![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Lord Paladinek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
|
![]() Wiecie co? Mam dość. Na 8 stron tematu chyba 3 czy 4 posty były na temat filmu. Reszta to spam. Badziewie stylu "Przyjedź do Bełchatowa to ci ******".
Takie postu niczemu nie służą a jedynie zaśmiecają forum. Człowiek wejdzie sobie w ten temat i po zobaczeniu 2 stron spamu nie będzie dalej czytał. Kiedyś to forum było pożądne a teraz pojawiają sie ludzie, którzy nie mają pojęciao tym co to jest ortografia. Pisza posty takie jak mental czy dechsta i myślą, że jak komuś nabluzgają to będą lepszi od niego. @Mental i Dechsta Jak patrzę na wasze posty to myśle, że pisał je siedmiolatek, którego nie kocha mama. Lepiej pójdźcie do najbliższej księgarni i kupcie sobie słownik, z którego możecie nauczyć się czegoś co przyda wam się w życiu. Zamiast myśleć w stylu "Ej to co on napisał to było chyba do mnie!Musze go zbluzgać i postraszyć" spędzilibyście parę godzin przy jakiejś książce i wyciągnęli z niej coś pożytecznego. W tym temacie wypowiedziało się kilku mądrych ludzi, m.in ^Zohop^ i Olorion. Oni przynajmniej wnoszą do tematu coś poza bluzgami i głupimi tekstami w waszym stulu. Zmieńcie tok myślenia z "Skoro on coś na mnie napisał to ja napsize coś na niego" na "A niech sobie pisze o mnie co chce, co mnie to obchodzi". Z takim myśleniem może byście coś w kon\ńcu osiągnęli. Przeczuwam, że mój post spowoduje nową "falę" bluzgów w moim kierunku ale być może da wam też do myślenia. @Mental Jeśli uważasz ze ludzie noszący okulary sa gorsi od innych to czemu zadajesz się ze mną hę? Oni nie noszą okularów z własnej woli, oni je noszą bo muszą. A to, że ty ich nie nosisz (okularów) to nie znaczy, że możesz się z nich naśmiewać, bo tobie też może przydarzyć się w życiu coś z czego inni będą się śmiali. Zobaczyłbyś wtedy, że nie tak łatwo jest żyć w naszym nietolerancyjnym świecie. Mam nadzieje, że mój post nie zostanie przyjęty tak jak poprzednie i nie zaczną się bluzgi. Jeśli jednak takby się stało to proszę moderatorów o zamknięcie tematu (tylko jeśli zaczną sie bluzgać znowu).
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Ze względu na zaistniałe okoliczności ( Smierć Ojca Świętego Jana Pawla II)
Karola Wojtyly proszę się wstrzymać z wyzwiskami.