![]() |
#81 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2005
|
![]() Na początku nawet nie wiedziałem co to gothic po prostu kumpel mi przyniósł gierke.
Instaluje oglądam intro i wsiąkłem ![]() Najbardziej mi się podoba rozdział gdzie chodzisz po obozach i starasz sie żeby cię przyjęli heheh pamiętam ile czasu lazilem i gadalkem z kazdym npc ![]() Jedno jest pewne GOTHIC ROXXXXX!!! P.S. czekam na nowego kompa żeby sobie w NC ciupnąć ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2005
|
![]() Jak byłem w Empiku to widzialem ta gierke na półce biore ogladam fajna biore.No i dalej nie trzeba tłumaczyc co sie stalo.Ide do obozu normalnie to bylo przezyce zabic młodego scierwojada.
Ulubiony rozdzial.Hmm...5 bo lubilem sie walensac po swiatyni xD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
![]() |
![]() Zanim poznałem Tibie to grałem w gothica całymi dniami
![]() ![]() ![]() @down THX! Ostatnio edytowany przez Jakub Biały Mag - 20-07-2005 o 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Wogóle nie ma o czym dyskutowac. Gothic to najlepszy action-RPG na świecie (-.-)..Najlepszy byl moment jak zamkneli stary obóz i jak szukało sie mocy Urizzela...Gothic ][ też spoko ale już nie tak wciągający jak 1.
A co do NK szczerze mówiąc nie wciągnęła mnie i tylko 1 raz przeszedlem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam problem! przechodziłe Gothic II 7 razy, ale nigdy nie uzywałem opcji okradania innych, teraz nauczyłem sie kraść (kradzierz kieszonkowa). JAK SIE OKRADA INNYCH? próbowałem wszystkich kombinacji klawiszy i gówno (za przeproszeniem) POMÓZCIE MI PROSZE!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Imię: Brave'ithos
Profesja: Paladin
Gildia: Loyality
Świat: Guardia
|
![]() Gothic 1 czy 2 oby dwie są świetne jeszcze tylko nie grałem w NK.
Ulubiony rozdział hmm... Wszystkie są fajne. To była moja pierwsza gra rpg w jaką grałem. Od tego czasu zaczęły mi się podobać rózne gry rpg. Pamiętam że po gothicu grałem w Morrowinda. Obie te gry miałem od kumpla i bardzo mu dziękuje że mi je pokazał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki za wskazówki dotyczące złodziejstwa...
![]()
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ja mam problem z Gothic2:Niemoge zdobyć almanachu opętanych Vina bo on leży martwy na polu.Gdzie szukać almanachu??
PS:I czy mógłby ktoś mi napisać jakie osoby mają fałszywe udziały z kopalń rudy??(4 mi brakuje)
Imię:Iwan-Najemnik Świat: Lucera Profesja: Sorcerer Miasto:Kazordoon Level:13 Mlv:21 Best solo: Dwarf Guard Best Team: Dwarf Guard Best hit(broń)-Nie liczyłem ![]() Best hit(runa)-Nie liczyłem ![]() ~~~~~~~~SPRZEDAM~~~~~~~~ Fire Sword(12K) ~~~~~~~~KUPIĘ~~~~~~~~~~~ Spike sword(1K) Jeśli chcesz coś nabyć lub sprzedać pisz na pw,w grze,na gg lub mailem |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2005
|
![]() muj ulubiony rozdzial hmm
to ten co gomez zwarjowal (bylem magiem :}) zcy mozna tu wpisac kody ? bo znma pare dobrych tricow Ostatnio edytowany przez niewidomy - 10-08-2005 o 04:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gothic... dawno do wyżarłem wszystkimi postaciami, w GI;GII;GII:NK..
bez tajemnic ![]()
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Ja uważam gothica za wspaniałą grę. Doznałem w niej wspaniałych doznań , każdą część przechodziłem każdą klasą. Bardzo czekam na GIII. Aczkolwiek nie jest idealny. Przy wielkości świata i ilości quest'ów , a także nieliniowej fabule nie ma startu do serii TES (The Elder Scrolls). Mam wrażenie , że pod każdym względem Królem 2006 roku będzie : THE ELDER SCROLLS IV : OBLIVION! Zaraz po nim (ale tylko w rpg-ach
![]() ![]() ![]() ![]()
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() heh... widze ze nikt juz nie postuje (pewnie tak) GOTHIC JEST NAJWPANIALSZA GRĄ W JAKĄ GRAŁEM ale jeśli chodzi o te rozdzialy to cala gra jest MIODNA... poprostu kocham ją (nie chce sie chwalic, pewnie mi nie uwierzycie) ale przeszedlem GOTHICA okolo 7 razy Gothica II ok. 5 razy a Gothica II NK 2 razy Poprostu kocham Tą gre jesli mi nie wierzycie to pytajcie sie moich kumpli
![]()
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2005
|
![]() ja gralem w G1 i w G2 są to swietne gry G2 Przeszłem 14 razy G1 4razy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Kurde widze ze jest tu wiecej fanow GOTHICA niz myslalem
![]() ![]() PS:Moze ktos podac linka z trailerem z gothica III bo nie moge znalezc ;/
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() heh... widze ze nie wiedzialem wszystkiego o GOTHICU chyba musze przejsc go poraz kolejny
![]() ![]() @up zdobyl ktos z was zbroje pijanego mistrza?? jak tak to plx powiedzcie bo zapomnialem ile tam trzeba tego ginu wypic i do kogo sie zglosic!