Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Fake'i

Notki

Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-01-2005, 00:25   #81
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Brak ikony

Ktos mi powie po co pisac to samo po 20 razy?? Co chwila tylko ktos pisze "Daj filmik!! Fake!! Oszust!! Dziwnie ustawiona postac!! Inaczej ulozone rzeczy!!". Ludzie przeciez to jest denne... Napiszcie jeden, dwa konkretne posty, a nie caly czas to samo gadacie. A co do samego questa... Nie widze powodu zeby mu nie wierzyc. Mnie starczy zdjecie. Osobiscie uwazam ze to jest na 60% prawdziwe, a jesli nie to trudno, mnie to zwisa i powiewa. Ktos pisal o tym ze juz by bylo glosnio na tibia.com i tibianews.net. A skad mieli by to wiedziec?? Co do tego ze czekal na kumpla z reala to juz ktos napisal odpowiedz, ze nie moglby wziasc wszystkiego na raz, anie latal by 20 razy w kolko. Poczekalby na kumpla i wzieli by razem. Wniosek: Bije z was po prostu zazdrosc. Nie jest pewne czy to prawda, a wy na kolesia sie od razu rzucacie jak po miecho za komuny. Nastepnym razem sie zastanowcie zanim co napiszecie.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-01-2005, 00:33   #82
Galahard
Użytkownik Forum

Galahard's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Galahard ma numer GG 4385781
Domyślny

Zdjęcie jest zdecydowanie mało wiarygodne, a poza tym (zresztą już kilka razy napisane) jest kilka kruczków:
nagrodą są itemy w skarbcu, ale pytanko - ty zabierzesz je i co? nikt już questa mieć nie będzie? Coś w to wątpie... Mało mnie to przekonuje - CIPy wiedzą że jak już jedna osoba to zrobi to się wyda w jakiś sposób i polecą inne servery jak z bata. A nagroda w postaci całego skarbca jest nie możliwa wręcz. Za dużo w nim rarów i dobrych itemów.

Po drugie, jeden w userów zrobił wywiad o twojej postaci - no i dziwne to trochę, jeżeli nie masz jakiejś postaci dodatkowej to już się spaliłeś. Załatwiłoby cię podstawowe monstrum, nic ciężkiego nawet (i nie tłumacz się znowu że to quest na rozum, bo po drodze nawet guard jaki, albo coś podobnego się nawinie...)

Screen nie jest do końca - ee... wiarygodny? Postać jakoś nienaturalnie usytowana. Kwestia koloru paska zagadkowa. Jakby się uprzeć można to sprawdzić na edytorze w pixelach.

Podsumowując, jak wrócisz (a może już to czytasz?) to lepiej wklej film i pokaż na nim jak wchodzisz do, podnosisz itemy, otwierasz skrzynki i wychodzisz. Inaczej obawiam się że przez jakiś czas będziesz mógł się nie pokazywać na tym forum, bo cię będą ludzie pojeżdżać.

W moim odczuciu nie jest to fota z Tibii i wykonanego questu... Czekam na film, jak pozostali...

Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać.

The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard
Galahard jest offline  
stary 28-01-2005, 00:41   #83
Dymcio
Guest

Domyślny

LAdnie to tak ?? Ale to przecierz nie wazne

Ostatnio edytowany przez Dymcio - 28-01-2005 o 00:42.

stary 28-01-2005, 00:48   #84
Brzozen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: mmm....

Imię: Alexxander
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 8
Skille: 42/40
Poziom mag.: 2
Brzozen ma numer GG 4476859
Domyślny

Ale zamieszanie sie zrobilo heh.....ciekawe co z tego wyniknie...
Brzozen jest offline  
stary 28-01-2005, 05:11   #85
Fajab
Użytkownik Forum

Fajab's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Gliwice

Fajab ma numer GG 1402115
Domyślny

Wiec wedlug mnie to jest fake poniewaz :
1. Yellow hp na tym poziomie jest juz zielone.
2. Porownajcie sobie jak wyglada to miejsce miedzy rekom a biodrem postaci a jak wyglada ten bok ruby necklace.. ewidentny fake poniewaz on idzie odrazu do góry a u Pana Memuzo jest on bardziej zaokraglony...
Dowod

Pozdro

TIBIA, i nie zmienia sie nic (procz lvl, skili, m lvl eq i ocen w szkole)
Fajab jest offline  
stary 28-01-2005, 06:24   #86
Zielevitz
Użytkownik Forum

Zielevitz's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004

Domyślny

ale rozwiązanie questu jest możliwe ;p tylko jakbym miał filmik to super by było bo metoda "na fake" dawno już poszła się j***
Zielevitz jest offline  
stary 28-01-2005, 07:09   #87
Morin
Zbanowany

Morin's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Szczecin :)

Imię: Naltharion
Profesja: Elite Knight
Gildia: -.-
Świat: Furora
Poziom: 56
Skille: 78/76
Poziom mag.: 5
Morin ma numer GG 3324941
Domyślny

Chociaz wiem, ze to fake to chce podsunac swoj pomysl jak by zabral rzeczy:
jest taki quest zwany Paradoxem i by odebrac nagrode wystarczy stanac na kratce, mozliwe ze tu bylo by tak samo ale rzeczy by nie zniklay tylko nie mozna ich bylo by ruszyc ( nagrode bysmy juz mieli )
Morin jest offline  
stary 28-01-2005, 08:02   #88
-Res-
Użytkownik Forum

-Res-'s Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...

Domyślny

Mnie to nie obchodzi czy to fake
Jak to jest fake to gz tak dobrego
a jak nie to gz drag scale legow ^^

Ostatnio edytowany przez -Res- - 28-01-2005 o 08:04.
-Res- jest offline  
stary 28-01-2005, 08:03   #89
DaLaWeBa
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 01 2005

Domyślny

Już wiem jak udowonic ci ze to fake popatrzcie na pieniadze na DSM 5Platyn jest inaczej ulozoone wiem ze o fake !! sry
DaLaWeBa jest offline  
stary 28-01-2005, 08:55   #90
Nastolatek
Użytkownik Forum

Nastolatek's Avatar

Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: B-Stok, Eternia, Venore :D

Nastolatek ma numer GG 9026598
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DaLaWeBa
Już wiem jak udowonic ci ze to fake popatrzcie na pieniadze na DSM 5Platyn jest inaczej ulozoone wiem ze o fake !! sry
Dziwnie to napisales ale rzeczywiscie wzielo kilka platyn Mojim zdaniem to fake,przeciez bylo by napisane cos na www.tibia.com w newsach !! Jak ktos wspomnial CipSoft wszystko widzi I chyba ktos dal link wczesniej ale ja dam jeszcze raz, co mi szkodzi ;] Master-kay i jego DSL:
http://www.flogao.com.br/tenep
New Char:
Name: Mefiereq
Voc: Paladin
Account Status (?): Pacc
World: Eternia
--->
<---
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Conquer plx !
Nastolatek jest offline  
stary 28-01-2005, 09:09   #91
Markx
Użytkownik Forum

Markx's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2004

Markx ma numer GG 6019343
Domyślny

Eee Przeciez to jest dział Fake'i -.-
stary 28-01-2005, 10:31   #92
Master magi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2004

Domyślny

Ehhhh fake plz a wy nooby ze mu wiezycie narqa
Master magi jest offline  
stary 28-01-2005, 10:34   #93
Wakarohe
Użytkownik Forum

Wakarohe's Avatar

Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Mielec

Domyślny

Tjaaa może mam platfa na oku ale mi sie zdaje że postac nie jest środku faka/zdjecia. Przecież zawsze jak robimy sska to postac jest na srodku.Next: jezelibys go wykonał to trąbiliby o tym na stronach tibia.com tibia.de tibianews.net

Ostatnio edytowany przez Wakarohe - 28-01-2005 o 10:37.
Wakarohe jest offline  
stary 28-01-2005, 10:34   #94
Kele
Guest

Domyślny Zastrzezenia

Ja do zastrzezen moge dac pasek yellow...all sie zgadza...ale.....czemu nie dales pelnego screena tylko ten kawałek?? bo za długo by sie fake robło? no dobra dalej... czemu nie dałeś filmu???dziwne i ostatnia rzecz.... czemu ale to czemu nie napisales tego na forum tibia.com ani nigdzie na tibianews.. no przeciez co?? boisz sie ze od Cipsoftu bana dostaniesz za takie fake?? no ludzie.... ja też se zrobie takiego screenka.. ja nawet moge zrobić w tym miejscu co jest basilisk....trudne to nie jest...moge sobie nawet zrobić pokooj gdzie ejs 100 demonów...i ze tam niby bedzie klucz..... wiec wiesz... o nei jest zbyt wiarygodne... i czemu tylko jedno ujęcie?? czemu nic ne brałeś?? czy nie bałeś sie że naprzykład w tym piokoju można przebywać 30sek ?? albo coś takiego?? i najdziwniejsze jest to że juz nic nie piszesz na forum.... a my czekamy za filmikiem... albo jaki to jest problem... wejdz na inny char....przezuc na niego DSL i pokaz tym innym chare te dsl na trade.... wtedy poznamy nick innego charu...ale tego wlasciwego nie czyli 0 niebezpieczenstwa....czekamy na dowody KOLEŚ!!

stary 28-01-2005, 11:19   #95
Vibafe
Użytkownik Forum

Vibafe's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004

Domyślny

wiadomo ze to fejk jak by to nie byl fejk to ten co go zrobił ( tego questa niby) probowalby nam udowodnic ze to jest rl foto a tu go nie ma od 7 stron zadnego posta...^ n/c
Vibafe jest offline  
stary 28-01-2005, 11:55   #96
Kele
Guest

Domyślny Omfg Omfg

OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG......
@up
Po co sie k***a udzielasz jak nie wiesz?? on sam tego nie wkleił tutaj było to w dziale zdjęcia ale modkowie przenieśli do fake..... nie mów o czymś o czym nie wiesz..... możesz jedynie przypuszczać......

stary 28-01-2005, 12:12   #97
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny

Mam małe zastrzeżenia, ale raczej mówisz prawdę... Jeszcze tylko dwie sprawy... Jeśli byś mógł, zamieść screena, na którym masz całę okno(z paskiem start) i otwartą tibię, zero paintów i innych... I prosił bym jeszcze, żeby na screenie, drzwi do skarbca były otwarte
tak w tej pierwszej..."
roland jest offline  
stary 28-01-2005, 13:49   #98
Memuzo
Zbanowany

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Pod Kiędzawym

Memuzo ma numer GG 8365932
Domyślny

Omg ludzie, golden helmet był w tym skarbcu przed updatem, teraz go już tam nie ma .. Pójdżcie do Kazzo i sami sprawdźcie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez czuk85
Tak akurat sądze, że go zrobiłeś.

Tak się nudziłem i kciałem poszperać trochę o twojej postaci w Tibii.
To już świat znamy.
Zdjęcia od Memuzo.

A więc jedna z postaci Avdal, no to sprawdzamy dalej.
Avdal lvl 10 na Titani właściciel accounta Polak, inne chary to:
Szweda lvl 7 i Revilitaz lvl 13.

A więc sądze, że taki quest nie byłby możliwy do zrobienia przez taki lvl. Jak dla mnie jest to zwykły fejk albo zdjęcie z OTSa. Jeżeli byłaby to prawda to była by wzmianka jakaś na Tibianews, bo Cipsoft widzi wszystko a Tibianews ma wieści od nich. To all.

Edit: No chyba, że masz jakieś ukryte postacie, master sorcerer na ok. 30 lvl+
Człowieku! Tak, to moje konto. Lecz czy nie pomyślałeś, że może mam inne? Ja mam niejedno konto na Tibii, więc nie pisz postów jeżeli nie jesteś czegoś pewien na 100%

EDIT: OZNAJMIAM, ŻE TA OSOBA, KTÓRA DAŁA TE DRUGIE ZDJĘCIA NA KTÓREJ SĄ DWIE OSOBY W SKARBCU TO NIE JEST MÓJ KOLEGA I Z NIM TEGO QUESTA NIE ROBILEM. ON WKLEIL DO MOJEGO SCREENA SIEBIE, ABY SIE CHWALIĆ, ŻE TEŻ TAM BYŁ. TERAZ ROZUMIECIE? -.-

DO MODERATORÓW: DLACZEGO PRZENIEŚLIŚCIE TEN TEMAT DO DZIAŁU "FAKE" ? PRZECIEŻ TO NIE JEST ŻADEN FOTOMONTAŻ!

Ostatnio edytowany przez Memuzo - 28-01-2005 o 14:16.
Memuzo jest offline  
stary 28-01-2005, 13:52   #99
Dowizul z Inferny
Użytkownik Forum

Dowizul z Inferny's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.

Dowizul z Inferny ma numer GG 3923320
Domyślny

@roland

tekie fake bez otwartego painta tez da sie zrobic zaden problem

Dowizul z Inferny jest offline  
stary 28-01-2005, 14:31   #100
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

@roland : zawsze mozna wkleic "czysty" pasek start.
@Memuzo : rozumiemy, nie chcesz dac filmiku, bo "niby" odkryliby, jakim charem masz te legi. Wiec daj uhmakerowi, moze on pokaze, ze je ma? Ale to i tak latwo podrobic.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Memuzo
Omg ludzie, golden helmet był w tym skarbcu przed updatem, teraz go już tam nie ma .. Pójdżcie do Kazzo i sami sprawdźcie
Rotfl. Dalej jest.Tylko nowy wyglad szafirow "zaslonil" golden helmeta.
Co do postaci - nie wydaje mi sie, zeby 30lvl+ zrobil tego questa. DSLe i winged helmet sa najbardziej wartosciowymi rzeczami na tibii.Wiec CIPowie nie udostepniliby tego questa jakiemus glupiemu 30lvlowi, gdy ancient helmet quest dostepny jest od ~100....
Cytuj:
EDIT: OZNAJMIAM, ŻE TA OSOBA, KTÓRA DAŁA TE DRUGIE ZDJĘCIA NA KTÓREJ SĄ DWIE OSOBY W SKARBCU TO NIE JEST MÓJ KOLEGA I Z NIM TEGO QUESTA NIE ROBILEM. ON WKLEIL DO MOJEGO SCREENA SIEBIE, ABY SIE CHWALIĆ, ŻE TEŻ TAM BYŁ. TERAZ ROZUMIECIE? -.-
Tak, drugi super faker na forum? Tamten drugi screen prawie doskonaly, nie wydaje mi sie, ze gosciu by sie tak meczyl, tylko po to, zeby ZAMAZAC swojego nicka i udowodnic, ze zrobil questa z toba.Po drugie - popatrz na swoje ruby necklace. Roznia sie troche, ale juz ktos o tym wspomnial.
Cytuj:
DO MODERATORÓW: DLACZEGO PRZENIEŚLIŚCIE TEN TEMAT DO DZIAŁU "FAKE" ? PRZECIEŻ TO NIE JEST ŻADEN FOTOMONTAŻ!
Bo fejki znajduja sie w odpowiednim dziale, prawda?
Ashlon jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania