![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() mi sie podoba nie sa takie złe rób dalej
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @Cor
Tja, jeszcze to moja wina, że nie zwracasz uwagi na podpisy. @Topic Niestety, postacie będą na 99% jutro. Powód- szlaban na kompa (do jutra). :S Mam już parę pomysłów, ale nie zamieszczę wszystkich od razu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cf45Nso2
![]() |
![]() Ehh szkoda, że wam nie mogę pomóc.. mógłbym strone zrobić o komiksie "Kartofle"...
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() niestety, ja już robie stronke ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Główny bohater, lepsza wersja. ![]() Durny bohater, j/w. ![]() Mały kartofel. ![]() Nowa postać: Kartofel dziewczyna. ![]() Wszystkie postacie to wzorce do komiksu, więc bez żadnych takich fajnych min. I zmieniłem im łapki. ![]() @down Jezu, to tak jakby porównywać mi komiks do Garfielda. Garfield, wkurzający- Jon, Liz- wiadomo... W dodatku co ma fabuła do bohaterów? O_o A kto powiedział, że ten Wkurzający będzie debilem jak Karol? No kto? A kto powiedział, że Główny będzie jak Sven? Hm? -.- Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 07-07-2005 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cf45Nso2
![]() |
![]() Fabuła Losuxa? (Główny bohater- Sven, Wkurzający Bohater-Karol, Dziewczyna-Ekhm... zapomniałem
![]()
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Kartoflaki super, tylko ta dziewczyna... Nie za mala? =]
Kuna ty chyba jakis nierozumny jestes? Czemu wszystko do losux'a porownujesz? Jakbys znal kokoart.net to tez bys pewnie wszystko do koko porownywal?
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @upup
Specjalnie jest niska. Chciałem by była jakaś tam różnica wzrosotwa. =3 @up A co, źle? W sumie to i tak będę im zmieniał fryzury więc wiesz... Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 07-07-2005 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Sweeeet =D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: .:unkn0wn:. [err666] SoaD Rulez! \,,\, (^^) ,/,,/
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ta gościara powinna mieć 2 jakieś 'bulwy'... chyab, że to gorąca 11...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spiney
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() moze byc niezle szkoda (dobrze ze zmieniles tego glownego bohatera) tylko ze pewnie bedzie tak jak w ponad polowie komiksow internetowych:/ czyli: glowny bohatera to jakis normalny kolo ktory zawsze na koniec komiksu wrzoci jakas madra gadke (patrz: Sven, Brian) wkurzajacy koles ktory bedzie ginal albo cos mu sie bedzie przytrafialo (patrz: Ziomislaw i ten trojkacik w Untitled comics oraz Kenny;p) no i jakas laska w ktorej podkochiwal sie bedzie glowny bohater (patrz: Natalia, Kasia, albo ta kolesiowa kolo z untitled comics) :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Powiedział co wiedział (czyli niewiele)... @down Nie, nie podniecam się robieniem komiksu. To jest raczej sposób na zajęcie czasu podczas wakacji. Poza tym bawią mnie tacy ludzie jak ty... I zastanów się co ty piszesz. Mówisz, że to na bank prawda, ale nie jesteś pewien. -.- Jak nie chcesz się kłócić to zrób najprostszą czynność jaką się da- wyjdź z tematu. Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 09-07-2005 o 11:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
wez mnie kolo nie wkurzaj bo jestes tylko malym zasranym dzieciakiem ktore cale dnie spedza pewnie przed kompem i podnieca sie bo zrobil komiks o ziemniakach? co. i teraz mi powiesz ze widzisz oznaki zidiocienia ale jestes pr0 i wogole szkoda gadac z frajerami -.- EOT ostatnia linijke wywalilem bo byla pisana pod wplywem emocji, ale ten twoj elf na avie to pedzio -.- i jeszcze jedno: szkoda ze nie dopuszczasz do siebie prawdy ze twoj komiks wlasnie tak bedzie wygladal (zapewne) Ostatnio edytowany przez SadeXoVe - 08-07-2005 o 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ludzią którzy mają problemy z emocjami daje się takie fajne małe poduszki do odreagowania... załątw sobie taką jedną zamiast pisać na forum "elo? Es ka tako? Ołkeej"? A w fabule będe mu pomagać, lecz pamiętaj że do Kur** nędzy będą dwie wersje... Myślisz że to przyjemnie jak ktoś ci cały czas siedzi nad głową i gada "eee, to już było.. kolejny losux, i tak nic z tego niebędzie, beton, crap, wygląda jak..." to jest straaasznie irytujące. Trzeba było to napisać w inny sposób, nie stwierdzeniem, tylko ostrzeżeniem... Ostatnio edytowany przez limenu - 09-07-2005 o 19:12. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
ciekawe czy jestes w kregu ludzi ktorzy walcza o poprawne pisanie bo nawet sposob nie umiesz napisac poprawnie :| "elo? Es ka tako? Ołkeej"? - ? przykro mi nie rozumiem tego, szkoda tylko ze tego nigdy nie napisalem (co probujesz mi wmowic) wiesz mam w dupie co cie irytuje co nie -.- po prostu zal mnie w dupie sciska jak widze kolejny beton paletajacy sie w necie i ludzi ktorzy pisza "ale eXtra kul spadlem z krzesla no normalnie super duper" -.- a poniewaz tworcy to czlonkowie artist to znajdzie sie niezla wataha lizodupow :| wiec po cholere mam byc kolejnym? co do mojego ava - jestes glupi czy tylko udajesz? @upup i jeszcze jedno - forum jest po to zeby dyskutowac a ja wlasnie to robie, wiec nie kaz mi opuszczac tematu bo i tak tego nie zrobie (widac nie lubisz jak ktos ci mowi ze to co robisz moze bedzie tanie) EOT - po prostu szkoda gadac, zrobcie ten komiks a ja sie posmieje (albo poplacze) Ostatnio edytowany przez SadeXoVe - 09-07-2005 o 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Temat jest o pracach shana a nie o waszych klotniach, wiec prosze spotkajcie sie, na gg w rl-u, nawyzucajcie sobie, ale nie w tym temacie. ok?
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A skąd wiesz, że będzie beton? Po obrazkach? -.- Nawet nie ma go w necie. Forum jest po to by dyskutować? No, nie wiem czy nazywanie kogoś 'zasranym dzieciakiem' i 'frajerem' jest jeszcze dyskusją czy już bluzganiną. A jedyną krytyką jakiej się boję jest Stanisława Krytyka, recydywistka, przeciwniczka Kartofli.
![]() Dopisek: Skończmy te kłótnie, bo to jest temat z grafikami. :S Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 09-07-2005 o 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @SadeXoVe
Ja wale... Napisałem, że to jest irytujące ale nie.. ty masz to w DUPIE.. bo ty oczywiście jesteś od wszystkich lepszy i mądrzejszy. Cytuj:
Cytuj:
KONIEC TEMATU |
||
![]() |
![]() |