|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2009
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: White de Knight
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 25
Skille: +58/57
Poziom mag.: 3
|
![]() Dla Każdego Jego Postać Jest Najlepsza !!!!!!!
Wiec Skończcie Z Tym Że Ta Jest Lepsza Od Tej Itp. Każda Postać Jest Dobra I Gdyby Nie Było BY Choćby 1 Z Nich To Granie Było By O Wiele Trudniejsze, Zrozumcie To !
|
![]() |
#82 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2007
Lokacja: Sieradz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dementhess
Świat: Candia
Poziom: 250
Poziom mag.: 27
|
![]() Cytuj:
Dlaczego każdy wyraz piszesz z wielkiej? tak btw to rzygać mi się chce jak czytam twoje posty. Masz 17 najta i od razu Cytuj:
![]() @topic Owszem, najt jest niezastąpiony na bosach, ale np takiego morga palek wybloczyłby nawet bez tej exety, sendi the knight na 150lvlu~~(2,4khp~) bloczył morga, co daje nam ok 240rp. Jeśli chodzi o expienie to zdecydowanie na wyższym lvlu najtowi jest lepiej. Na 1 hunt na fro na pb+manasy idzie mi ok 40k co daje 800 manasów najtowi, który będzie expił dłużej tym samym kosztem.
10:58 Toth Dragonheart [159]: a komu kibicujesz 10:58 Toth Dragonheart [159]: fc ankrahmun? 10:58TothDragonheart [159]: ja kubicuje Naprzod Thais 10:58 Toth Dragonheart [159]: i Zaglebie Kazordoon |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Kiedy to się skończy??
Gram w te grę od 5 lat z przerwami, dłuższymi bądź krótszymi i nontoper są tematy; -druid vs mag -pall vs ek -ms vs ed -ms vs pall itp Tak trudno zrozumieć że to nie ma sensu? Jest to błądzenie w kółko, bo na te pytania nie ma odpowiedzi. Kiedyś ktoś napisał ''Lubisz roz......ć łuby mieczem,toporem, siekierą?Weź ek, lubisz spiep...ć przed potworami i walić je z daleka? Weź palla, lubisz nawalać czarną magią?Weź ms. Lubisz walić czystą magią i leczyć kumpli?Weź ed.'' Ten temat powinien się nazywać '' Drogi autorze, gówno wiesz i głupoty piszesz'' Pozdrawiam.....
![]() |
#84 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 140
|
![]() Ogarnij się dzieciaku. Wymienieni przez ciebie gracze, to totalne nieogary, a zwłaszcza ten pierwszy. Jeśli w twoim mniemaniu level jest wyznacznikiem tego, kto jest lepszy, a kto gorszy, to znaczy, że jesteś głupi, oraz tępy. Ktoś, kto biernie expi na Frostach, przez dwadzieścia cztery godziny na dobę, będzie co najwyżej bezużytecznym wrzodem na dupie każdej gildii. Wstyd pokazać się z 400 poziomowym rycerzem, który boi się pójść blokować Ghazbarana (Tomurki).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
Potwierdza się teza, jakoby rycerzami grali sami debile, czego codziennie mam naoczny przykład. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
Co do porównania. Tomur gra na non-pvp i każdy mu może skoczyć. Palestyna jest w rządzącej gildii, wiec jemu też mogą skoczyć. zresztą. Jego i tak nie uwalają. Pozdrawiam~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ale od gościa który ma 400+ eka wymaga sie trochę wiecej niz od byle forumowego fightera z <50 lvl
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Świat: Galana
|
![]() non pvp to noobostwo pelno tam 100+ ktorzy nie znaja zycia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Druid-Joseph
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 95
Skille: 21/27
Poziom mag.: 62
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Może nie pamiętasz ale kiedyś gdy lp miał koło 340 to też go parę razy ubili ale widać że się dogadali że już go nie leją. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() dogadalby sie jeszcze z frost hatchlingami i juz mialby spokoj na serwerze.
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2009
Lokacja: Katowice
Imię: White de Knight
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 25
Skille: +58/57
Poziom mag.: 3
|
![]() Cytuj:
I sam idź EXP na dogach !
New char, new story White de Knight Ostatnio edytowany przez Azdragor - 21-05-2009 o 17:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2009
|
![]() Ktoś tu napisał, że sorc jest lepszy od druida bo dwóch sorców jest wstanie ubić combosem jednego druida.
O ile pamiętam to i druidowi podochodziły nowe ciekawe czary, które siłą dorównują Ue. to po pierwsze Po drugie Druid za pomocą Mass Healing jest wstanie uleczyć 36 darmozjadów, a to czyni go 36 razy lepszym od każdej innej profesji pod tym względem. Sorc Ma Ue, a druid ma Mh. Sorc przez przypadek z UE może rozwalić swoich, a druid przez przypadek uleczyć swojego wroga. Jednak Tylko idioci porozstawiali by się w polu rażenia UE sorca, a tylko mądrzi ustawili by się koło druida aby być pod wpływem jego leczenia. Moim zdaniem Sorcerer to dobry szpaner. Mhroczny zły mag, który zaraz UE puści jak nie zamkniesz mordy, tylko, że jak ja włącze utamo vite to mnie zabierze to tylko połowe many z tego ile kosztowało go samo Ue. Druid Rulez! Sorc swoje zastosowanie w UE mógłby nieźle wykorzystać na światach tylko non-pvp. Ale i tam druid nadal jest w tej samej wygranej pozycji. A leczyć Sorc Ihami czy Uhami to sorc może wiesz.... Jak druid mu zrobi Bp takich runek hehe. Ostatnio edytowany przez magicznypietras - 26-05-2009 o 07:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2008
Lokacja: W Yalahar
Imię: Peka Har
Profesja: Elder Druid
Gildia: Destroy Imitures Enemies
Świat: Morgana
Poziom: 149
Skille: 13/26
Poziom mag.: 80
|
![]() Cytuj:
Tak podchodziły nowe czary , które siłą dorównują tylko w 85% do UE. Taaa i 36 osób leci w te same miejsce żeby tylko zostać uleczonym. Mylisz się , UE kosztuje dużo many a więc po prostu nie opłaca się na non-pvp z niego expić . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Świat: Galana
|
![]() to leczenie druta o kant dupy rozbic, leczy wszystkich czyli tez wrogow
czary ofensywne sorca sa o 20% mocniejsze i praktyczny wave ogniowy a nie jakis lod |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Tharion - 26-05-2009 o 15:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2009
|
![]() Kazdy gra czym lubi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2009
|
![]() Dobrze zatem czy znajdzie się ktoś kto zachęci mnie do gry Knightem? Kto zamiast pisania mi tekstów w stylu "Pierdol się, Knight to dobra postać bo nią gram" napisze coś w stylu zagraj nim ponieważ bo? Czyli przedstawi mi kilka jego plusów, które mogłyby odmienić moje zdanie na jego temat i przedstawić jakieś jego mocne strony na tle innych profesji i udowodnić, że pod tym względem są one lepsze od tamtych? Swoje zdanie na temat Knighta napisałem. Czyli uznałem, że jest on mizerny na tle innych i przedstawiłem kilka faktów, które są wstanie to potwierdzić. A może nie doceniam knighta i coś przeoczyłem co kto inny zauważył. Zatem słucham ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Þorlákshöfn
Stan: Usunięty
|
![]() magicznypietras
Podales kilka dobrych argumentow na temat knighta,ale w trybie pvp bardzo malo wiesz o knightach pokazales knighta w swietle kretyna,debila,n00ba ktory nie potrafi myslec a knightem tez mozna bardzo dobrze sie pobawic. Podam ci chociaz taki przyklad Pasterz the Axemaster (Mozesz go nie znac ale slynie z swietnych filmow pokazujacych zaj.ebisty styl) ktory potrafil swietnie ogarnac pvp nie wspominajac nawet o jego fragach takze jesli nie masz watpliwosci co do knightow i pvp to radze ci pogrzebac na tym forum w dziale Filmy. pCe