|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore
Stan: Tutor
Imię: Sir Saneris
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Children of Valinor
Świat: Harmonia
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Ja wykryłem kolejną wadę... zsummonowane potwory po jakimś czasie znikają, tak więc mag może się napracować... Jeżeli się mylę, to sorry. Mimo to to idealny trening dla hlvli... ja osobiście trenuję na cyklopach z faktu iż mam tylko 78/68, ale jak sie ma +90 to jest ciężko...
|
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#84 |
Guest
|
![]() gari zaloze sie ze sam na ta miejscowe nie wpadles tylko ktos Ci powiedzial, ja o niej sie dowiedzialem od Sana jeszcze przed napisaniem topicu i jest spoko, fajny sposob na train a jak bylem tam okolo 8 razy po okolo 30 min ( zeby z kolegami questa zrobic i kilka gskow zabic) to nikogo tam niespotkalem, pozatym o ile sie nie myle sa tam okolo 3+ miejsca gdzie geosia mozna bloknac, nie mam ochoty sie sprzeczac bo wiem ze San dobze zrobil dajac ten topic. Teraz wiecej ludzi tam zacznie chodzic i odciaza innym roty/dwarfy/cyclo i nie beda sie musieli naklikac by potrenic, pomysl o zaletach np: wiecej saphirow na sell, ladniejsze domki, mozliwosc zabicia bezpiecznie 1 geo, trening wielu ludzi tam, mozliwosc podobnego trenowania (bez psn spiderow) na triangle tower(kolejni ludzie zkozystaja z czystego questa, jezeli bedziesz mily inny moze sie odwdziecza
czekam na 50 cytatow z mojej wypowiedzi i czepiania sie bledow itp( mam angielskiego win xp [nie spolczam bo tlumaczenie okropne ![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Miejscówę o tyle genialnie wytłumaczyłeś, że licz tylko na to, że może ktoś tam trafi, pierw zaliczając wszystkie dziury, w których czekają takie potworki jak Fire Elementale, Giant Spidery. Ja też sądzę, że dobrze jest, że tak jak kolega wyżej napisał, dwarfy się zwolnią, ale niestety zwolnienie będzie minimalne, bo jak sądzisz, ilu grupom uda się dobrze przyblokować Geo? W tym miejscu może 5-10, a to chyba specjalnie nie odciąży Dwarfów, Rotów i Cyclopów.
![]() |
#86 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Phoenixs
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
I zazwyczaj trenujemy w 3 osoby, bo przynajmniej jakoś jesteśmy się w stanie dogadać. Sposób jest rewelacja, bo rotów jest nadal dla nas za dużo. Cytuj:
Odnoszę wrażenie, że jesteś jednym z takich graczy, którzy potrafią się ładnie bloknąć z potworkiem w wąskim korytarzu, blokując drogę i idą na obiad bo sądzą, że to ich korytarz i reszta się nie liczy bo oni chcą trenować. Cytuj:
Jeżeli ktoś w miarę inteligentny, z którym idzie ponoegocjować bo wie, że takich miejsc nie ma dużo to z pewnością bym się dogadał. Jeżeli taki jak Ty, to bym mu Geo dołożył dla lepszego efektu. W obu przypadkach bym się cieszył. Cytuj:
EOT
Bez adrenaliny nie ma zabawy ![]() Avatar - in memory of Z. Beksiński ![]() [ ' ] [ ' ] [ ' ] Ostatnio edytowany przez Norrin - 28-06-2005 o 09:36. |
|||||
![]() |
![]() |
#87 | ||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ogólnie, to możemy tak bez końca...
![]() |
#88 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Harmi the Druid
Profesja: Druid
Poziom: 100
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Name: Norrin Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 58 Dane z tibia.com. Nie wiem czy to dla ciebie niski lvl, ale geo zruluje na bank ... |
||
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja też nie wiem, ale Norrin sam zaznaczył, że trenuje na Rotach i ma skille 20/26.
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() No właśnie Norrin jest Master Sorkiem ale skille i tak treni.. dla Ciebie Gari to głupota że mag treni zabierając miejsce wojownikom? To gra.. i każdy gra jak chce.. nie podałem dokładnej lokalizacji żeby ludzi się troszkę pomęczyli.. na screenie przedstawiony jest sam sposób.. a co do samoluba.. to nie obelgi tylko fakty.. i nie ja jeden jestem tego zdania na tym forum.. zapewne Tobie tez ktoś powiedzial o tej metodzie treningu i masz pretensje że ktoś mówi komus innemu.. opatentowałeś metode?Nie klikam więcej re na Twoj temat bo to nie ma sensu.. dla Ciebie liczysz sie Ty, Ty,Ty... i jeszcze Ty.. i moze tych 2 kumpli, dzieki ktorym mozesz tam potrenic.. nie dostrzegasz ze inni tez graja w Tibie.. nie widze wiec sensu dalszej dyskusji z Toba.. a piszac posty i bluzgajac.. sam reklamujesz ten post bo przesuwasz go do gory na liscie
![]()
#91 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I tak już jest za późno, więc reklama czy nie - nie widzę problemu, że w nim piszę.
Powtarzam - nie znasz mnie, nie bluzgaj. Nie jesteś jasnowidzem, bo tacy nie istnieją. Nie wiesz jaki jestem - milcz. Szkoda twego gadania - nie robi to na mnie wrażenia, bo wiem, że na mój temat, mówisz źle i bez słuszności. Twoje bluzganie jest daremne... Nie widzę problemu w tym, że mag trenuje.
#92 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Phoenixs
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Są już zlecenia na wycieczkę do geo i filmy. BTW kiedyś umieścił tutaj ktoś film z pełnym questem przedstawiając dokładnie co robić i gdzie iść i wyobraź sobie, że go nie zdjęto!! ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() [zaraz ich nie będzie lol] Cytuj:
<edit> Przeglądnij dokładnie "Silence Army Thread" - tam masz min 2 (tyle wyczaiłem) różne zrzuty z treningu na geomancerach. Tamtych się uczep, że pokazali miejsce. </edit> Cytuj:
Z tym lurowaniem geo to lekki kłopot jest bo one pierońsko mane zasysają ![]() a istnieje zasada mówąca; Mag bez many - martwy mag. Ale nie takie cuda się robiło ![]()
Bez adrenaliny nie ma zabawy ![]() Avatar - in memory of Z. Beksiński ![]() [ ' ] [ ' ] [ ' ] Ostatnio edytowany przez Norrin - 28-06-2005 o 13:00. |
||||||
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!
Stan: Na emeryturze
|
![]() @up
About majne temat... Nikt tam drogi chyba nie pokazał?
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Rawa Mazowiecka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Yoomek
Profesja: Sorcerer
Poziom: 33
Poziom mag.: 46
|
![]() JA dzisiaj treniłem na ghostland ze slimami i efekty są bardzo dobre przynajmniej ja jestem zadowolony ale te n00by podchodzą i zabijają więc i ja się wkurzyłem poszedłem w miejsce gdzie schodzi się do fd n00by zawsze leciały za mną trochę się szwędały został w 1 miejscu fd sie się z respił i miałem kolesia z głowy załatwiłem tak dzisiaj 3 kolesi loot po prostu pięny: crown helmet plate legs x3 noble armor i troche runek kolesie juz nei wrócili a inny jak trupy zobaczyli to też już uważali
|
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]() wspaniały pomysł tylko ze dla pala
![]() ![]() Pozdrawiam całą ekipę Tibia.pl ![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() @topic :
To jest temat zdjęcia a nie poradniki :F Daj to na poradnik :S Ogólnie znana metoda, ale dla wyższych lvlków
#97 | ||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Eternal Oblivion (211 Elite Knight, 110/108) pochwalił się w jednym, ze swoich filmików, że 1% skilla rośnie mu w 3h10min. Tak dla twoich informacji o szybkości rośnięcia skilli. Cytuj:
I tak do za****** śmierci...
Ale to już było... Ostatnio edytowany przez gari - 29-06-2005 o 08:33. |
||||||
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2004
|
![]() Zawalisty sposób! Ktoś, kto to wymyslił, jest wspaniały... !
Pozatym ten sposób przyda się nie tylko na światach non-pvp. Dla palka, jako że nie ma żadnej słaebej broni i musi trenować spirami, już przy diście 75 monk nie wystarcza... Zostają tylko koledzy, ale jak wiadomo im wiecej bloodhotow tym szybszy trening wiec bardziej sie oplaca trenic na geo... Na prawde wspaniały pomysł. |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Norwegia
Imię: Chaos
Profesja: Knight
Gildia: a Kcesz w Pysk O>o?
Poziom: 115
Skille: 88-84
Poziom mag.: 7
|
![]() Gratulacje pomysłu saner powiem lemarowi zeby tam potrenil hrhr bravo bravo bravo bravo za opublikowanie tego zapewne wielu ludzią się przyda
hrhr co do gariego(jak juz wspomnialym na jednym z forów albo sie pokochacie albo pozabijacie sprzecznosc interesow ktorej nie wyjasnisz,jak ktos jest mało inteligentny to niejak sie nie dogadasz) Dear Duffy |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
|
![]() stary po co to ujawniasz... teraz kazdy bedzie o tym wiedzial... i tak ledwo co sie moge dopchac do kolejki na geo... poza tym kapa bo ten sorc ma tam stac caly czas i sie gapic jak trenisz. bez sens. ja po prostu trenie z geo sam na sam. on mnie a ja jego.
|
![]() |