyle czasu, a zmarnowałem, i nie uzyłem tego czasu bawiąc sie na dworze z moimi zwierzakami ![]() Będe tęsknił.
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Lokacja: BiaŁysToK ._.
Stan: Niegrający
Imię: Maxi skywarien
Profesja: Sorcerer
Gildia: n0ne
Świat: n0ne
Poziom: 35
Skille: >.<
Poziom mag.: 52
|
![]() UP @ nie jestem pewny fajna ta historia;/ ale wyprowadzales go wogle?;/
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() @up
a czy powiedzialem ze to ma byc fajne ? jezu ty mnie nie doluj , ci dzisiaj zwierzak nie zdechl ;/ i napisalem powod , chcialem zeby pare osob wiedzialo ze tesknie za tym , a ty pewnie nawet rodzenstwa nie masz , bo taki samolubny jestes...
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Imie: Olo
Rasa: American Staffordshire Terrier Płeć: Męska ![]() Zdjecie sprzed dwoch lat <edit> Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Evul Tibian - 22-06-2005 o 10:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Lokacja: BiaŁysToK ._.
Stan: Niegrający
Imię: Maxi skywarien
Profesja: Sorcerer