![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Mam 91% ściągnięte i konto założone.. mam nadzieje że to będzie fajna gra..
![]() Ostatnio edytowany przez heliwurab - 04-07-2005 o 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]() Ok wlaśnie sciągnolem gierke zaraz ją sprawdze
![]() EDIT: Grałem troche wczoraj i dzisiaj i gireka bardzo mi przypadła do gutsu ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Fire Brus - 05-07-2005 o 08:41. |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ściągnąłem, pograłem i mam 2 lvl. Kilku rzeczy nie kumam... czy moge zmienic to, zeby wypadało mi więcej kasy z ludzi? Jak moge "włączyć" taką "moc", ktora się pojawia czesto, gdy blokujesz mieczem i ktoś w ciebie walnie. potem, uderzenie jest mocne.. jak moge to w inny sposób uzyskać.. czy po zabiciu jakiegoś człowieka, moge wykorzystać jakoś to, co się "pojawia"? czyli taki niebieski lub fioletowy znaczek nad głową gdy zabije kogoś... Te i inne pytania znajdziecie pod numerem GG 1036614... hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() Gra jest boska, mam 9 lvl a zacinam takich 30 lvlowców z miecza ze nie wiedza gdzie przod gdzie tyl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
To muszą być prawdziwi kretyni.... bo jeśli ja (jak sprawdzałem w treningach clanu), to lvl 5 (możnap owiedzieć że 9) zabierał mi z 5% paska Pancerza i 0% HP ......... więc jak to możliwe że ty 30 lvl'owców zabijassz skoro ja miałem lvl 22 -.- ? Po drugie to też są albo kretyni albo nie wiem co że grają z lvl'ami mniejszymi niż 20. Gdyż, Iż grasz z takimi to jak z giniesz to tracisz -500-900 EXP ++ ... Więc takich 30 lvl'ów to napewno nie siekasz po trzecie to oni super grają, poprostu nawet my na lvl'ach 21-29 mamy ogromne problemy by zabić ich.... jeśli taki ci podbije poprzez przyśpieszenie mieczem + z tym Gold Shotgunem... to ci + pierścionki na arm (te lepsze, +8 ) i arm lvl 20 (ten brązowy) ci nie wystarcza, bo by cie tylko dobił ... nie wiem czym... tyle ci wytraca że w kilkamilisekund giniesz . A w walcze mieczem też nie masz szans... takcih tricków używają....Hop na lewo na prawo na lewo, lewo i tak w kółko nie nadąrzasz... bo zara ci jeszcze coś z tyłu walnie. EDIT: Ktoś wspominał o kasy, na moim lvl'u wypada średnie po 800 bounty po rundzie w której fragów średnio jest 20+ . Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 05-07-2005 o 16:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]() A własnie
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#90 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#92 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: KrAiNa MlEkIeM i MiOdEm PłYnĄcA, cZyLi WrOcŁaW ^.-
|
![]() TA GRA RULEZUJE (bardziej niż Starkey
![]() POPROSTU ZA***ISTA! CUD I MIÓD! Tyle co, że jest dużo bugów graficznych... no ale cóż- to jest beta wersja! Ocena: 5-/6 (Za te bugi graficzne)] Przypomina mi troche Daikatane... Ostatnio edytowany przez Gromexor - 05-07-2005 o 21:24. Powód: Dla jaj ****a... -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam kilka pytań.. gdy ktos mnie zabije to trace exp czy nie? Da sie jakos zrobic, zeby czesciej kasa wypadala z goscia, czy to zalezy od jego lvla? i tez, czy kasa ZE MNIE wypada?
![]() P.S. ta gra naprawde rzadzi... w jednym trybie bylem prawie niepokonany.. hehe, dobre to jest ![]() Avager dopomóż ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() 1) Od 21 lvl'u jest takie coś, jak by blokada anti pomocy słabszym graczom. Czyli jeśli lvl 21 zginie przez jakiś lvl 10 lub 15 (wyżej chyba normalnie) - 21+++ nie ma żadnych problemów, wtedy może ginąć ile się chce - to traci exp, niższe lvl'e nie tracą
2) Zależy od ....twojego i innych lvl'a (twój to CAP - czyli ile MAX możesz dostać, innych to ...ile za zabicie... nie znam licznika, ale jak mówiłem 20 fragów dla mnie = 800 bounty , miałem 22 lvl). 3) Wypada, ale nie twoja... niby sponsorów... 4) Jak masz miecz, to 2x na klawiszu od poruszania się, np. 2x na W by szybciej do przodu, 2x na S by szybciej do tyłu itp. Co do "dźgnięcia", to są 2 typy (jesli oto chodzi), czyli Mieczem (nie zależnie czy dwoma mieczami czy jednym), prawym przyciskiem jak traficz kolesia z miecza to on "odlatuje" do góry (ale można to łatwo uniknąć, nie powiem jak bo to banalne, wystarczy chwilke pokombinować) oraz sztyletem , że cie wywala (z tego raczej nie ma odwrotu) i faszeruje ołowiem... gra nie rządzi... pograsz do lvl'a 20 i będzie ci się nudziło (no może nie tak bardzo na 20 ale potem napewno... gra jest okropnie monotonna). |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom...caly czas tylko nawalasz,nawalasz i nawalasz (no prawie cały czas) ani questów,ani nic:/ Ehhh....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Może i racja, kiedyś się znudzi.. a co do tego miecza. Ja wiem od dawna jak "wyrzucić" gracza do gory, jak szybko podbiec... Może to, o co mi chodzi robi się tylko,gdy ma się takiego jakby Daggera, taki mały mieczyk... takie "dźgnięcie" do przodu. Nie "rzut" gościem w góre, nie walnięcie mieczem byle jak, tylko przyśpieszenie i na koniec "pchnięcie" daggera w gracza... może to naprawde tylko Daggerem.. Nie wiem, ja mam długi miecz
![]() Jak ktoś nie chce tu pomagać,albo chce o czymś pogadać, to gg 1036614.. będzie szybciej. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam problem z polaczeniem sie do servera (obojetnie jakiego wybiore).
Jak wpisze juz login i password naciskam connect to zostaje sam kursor tylko i ten background. Czekam i nic sie nie dzieje. Ktos wie co z tym zrobic??
That's Me. Ostatnio edytowany przez Druid - 06-07-2005 o 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak się logujesz na server, ale u mnie za chwilę już się pojawia okno, gdzie wybierasz postać... hmm, niewiem, poczekaj na dokładniejsze wyjaśnienia
![]() [Edit] kurde, zapomnijcie o tym co pisałem w tym poście. Właśnie włączyłem gre i okazało się że mam ten sam problem... nie moge wejść na server... na początku pisało coś o update... MOŻE KTOŚ COŚ NAPISAĆ O TYM?! haloo! ![]() Ostatnio edytowany przez heliwurab - 06-07-2005 o 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Stan: Niegrający
![]() |
![]() tez mam dziwny problem, bo dzisiaj rano gralem jeszcze normalnie, a gdy teraz chce sie wbic to Gunz Launcher nie odpowiada :/ , wyskakuje cos w stylu ze updatuja servery i moze potrwac godzine, czekam i czekam i nic :/
PS: chyba bo updacie serverow nie bede musial od nowa sciagac gunza >.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja ściągnąłem od nowa gunza i mi działa
![]() |
![]() |
![]() |