|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Po kilku miesiącach przerwy chcę albo odnowić ten fake, albo zrobić całkiem nowy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() To dokoncz lepiej.. nie lubię fake'ów niedokończonych.. a takich sporo na forum..
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Ty weź się lepiej zastanów!!!
![]() Najpierw zrób nową część, a dopiero potem odświeżaj temat.
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Crowal
Mam inną taktyke ![]() Zrobiłem dzisiaj kolejną część, jest słba i dosyć krótka - jest do celu przypomnienia sztuki robienia fake'ów ![]() CZĘŚĆ SZÓSTA Nemezc, osłabiony po bójce z Capslockiem, był na skraju wytrzymałości (pyschicznej i fizycznej), gdy duch Suolxa wyteleportował go do kolejnego pomieszczenia. Nemezc już wiedział, że dwa fioletowe ogniki coś kryją. ![]() Podszedł w kierunku ogników. Pomiędzy wspomnianymi ognikami wytrzworzył się zielony pył, Nemezc stracił całą manę, przez co krzyknął z przerażenia. ![]() Suolx zmartwychstał! Zaczęła się rozmowa... ![]() Nemezc wypytywał się o trapujące go sprawy : ![]() ![]() (...) Doszło do ogólnych planów. ![]() Usłyszeli głosy dochodzące z niedaleka. Nemezcowi kula uwiązała się w gardle. Suolx wiedział co robić. Musieli działać natychmiast żeby dopaść Menega. ![]() C.D.N. Co się stanie z naszymi bohaterami? O tym w następnym odcinku. Podłoga jest źle powklejana. Nie mówcie mi o tym. po dłuższej przerwie dochodzę do perfekcji ![]() Z OSTATNIEJ CHWILI Konkurs! Wymyślcie jakiś bardzo fajny nick, gdyż jest mi potrzebny do zrobienia kolejnego bohatera!!!! Ostatnio edytowany przez Kuryca - 30-10-2005 o 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() @up
Zinc może być : ) Fake zarąbisty, fabuła 9/10, wykonanie 10/10. Gratuluję!
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Sven
Ale te ogniki to niebieskie byly a nie fioletowe.Ogolnie najsz
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Pod biurkiem (jem karaluchy)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kurczak Neo
Profesja: Sorcerer
Gildia: Guardian Angels
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: z/w
Poziom mag.: 35
![]() |
![]() Ogólnie bardzo fajny fake. Nie ma co.
Trochę zbyt puste przestrzenie, ale jak mówiłeś - to się poprawi. Fabuła troszkę dziwna, ale oryginalna. Dawaj więcej. A do nicka - może być Minek ![]()
Co mam tu wpisać? Ostatnio edytowany przez M!n3k - 31-10-2005 o 15:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Khra! Postaram się o bogatsze pomieszczenia.
![]() 7 część będzie w najbliższych dniach, pewnie za dwa lub trzy dni. Postaram się o ciekawszy rozwój akcji ![]() Proszę, komentujcie. PS Konkurs jest nadal aktualny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli chodzi o to imię to morze sublex albo klinner albo rexter.... Ja tak moge w nieskończoność
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Nick to może być Avertus
![]()
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może być ta ostatnia część... Czekam na kolejne...
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Pod biurkiem (jem karaluchy)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kurczak Neo
Profesja: Sorcerer
Gildia: Guardian Angels
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: z/w
Poziom mag.: 35
![]() |
![]() Rób szybciej.
Chcę przesłać ci pomysł na fabułę ![]() ![]() Chciałem dodać trochę nicków: Harg, Wroxerz, Arkh.
Co mam tu wpisać? Ostatnio edytowany przez M!n3k - 01-11-2005 o 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Minek
Możesz przesłać, ale ja i tak i tak robię cały fake wg. własnego pomysłu. PS Chyba ciebie skądś znam? @ Crowal A inne części mogą być? ^^ @ Cloy Wybrałem twoją propozycję na nick. Jest wg. mnie najlepszy ![]() Wiem, że robię wolno fake, no - 4 miesięczna przerwa ![]() Jednak apeluję, że pozostałe nicki też będą użyte ![]() CZĘŚĆ SIÓDMA Postarałem się, zadbałem o detale, powinna być dobra. Po niej akcja potoczy się szybko i będzie prawdziwy hardkor ![]() Gdzieś na łąkach Tiquandy, Meneg zabił przedostatnią ofiarę. Zjawił się Necro~ ![]() Meneg znał ostatniego przeciwnika Capslocka, który mógł mu przeszkodzić w jego mrocznym planie... ![]() Meneg dostał trochę rozrywki, przyszła kolejna drużyna mająca powstrzymac jego nowego mistrza. ![]() <oddzielenie> ![]() Jak widać. Meneg został omamiony i tak łatwo nie wróci już do dawnego życia... ( coś się stało z tym zdjęciem?) ![]() Centrum Necrocapslocka, gdzieś na mrocznych podziemiach Dark catedry... Necro~ był trochę zły, jego słudzy zmarnowali mu 200 zł na jakiś marny fotel ![]() ![]() Necro był w złym humorze. Gdy inny sługa obwieścił przyjście Menega, rozchmurzył się... ![]() No ale sługa naraził mu się samym sobą ![]() ![]() Meneg złożył meldunek Necro~ ![]() <oddzielenie> ![]() Necro był wzniebowzięty... (Pod wpływem Zemsty Sithów ![]() ![]() Nie ma już Menega.... ![]() Stał się jeszcze bardziej potężniejszy. ![]() Dawno Meneg już nie wróci. Nigdy. Jako właściwy uczeń potężnego Necrocapslocka, począł patrzeć na wstającą potęge mrocznych oddziałów... ![]() C.D.N Czy Nemezc powstrzyma to zło? Co teraz będzie? O tym w następnym odcinku. Comment plzzz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spox ta ostatnia część
![]() P.S. Poprzednie też dobre...
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() naresczie jest co komentowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() nono czekam na next czesc 10/10
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Po raz pierwszy dałem fake... do ulubionych.
Gratulacje, masz talent. Ciekawe... choć niektóre odcinki mogłyby być troszkę dłuższe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kurde..... Rozumiem, że są inne, lepsze nawet fake'i od mojego, jednak czemu w ogóle go nie skomentujecie? Umiecie tylko jakieś beznadziejne fake'i bluzgać? To naprawdę trochę dziwne. Jak ten fake ma już siedem, w waszej opini wspaniałych części, to komentujcie je...
Oprócz tego chciałbym ogłosić, że najblizsza część pokaże się za kilka dni... Nie wyrabiam z tworzeniem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra, dobre tylko na końcu skojarzyło mi się z LOTR =P
Jak pewnie 50+ osób pisało: Rób dalej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() a mi on za bardzo nie przypadla do gustu taka nie spojna nie zawsze sa nicki
armia to 2 ludzi.nie nie bardzo
![]() |
![]() |