|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2004
|
![]() chcialbym pokazac wam zdjecie jakie hity sie dostaje od gsa jak cie lag lapnie, ja zlapalem pod drzewem kolo temple, ale naszczescie dlugo nie trzymal... xD
11:59 You lose 122 hitpoints due to an attack by a giant spider 11:59 Brat Podpalacza: exura vita 11:59 You lose 188 hitpoints due to an attack by a giant spider 11:59 Brat Podpalacza: exura vita 11:59 You lose 7 hitpoints due to an attack by a giant spider 11:59 You lose 222 hitpoints due to an attack by a giant spider 11:59 You lose 243 hitpoints due to an attack by a giant spider 11:59 Brat Podpalacza: exura vita |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() Banshee 339hp.
Miaem na sobie GS wiec shielding jest nie wazny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2004
|
![]() Jestem palkiem shilding 35 i ob berserkera dostalem za 190 a drugim razem za 50
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() ucze brata grac w Tibie - gosc uparl sie, ze bedzie odkrywal cala plansze
![]() mowie mu, by mial przygotowana line (juz po use with) by w razie czego od razu wychodzic akurat trafil na jame smoka ![]() mial szczescie, ze trafil na kogos takiego jak ja - smok walnal z GFB i mu 155hp zabralo (shielding ~30, dwarf shield, sold-helm, s-arm, b-legs, l-boots) okazalo se, ze wejscie bylo po pochylnii - gosc kliknal na pole (gdzie normalnie byla dziura)... na szszescie ja szybko klikalem szczalke w prawo i opuscilem to *** miejsce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
Stan: Niegrający
|
![]() Mialem 27 lvl knightem. Sprzet i skille sie nie licza w tym przypadku
![]() ![]() ![]() ![]() A przez tego deada stracilem bp hmm i 3 bp uhow ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja dostałem 148 od draga z fire wave naszczescie gs jeszcze mnie nie dogonil [bylem bez tarczy ale to bez ruznicy]
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Tajne
Stan: Aktywny gracz
Imię: Atlas de'Ath
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 23/29
Poziom mag.: 47
|
![]() Ja straciłem najwiecej 229 mp (nie hp - mana shield rlz
![]() Skille ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
|
![]() Combo rox
![]() 03:09 You lose 415 hitpoints due to an atack by behemoth. 03:09 You lose 121 hitpoints due to an atack by behemoth. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() 180 hp od zerka na 15 lvl i padlam.......bo mialam tylko tyle hp stracilam dragon shielda skile mialam 19/20 druidem i 300 hp na 30 lvl na szczesci udalo mi sie przezyc....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() Na teście serwera od 2 demonów kombos ponad 400 i od razu dead
Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa--Carlin
![]() |
![]() Ja Raz OD DS dostalem za 131 to byl normalnie WOW.
Mam sorca.Bh shield. 22 w shieldingu!!!Jak by ktos mial jakies pytania to moj nrGG to 4019554!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ja najwiecej dostalem 67 od Valkirii. Sprzet nie wazny bo walilem z luku wiec nie mialem tarczy. Przez przypadek zamiast trzymania dystansu dalem tryb walki wrecz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() 74 od mino guarda na azurze. brass legs, plate armor, beholder shield, spike sword, leather boots, iron helmet.
a na etherni na 7 levie zciagnol mnie paldek jednym ciosem pod carlin... nie wiem ile mialem wtedy hp a nie chce mi sie liczyc teraz ![]() ciekawa sytuacja... cycek w okolo 6-7 strzalach zciagnol mnie do deep red kolo mostu w kaz na drodze z venore - dwarven shield, plate armor, brass legs, leather boots, spike sword, iron helmet. tradycyjnie 7 level i skille cosik pierona 16/16 czy cosik kolo tego w kazdym razie ponizej 20/20... moral? glupi ma szczescie ![]()
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Dostalem od dwarf guarda za 109
Profesja: Palladyn Shielding: 48 bylem z kusza na full atk |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2004
Lokacja: Darashia
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() pozdro zapomnialem dodac shieldingu-25 bo I am Sorcerer... Master Sorcerer ![]() Kurde znowu musze edytnoc post bo mi sie przypomnialo jak to na behe bylo. rzucil mnie glazem za 300+. po raz trzeci pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...
![]() |
![]() ja dostalem od GS kolo DRAVEN BRIDGE!!!! 163hp potem lag i ded navet nie wiem za ile mnie potem walnol chyba 19lvl 2 hended p set dark helmet i buciki
![]()
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Mi berserker uderzyl za 130 i juz mialem dosyc;]mialem wtedy bodajrze 30 shieldingu i dwarven shield;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Kochany Białystok :]
![]() |
![]() Kto nie wierzy że GS i raty to zabujcze połączenie niech to przeczyta :
Ide se na GS któregoś dnia na POH . Na prawo od światyni go zauważyłem i zaczełem uciekać i bić . Uciekałem na północ od śwątyni przez drzewka . Nale w gąszczu drzew zauważyłem 3 raty , a do mnie zbliżał się GS . Jakoś się przecisnołem przez nie a GS mi za 225 zawalił . Skończyło się to tragicznie dla GS ![]()
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Najwiekszy lomot jaki oberwalem od potwora to combo oddla za okolo 700 hp niestety niemam screena zeby sie tym pochwalic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Frampol
![]() |
![]() Ja od zerkera 154 dostałem miałem 13 lvl i bez tarczy byłem
![]() |
![]() |