Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-06-2005, 20:15   #81
Sir Saneris
Użytkownik Forum

Sir Saneris's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore

Stan: Tutor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gari
(..)więc skończ już te swoje dyrdymały i pierdzielenie za przeproszeniem o grze solo i tych sprawach...
Wybacz.. po Twojej wypowiedzi widze ze zrobilem blad traktujac Cie jak osobe inteligentna mogaca przedstawic argumenty zamiast obrzucania sie blotem.. zal mi Cie.. ale szczerze mam Cie gdzies.. dla tych co nie kapuja miejscowki.. Mount Sternum.. kilka pieter w dol. Milego treningu.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-06-2005, 20:31   #82
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Ja wykryłem kolejną wadę... zsummonowane potwory po jakimś czasie znikają, tak więc mag może się napracować... Jeżeli się mylę, to sorry. Mimo to to idealny trening dla hlvli... ja osobiście trenuję na cyklopach z faktu iż mam tylko 78/68, ale jak sie ma +90 to jest ciężko...
Jerkov Thundersword jest offline  
stary 27-06-2005, 20:36   #83
Sir Saneris
Użytkownik Forum

Sir Saneris's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword
Ja wykryłem kolejną wadę... zsummonowane potwory po jakimś czasie znikają, tak więc mag może się napracować... Jeżeli się mylę, to sorry. Mimo to to idealny trening dla hlvli... ja osobiście trenuję na cyklopach z faktu iż mam tylko 78/68, ale jak sie ma +90 to jest ciężko...
No mylisz sie.. nie znikaja .. chyba ze im summoner zniknie
stary 27-06-2005, 22:54   #84
Krakowiaczek jeden
Guest

Domyślny

gari zaloze sie ze sam na ta miejscowe nie wpadles tylko ktos Ci powiedzial, ja o niej sie dowiedzialem od Sana jeszcze przed napisaniem topicu i jest spoko, fajny sposob na train a jak bylem tam okolo 8 razy po okolo 30 min ( zeby z kolegami questa zrobic i kilka gskow zabic) to nikogo tam niespotkalem, pozatym o ile sie nie myle sa tam okolo 3+ miejsca gdzie geosia mozna bloknac, nie mam ochoty sie sprzeczac bo wiem ze San dobze zrobil dajac ten topic. Teraz wiecej ludzi tam zacznie chodzic i odciaza innym roty/dwarfy/cyclo i nie beda sie musieli naklikac by potrenic, pomysl o zaletach np: wiecej saphirow na sell, ladniejsze domki, mozliwosc zabicia bezpiecznie 1 geo, trening wielu ludzi tam, mozliwosc podobnego trenowania (bez psn spiderow) na triangle tower(kolejni ludzie zkozystaja z czystego questa, jezeli bedziesz mily inny moze sie odwdziecza

czekam na 50 cytatow z mojej wypowiedzi i czepiania sie bledow itp( mam angielskiego win xp [nie spolczam bo tlumaczenie okropne ])

stary 27-06-2005, 23:43   #85
gari
Użytkownik Forum

gari's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów

Stan: Na Emeryturze
gari ma numer GG 2090629
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Saneris
Wybacz.. po Twojej wypowiedzi widze ze zrobilem blad traktujac Cie jak osobe inteligentna mogaca przedstawic argumenty zamiast obrzucania sie blotem.. zal mi Cie.. ale szczerze mam Cie gdzies.. dla tych co nie kapuja miejscowki.. Mount Sternum.. kilka pieter w dol. Milego treningu.
Ty przedstawiasz argumenty? Ty mnie obrzucasz mięsem, mówiąc, że jestem egoistą, smolubem etc. Nie znasz mnie, więc nie wnioskuj błędnie.

Miejscówę o tyle genialnie wytłumaczyłeś, że licz tylko na to, że może ktoś tam trafi, pierw zaliczając wszystkie dziury, w których czekają takie potworki jak Fire Elementale, Giant Spidery.

Ja też sądzę, że dobrze jest, że tak jak kolega wyżej napisał, dwarfy się zwolnią, ale niestety zwolnienie będzie minimalne, bo jak sądzisz, ilu grupom uda się dobrze przyblokować Geo? W tym miejscu może 5-10, a to chyba specjalnie nie odciąży Dwarfów, Rotów i Cyclopów.
stary 28-06-2005, 09:35   #86
Norrin
Użytkownik Forum

Norrin's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 171
Norrin ma numer GG 2634980 Norrin ma login Tlenu Seaker-222@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Ograniczony to ty sam jesteś, bo jak widać, rację miałem mówiąc, że sam nie wiesz, gdzie to jest. Sam się do tego przyznałeś.
W którym miejscu? Głupi nie jestem i wiem, że podająć dokładną drogę PUBLICZNIE zarobię bana za QS co nie oznacza, że PW, komunikatory i reszę mam wyłączoną i nic nie mogę mówić.

Cytuj:
Może ja to inaczej ujmę. Wyobraź sobie, że masz świetny sposób na to, aby w krótkim czasie wytrenować sobie świetne skille. Nikt nie przychodzi w to miejsce i nie korzysta z tego sposobu, co ty, bo mało, bardzo mało kto o nim wie.
Trenuję na rotach na Darashii. Jaskinia na południe od wieży z Minosami. Zapraszam każdego chętnego do południowej dziury, bo mi się czasem nudzi a roty nie rozmowne. Skile mam świetne; 20/26
I zazwyczaj trenujemy w 3 osoby, bo przynajmniej jakoś jesteśmy się w stanie dogadać. Sposób jest rewelacja, bo rotów jest nadal dla nas za dużo.

Cytuj:
Jednak ktoś na forum, ujawnia ten sposób i na głowę i w miejsce, gdzie trenujesz i wykorzystujesz swoją wiedzę, zwala ci się kolejka ludzi, którzy próbują cię na siłe wykurzyć z ów miejsca i jak ostatnie nooby wybijają ci potworki, abyś się wyniósł z tego miejsca.
Ty chyba w jakąś paranoję wpadłeś. Saneris zrobił screena i opisał w jaki sposób prawie gienijalnie trenować a Ty masz pretensje, jakby conajmniej Ci postać zabrał. Jeżeli każdy trenowałby tak jak Ty i nie sposób byłoby mu przegadać to ja dziękuję za kolejkę składającą się z takich samolubów do training roomu. Trzebaby was po jednym ubijać.
Odnoszę wrażenie, że jesteś jednym z takich graczy, którzy potrafią się ładnie bloknąć z potworkiem w wąskim korytarzu, blokując drogę i idą na obiad bo sądzą, że to ich korytarz i reszta się nie liczy bo oni chcą trenować.

Cytuj:
Jaka jest twoja reakcja? Skaczesz z radości i oznajmiasz, że jesteś bardzo zadowolony z tego, że inni już także wiedzą i że się im pomogło?
To zależy kto by przyszedł.
Jeżeli ktoś w miarę inteligentny, z którym idzie ponoegocjować bo wie, że takich miejsc nie ma dużo to z pewnością bym się dogadał.
Jeżeli taki jak Ty, to bym mu Geo dołożył dla lepszego efektu.
W obu przypadkach bym się cieszył.

Cytuj:
Nie sądzę... Może taki przykład wytłumaczy wam moją reakcję i frustrację tą sytuacją. Nie jest to chamstwo i egoizm, tylko swego rodzaju bunt. Zrozumcie mnie choć trochę - tak po ludzku...
Jakby się każdy "buntował" tak jak Ty, to niewiele byś wiedział. Stosujesz się do zasad opracowanych przez ludzi z Tibianews? Korzystałeś z czyjegoś poradnika? Ktoś pokazywał Ci jak grać, trenować itp? Palisz mane w "paczkach" 20? Trenujesz tak, żeby zadawać hity co 30 sekund na 2 potworkach ... ? Tak? To łaskawie daj właśnie tak po ludzku się ludziom wiedzą dzielić a nie zachowuj się jakbyś był jedynym na świecie.

EOT

Ostatnio edytowany przez Norrin - 28-06-2005 o 09:36.
Norrin jest offline  
stary 28-06-2005, 10:02   #87
gari
Użytkownik Forum

gari's Avatar

gari ma numer GG 2090629
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Norrin
W którym miejscu? Głupi nie jestem i wiem, że podająć dokładną drogę PUBLICZNIE zarobię bana za QS co nie oznacza, że PW, komunikatory i reszę mam wyłączoną i nic nie mogę mówić.
No więc jak na tyle inteligentny jesteś, to nie zapowiadaj, że nakręcisz filmik, jak tam dojść, gdyż tak jak mówisz - równe to jest QS.
Cytuj:
Trenuję na rotach na Darashii. Jaskinia na południe od wieży z Minosami. Zapraszam każdego chętnego do południowej dziury, bo mi się czasem nudzi a roty nie rozmowne. Skile mam świetne; 20/26
I zazwyczaj trenujemy w 3 osoby, bo przynajmniej jakoś jesteśmy się w stanie dogadać. Sposób jest rewelacja, bo rotów jest nadal dla nas za dużo.
Ja trenuję z 2 innymi kolegami, z którymi bez problemu prowadzi się rozmowę. Również trening we trzech (z czego druid stoi i pali manę również rozmawiając).
Cytuj:
Ty chyba w jakąś paranoję wpadłeś. Saneris zrobił screena i opisał w jaki sposób prawie gienijalnie trenować a Ty masz pretensje, jakby conajmniej Ci postać zabrał. Jeżeli każdy trenowałby tak jak Ty i nie sposób byłoby mu przegadać to ja dziękuję za kolejkę składającą się z takich samolubów do training roomu. Trzebaby was po jednym ubijać.
Ze skillami 20/26 z pewnością nie dasz rady nas poubijać. Przegadać jest trudno, bo wiecznie będziemy twierdzić, że mamy rację (jedna jak i druga strona) i tak bez końca. Zbyt tęgi umysły, żeby odpuścić (potraktuj to jak chesz - komplement, oblegę, samochwalstwo...).
Cytuj:
Odnoszę wrażenie, że jesteś jednym z takich graczy, którzy potrafią się ładnie bloknąć z potworkiem w wąskim korytarzu, blokując drogę i idą na obiad bo sądzą, że to ich korytarz i reszta się nie liczy bo oni chcą trenować.
Odnosisz złe wrażenie - nie gram w porze obiadowej. A tak serio, nie jestem graczem tego pokroju. Przykro mi - pomyliłeś się w swych domysłach.
Cytuj:
To zależy kto by przyszedł.
Jeżeli ktoś w miarę inteligentny, z którym idzie ponoegocjować bo wie, że takich miejsc nie ma dużo to z pewnością bym się dogadał.
Jeżeli taki jak Ty, to bym mu Geo dołożył dla lepszego efektu.
W obu przypadkach bym się cieszył.
A ty jesteś kimś, kto negocjuje, czy tak jak ja teraz - usilnie wpiera swoje zdanie? Jestem pewien, że to drugie, bo robisz to od początku tego tematu. Margines - ze skillami 20/26 z pewnością masz mały level - nie dasz rady zlurować nestępnego Geo.
Cytuj:
Jakby się każdy "buntował" tak jak Ty, to niewiele byś wiedział. Stosujesz się do zasad opracowanych przez ludzi z Tibianews? Korzystałeś z czyjegoś poradnika? Ktoś pokazywał Ci jak grać, trenować itp? Palisz mane w "paczkach" 20? Trenujesz tak, żeby zadawać hity co 30 sekund na 2 potworkach ... ? Tak? To łaskawie daj właśnie tak po ludzku się ludziom wiedzą dzielić a nie zachowuj się jakbyś był jedynym na świecie.
Skorzystałem raz z poradnika, w którym było opisane, co ile wskakuje następny skill w sword/axe/club. Ten poradnik nie godził w czyjś interes i gdy ja z niego skorzystałem, też nikogo nie ugodziłem.

Ogólnie, to możemy tak bez końca...
stary 28-06-2005, 10:25   #88
Rzewnis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Wroclaw

Profesja: Druid
Poziom: 100
Rzewnis ma numer GG 4276961
Domyślny

Cytuj:
Ze skillami 20/26 z pewnością nie dasz rady nas poubijać. Przegadać jest trudno, bo wiecznie będziemy twierdzić, że mamy rację (jedna jak i druga strona) i tak bez końca. Zbyt tęgi umysły, żeby odpuścić (potraktuj to jak chesz - komplement, oblegę, samochwalstwo...).
Cytuj:
A ty jesteś kimś, kto negocjuje, czy tak jak ja teraz - usilnie wpiera swoje zdanie? Jestem pewien, że to drugie, bo robisz to od początku tego tematu. Margines - ze skillami 20/26 z pewnością masz mały level - nie dasz rady zlurować nestępnego Geo.
Nie wiem czy Norrin ma tu takiego nicka jak w grze, ale jesli tak to:
Name: Norrin
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 58

Dane z tibia.com. Nie wiem czy to dla ciebie niski lvl, ale geo zruluje na bank ...
Rzewnis jest offline  
stary 28-06-2005, 10:29   #89
gari
Użytkownik Forum

gari's Avatar

gari ma numer GG 2090629
Domyślny

Ja też nie wiem, ale Norrin sam zaznaczył, że trenuje na Rotach i ma skille 20/26.
stary 28-06-2005, 10:38   #90
Sir Saneris
Użytkownik Forum

Sir Saneris's Avatar

Domyślny

No właśnie Norrin jest Master Sorkiem ale skille i tak treni.. dla Ciebie Gari to głupota że mag treni zabierając miejsce wojownikom? To gra.. i każdy gra jak chce.. nie podałem dokładnej lokalizacji żeby ludzi się troszkę pomęczyli.. na screenie przedstawiony jest sam sposób.. a co do samoluba.. to nie obelgi tylko fakty.. i nie ja jeden jestem tego zdania na tym forum.. zapewne Tobie tez ktoś powiedzial o tej metodzie treningu i masz pretensje że ktoś mówi komus innemu.. opatentowałeś metode?Nie klikam więcej re na Twoj temat bo to nie ma sensu.. dla Ciebie liczysz sie Ty, Ty,Ty... i jeszcze Ty.. i moze tych 2 kumpli, dzieki ktorym mozesz tam potrenic.. nie dostrzegasz ze inni tez graja w Tibie.. nie widze wiec sensu dalszej dyskusji z Toba.. a piszac posty i bluzgajac.. sam reklamujesz ten post bo przesuwasz go do gory na liscie . Dzieki. Cos w stylu bramki samobojczej..
stary 28-06-2005, 11:00   #91
gari
Użytkownik Forum

gari's Avatar

gari ma numer GG 2090629
Domyślny

I tak już jest za późno, więc reklama czy nie - nie widzę problemu, że w nim piszę.

Powtarzam - nie znasz mnie, nie bluzgaj. Nie jesteś jasnowidzem, bo tacy nie istnieją. Nie wiesz jaki jestem - milcz. Szkoda twego gadania - nie robi to na mnie wrażenia, bo wiem, że na mój temat, mówisz źle i bez słuszności. Twoje bluzganie jest daremne...

Nie widzę problemu w tym, że mag trenuje.
stary 28-06-2005, 11:22   #92
Norrin
Użytkownik Forum

Norrin's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 171
Norrin ma numer GG 2634980 Norrin ma login Tlenu Seaker-222@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
No więc jak na tyle inteligentny jesteś, to nie zapowiadaj, że nakręcisz filmik, jak tam dojść, gdyż tak jak mówisz - równe to jest QS.
Wszedłeś kiedyś na inną stronę lub forum niż tibia.pl? Przecież to nie musi tutaj zawisnąć.
Są już zlecenia na wycieczkę do geo i filmy.
BTW kiedyś umieścił tutaj ktoś film z pełnym questem przedstawiając dokładnie co robić i gdzie iść i wyobraź sobie, że go nie zdjęto!!

Cytuj:
Ja trenuję z 2 innymi kolegami, z którymi bez problemu prowadzi się rozmowę. Również trening we trzech (z czego druid stoi i pali manę również rozmawiając).
I wszyscy klepiecie pewnie non stop 24/h tego samego Geo.

Cytuj:
Powtarzam - nie znasz mnie, nie bluzgaj. Nie jesteś jasnowidzem, bo tacy nie istnieją. Nie wiesz jaki jestem - milcz.
Nie pomagasz - wyjdź

Cytuj:
Szkoda twego gadania - nie robi to na mnie wrażenia, bo wiem, że na mój temat, mówisz źle i bez słuszności. Twoje bluzganie jest daremne.
Chyba bluzgania nie widziałeś jeszcze Nikt tutaj nie bluzga, w miarę kulturalnie to idzie skoro posty nadal są.
[zaraz ich nie będzie lol]

Cytuj:
Nie widzę problemu w tym, że mag trenuje.
ehh, jakby Ci to wyjaśnić ... Otóż problem jest i to ogromny, bo ... te skile ... one ... one jakoś nie chcą tak szybko rosnąć.

<edit>
Przeglądnij dokładnie "Silence Army Thread" - tam masz min 2 (tyle wyczaiłem) różne zrzuty z treningu na geomancerach. Tamtych się uczep, że pokazali miejsce.
</edit>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzewnis
Nie wiem czy Norrin ma tu takiego nicka jak w grze[...]
Tak, to mój char.
Z tym lurowaniem geo to lekki kłopot jest bo one pierońsko mane zasysają
a istnieje zasada mówąca; Mag bez many - martwy mag. Ale nie takie cuda się robiło

Ostatnio edytowany przez Norrin - 28-06-2005 o 13:00.
Norrin jest offline  
stary 28-06-2005, 15:25   #93
ro0t
Użytkownik Forum

ro0t's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!

Stan: Na emeryturze
Domyślny

@up
About majne temat... Nikt tam drogi chyba nie pokazał?
stary 28-06-2005, 15:52   #94
Toomek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Rawa Mazowiecka

Stan: Aktywny gracz
Imię: Yoomek
Profesja: Sorcerer
Poziom: 33
Poziom mag.: 46
Domyślny

JA dzisiaj treniłem na ghostland ze slimami i efekty są bardzo dobre przynajmniej ja jestem zadowolony ale te n00by podchodzą i zabijają więc i ja się wkurzyłem poszedłem w miejsce gdzie schodzi się do fd n00by zawsze leciały za mną trochę się szwędały został w 1 miejscu fd sie się z respił i miałem kolesia z głowy załatwiłem tak dzisiaj 3 kolesi loot po prostu pięny: crown helmet plate legs x3 noble armor i troche runek kolesie juz nei wrócili a inny jak trupy zobaczyli to też już uważali
Toomek jest offline  
stary 28-06-2005, 18:14   #95
Cartezjus
Guest

Szczęśliwy Nice

wspaniały pomysł tylko ze dla pala a ja uwielbiam grac knightem jesli ktos by był tak miły i pokazał jak dobze trenic knightem bym był wdzięczny

Pozdrawiam całą ekipę Tibia.pl

stary 28-06-2005, 18:21   #96
Jojo Ninja
Użytkownik Forum

Jojo Ninja's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin

Domyślny

@topic :
To jest temat zdjęcia a nie poradniki :F
Daj to na poradnik :S
Ogólnie znana metoda, ale dla wyższych lvlków
Member of Ninja Family...
Jojo Ninja jest offline  
stary 29-06-2005, 08:28   #97
gari
Użytkownik Forum

gari's Avatar

gari ma numer GG 2090629
Domyślny

Cytuj:
Wszedłeś kiedyś na inną stronę lub forum niż tibia.pl? Przecież to nie musi tutaj zawisnąć.
Są już zlecenia na wycieczkę do geo i filmy.
BTW kiedyś umieścił tutaj ktoś film z pełnym questem przedstawiając dokładnie co robić i gdzie iść i wyobraź sobie, że go nie zdjęto!!
Pewnie jesteś na tyle inteligentny i dobrze wiesz, jak mało osób potrafi korzystać z opcji "szukaj".
Cytuj:
I wszyscy klepiecie pewnie non stop 24/h tego samego Geo.
Na twoje nieszczęście, nie wszyscy, tylko ja i mój kolega, paladin. Druid stoi i robi runki. Możesz być pewien, że nie 24h, bo musimy sobie zrobić przerwę na save, więc siedzimy prawie 23h50min.
Cytuj:
Nie pomagasz - wyjdź
To jest forum dyskusyjne, jak sama nazwa wskazuje, do dyskusji, a nie pomocy rozbitkom, powodzianom. Chyba masz problem ze zrozumieniem przeznaczenia forum. To nie jest forum Akcji Pomocy Powodzian czy PCK.
Cytuj:
Chyba bluzgania nie widziałeś jeszcze Nikt tutaj nie bluzga, w miarę kulturalnie to idzie skoro posty nadal są.
[zaraz ich nie będzie lol]
Bluzgania nie widziałem, za to dosyć często słysze, tylko że nie w moją stronę.
Cytuj:
ehh, jakby Ci to wyjaśnić ... Otóż problem jest i to ogromny, bo ... te skile ... one ... one jakoś nie chcą tak szybko rosnąć.
No popatrz! A wiesz, jak knightowi skille rosną przy 85/85? Pewnie nie...
Eternal Oblivion (211 Elite Knight, 110/108) pochwalił się w jednym, ze swoich filmików, że 1% skilla rośnie mu w 3h10min. Tak dla twoich informacji o szybkości rośnięcia skilli.
Cytuj:
Przeglądnij dokładnie "Silence Army Thread" - tam masz min 2 (tyle wyczaiłem) różne zrzuty z treningu na geomancerach. Tamtych się uczep, że pokazali miejsce.
Nie jestem nabijaczem postów - nie będę pisał tego samego w dwóch miejscach.

I tak do za****** śmierci...

Ostatnio edytowany przez gari - 29-06-2005 o 08:33.
gari jest offline  
stary 29-06-2005, 09:09   #98
fylyp
Użytkownik forum

fylyp's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2004

Domyślny

Zawalisty sposób! Ktoś, kto to wymyslił, jest wspaniały... !

Pozatym ten sposób przyda się nie tylko na światach non-pvp. Dla palka, jako że nie ma żadnej słaebej broni i musi trenować spirami, już przy diście 75 monk nie wystarcza... Zostają tylko koledzy, ale jak wiadomo im wiecej bloodhotow tym szybszy trening wiec bardziej sie oplaca trenic na geo...

Na prawde wspaniały pomysł.
fylyp jest offline  
stary 29-06-2005, 09:48   #99
MObik
Użytkownik Forum

MObik's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Norwegia

Imię: Chaos
Profesja: Knight
Poziom: 115
Skille: 88-84
Poziom mag.: 7
Domyślny

Gratulacje pomysłu saner powiem lemarowi zeby tam potrenil hrhr bravo bravo bravo bravo za opublikowanie tego zapewne wielu ludzią się przyda

hrhr co do gariego(jak juz wspomnialym na jednym z forów albo sie pokochacie albo pozabijacie sprzecznosc interesow ktorej nie wyjasnisz,jak ktos jest mało inteligentny to niejak sie nie dogadasz)

Dear Duffy
MObik jest offline  
stary 29-06-2005, 11:02   #100
KSUH
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza

Domyślny

stary po co to ujawniasz... teraz kazdy bedzie o tym wiedzial... i tak ledwo co sie moge dopchac do kolejki na geo... poza tym kapa bo ten sorc ma tam stac caly czas i sie gapic jak trenisz. bez sens. ja po prostu trenie z geo sam na sam. on mnie a ja jego.
KSUH jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania