|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Ilawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Ilawa
![]() |
![]() Znamy, nie powiemy, zatrzymamy ta informacje dla siebie. A teraz idz possac kciuk.
Albo taki tekst... czy to jest na poziomie moderatora...? Sam idz se possaj... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Up
Nie poplacz sie ****a, jak widze takich uzytkownikow to jakbym byl (ale nie jestem ![]()
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Faxes
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 161
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Dlaczego usuneliscie mój temat w którym pytałem o pingi i o pomoc techniczną w neo??? Czy było w nim coś złego??Coś niezgodnego z regulaminem???
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Kurcze dalem temat czy da sie cos zrobic jak jest sie huntowanym przez innego playera jakas msg na okno Gmow na tibia.com lub cos i temat usuniety ;/ spoko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: z tąt i z tamtąt
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Czy ktoś wie jak włączyc licznik do postów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
-.-a poszukac to nie laska? ![]() licznika postow nie da sie wlaczyc! zostal usuniety zeby ludzie nie pisali postow takich jak twoj! @all sorry za ta agresje ale jak to przeczytalem to nie wiedzialem czy smiac sie czy plakac -.-
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2005
|
![]() Mam takie pytanie bo, jestem początkującym na tym forum.Jak moge usunąć swojego posta(temat)???????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Nie możesz. Tylko moderatorzy mogą.
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2005
|
![]() [u]
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dr. Agon - 23-11-2005 o 07:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() usuwają bo : mają zły dzien, zeby nie wiem jak dobra byla tresc posta a np. temat był glupi to usuną z "dla nich smiesznym uzasadnieniem"...;] np. Temat to <
![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Temat "potrzebna lina ![]() bagienko grupy wzajemnej adracji dyskutuje o waznych sprawach... ale pozwólcie innym posty tez pisać Howgh |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
moja odpowiedz brzmi SOA#1 czyli 'dziwne u mnie dziala' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]() A dlaczego temat "Jak reagujecie?" zostal skasowany bo nie czaje? W ogole go nie ma. -.
|
![]() |
![]() |
#97 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() @tragiczny: Czy Twój temat to nie był przypadkiem "halp!!!111 poterzbuję liny na świecie_takim_a_takim"?
@OnlyM(PL): czy nie był to przypadkiem temat w deseń: "jak reagujecie, jak ktoś was zabije w Tibii"? Bo kojarzę, że jakoś ostatnio skasowałem jakiś taki głupi temat...
![]() |
#98 |
Guest
|
![]() @ Raynold Tak to byl ten -.-. Raczej nie byl taki glupi. Juz bardziej glupi byl temat Dobo "Jaka masz profesje?" -.-
|
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
|
![]() [quote=Raynold]@tragiczny: Czy Twój temat to nie był przypadkiem "halp!!!111 poterzbuję liny na świecie_takim_a_takim"?
nie, mój brzmiał "potrzebna lina ![]() ![]() czy to coś zmienia? |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() @OnlyM: nie wiem, czy dobrym jest porównanie tematu sprzed 2.5 roku, kiedy forum się rodziło z tematem, który pojawiał się już nie raz.
@tragiczny: nie, dlatego usunąłem ![]() Cytuj:
A to podwórkowe koło różańcowe... no nie popadajmy w przesadyzm. Nie spotkałem się z jakimiś kłującymi w oczy przypadkami nie kasowania tematów napisanych przez jakąś_tam_grupę, a kasowania podobnych tematów napisanych przez innych... Raczej każdy temat, który zasługuje na skasowanie, jest kasowany. No, ale nie rozrząsajmy już tego, bo z tego, co pamiętam pewną prywatną wiadomość... nvm ![]() Przypominam: moderatorzy nie zawsze mają czas, żeby dogłębnie analizować cały temat czasami i wgłębiać się w sytuację autora (uczucia, które nim kierowały i podobne...). Czasem może się zdarzyć, że może temat został usunięty niesłusznie (wg kogo?), więc zamiast od razu robić z igły widły i larmo na całą wieś, wystarczy napisać pw, ale nie w stylu Cytuj:
Czego nam wszystkim życzę w nowym roku (lol) ![]()
![]() |