|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Bytom !
![]() |
![]() Nie mam wysokiego magic levela bo:
-wole expić niż bezczynnie stać jak ten debil skończony pod depo -jak już gram to po to zeby mieć z tego przyjemność, a nią jest tylko exp/hunty/ściganie pk -zanim nabije 60 mlevel to będę miał z 65 level, więc będę chyba lepiej walił niż jakis koleś który na 20 ten magic nabije? -nie mów mi co powinienem mieć, pls? :-) Ogólnie to dzięki za komentarze.
|
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
|
![]() Chyba sie powtorze ale sski bardzo ladne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik forum
|
![]() Chyba sie powtorze ale sski bardzo ladne
![]() ![]() Cheers... Ostatnio edytowany przez Rackoz - 26-02-2005 o 20:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
|
![]() chyba sie powtorze ale sski bardzo ladne
![]() ![]() cheers... Ostatnio edytowany przez Rackoz - 26-02-2005 o 20:12. Powód: komp zeswirowal i 3 posty sie zrobily |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
|
![]() sorka ale komp zeswirowal i 3 posty walnal nagle :/ i nawet edytowac nie moge :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik forum
|
![]() sorka ale komp mi zeswirowal i nagle 3 posty walnal i na dodatek edytowac nie chce :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Up:
Dzięki za komentarze ale blz nie śmieć ;D Topic: Kolejna porcja screenków ![]() Ładne explo :-] ![]() UE również coraz lepsze ![]() ![]() Potrzebowałem jakiegoś szybkiego expa ![]() ![]() ![]() ![]() Tu Kiper dużo expa bo się dziad przerzucił ;] ![]() Wszystkie spawny biliśmy... ![]() ![]() ![]() Gsy mnie lubią , nawet Kiper to zauważył: ![]() Kiper wszystko układa... ![]() Pewnie byście się o loot pytali, ale was uprzedze ![]() ![]() Koments ! xD.
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
|
![]() No sorki za to zasmiecanie ale wczoraj cos sie walnelo i po 3 na raz rzucal :/ btw. kolejne laden sski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hehe.. looz
Wczorajszy lvl :-) ![]() A dzisiejszy e-wave test (aż się zdziwiłem !) ![]() Komments ;s
![]() |
#90 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
|
![]() Tak pod koniec to sie ladne eq pojawilo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() You are my idol blz
![]() Widać,że dość szybko pniesz sie w góre , jeszcze troche i bede musiał sie bać o siebie , że mnie przegonisz ![]() Bynajmniej życze Ci tego ;] Docenisz atuty wyższego levela (spamm , bezsensowne pytania , bezsensowne msg...). W sumie cool ;] P.S Szykuj troszke SD , ja postaram wykombinowac troszke uh , i w sobote może zapuścimy sie z jakimś palkiem na Demony ..oka ? ![]()
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hehe.. dzięki Kiper, nawet nie pomyślałbym.. Co do demonów to jasne(załatw mi e-ringi), na stan dzisiejszy mam z 9 czy 10 bp, więc myślę, że koło 20 zrobie (no może troche mniej :F) Musi coś wypaść !
![]() Co do tematu to zrobie pare screenów z tych demonciów ![]()
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() Alex(Sam Niewiem) sciagnoles mnie tutaj po roku czasu.. gratulacje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: kRaKóW
Stan: Początkujący
Imię: Neji Moonblade
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 71
|
![]() NIe mow ze bedziesz mial 65lv tylko go zrob
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]() Phi takie hity to ja na 8 lvl-u walilem ;] teraz serio, jak na sorca to advance very szybko screene niczego sobie
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Deck - 01-03-2005 o 20:10. |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
Lokacja: kambodża
|
![]() ua to ten... eee xD... to gz 100+ z hmm czeku xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2005
|
![]() Nice Gz lvl i eq
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() Gratulacje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Screeny is the best!!! Jak dla mnie masz 1 miejsce w konkursie na najlepszego sorca!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Krzysiek Potter 5 level. Będzie sorc!!! ![]() |
![]() |
![]() |