|
|
#82 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
Cytuj:
Po prostu nie da się stworzyc dobrego knighta jeśli nie możesz grać długo.
|
|
|
|
#83 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
|
@up : jesli nie mozesz grac dlugo to gra w tibie mija sie z celem
4mlvl to jakies 40-50 godzin spalania many. W razie czego mozna sie podeprzec mfami. ----- palek moze sobie z daleka walic ale zadaje mniejsze obrazenia itp. itd.... _nie_ ma najpotezniejszej profesji wynik walki 1v1 praktycznie nie zalezy od tego czym sie gra a jak sie gra.. szybkosc expienia na roznych levelach wyglada roznie, ogolnie jest tak ze jesli ktos ma lepiej na poczatku to ma gorzej pozniej i vice versa malo jest gier tak zbalansowaych pod wzgledem klas jak tibia
|
|
#84 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
wedlug mnie od najpotezniejszych do najgorszych:
Sorc (wysokolewelowy po 300+ z sd, malo hp ale duzo many, stone skiny na sobie i nikt nie podskoczy) Knight (ma duzo hp i capa na uhy, mozna go zabic jedynie na trapie/w grupie) Pal (wysokolewelowy ma mozliwosc rzucania sdkow, niestety ma male szanse w zwarciu z knightem ten sam level lub wyzszy) Druid (kto po updacie o zdrowych zmyslach zrobi druida? jak tak lepiej sie przypatrzec to tylko sd moze rzucac, ma malo hp, duzo many - jak sorc; wysokolewelowy bardzo dobra postac - niskolevelowy beznadziejna postac) to by bylo na tyle wiec Sorcowie rox tylko maja 2 rzeczy slabe - 1)skille, przez co na niskich levelach bez runek trudno lvl zrobic 2)maja malo capa (za malo ) |
|
|
|
|
#85 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
Ja Jestem Druidem I Bardzo Podoba Mi Sie Ta PostaĆ.nie GraŁem Jeszcze Knightem To Nie Wiem Jak Nim ByĆ
![]() Ps.druidzi Sa Cool ![]() |
|
|
|
|
#86 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
NAME
RUID SKILS:50:50 MLVL:62 LVL:23 EQ: BLUE ROBE, CROWN LEGS, WARIOR HELMET , BOOTS OF HASTE(BOHY),SKULL STAF, DEMON SHUELD. ![]() |
|
|
|
|
#87 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
|
Cytuj:
Nice skills, mlv, a demon shuelda to ja tez bym chcial mieć -.- Druid jest od kasy na dłuższą metę booooring. PS. najpotęzniejsza to pod jakim względem bo wg mnie 40lv knight przy srednich na ten lv skillach 7+/7+ powinnien z łatwością powalić 50 palla|maga Jemu wystarczy bp uhow na 2-3bp sd Maga -.- A jak wiadomo mag z cap ma troszke przeje*** wiec uniesie mniej sd|uhow niz knight uh'ow W Duelu zawsze zwycięży knight bierzcie pod uwage duel czyli nie ue, ue, ue, utani gran hur 1min i do dp tylko walka do końca. Hmm najlpiej spojżeć na h.lv ilu jest druidów|pallkow 200+?
Ostatnio edytowany przez Markx - 01-08-2005 o 16:32. |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
|
Knight Jest cool! Extra jest.
![]() lol |
|
|
|
|
#89 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2005
|
temat do zamknięcia
|
|
|
|
|
#90 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: W domu
|
eh... (nie mam juz sily do takich)
kazda profesja ma swoje wady i zalety (sa chyba wymienione w ktoryms z poradnkow na tibia.pl [ale wiem ze nie zajuzszy wiec wypisze wazniejsze wady/zalety]) knight: zalety: - duzo hp - duzo cap - skille szybko rosna wady: - wogole magi nie umie uzywac - brak czarow pall: zalety: - waka na odleglos - dosc dobra magia - w miere duzo cap - skille szybko rosna wady: - speary - gdy bije kusza/lukiem ma zajete 2 rece i plecy - problem ze swiatlem sorc: zalety: - bardzo mocny w walce ofensywnej - swietni wlada magia - w duzych huntach to on zbiera najwiecej expa wady: - malo cap - trudne lvl up - skill to lepiej nie mowic (oczywiscie u niego liczy sie m lvl) druid: - swietni wlada magia - bardzo dobry w leczeniu - podobie jak sorc w huntach to on zbiera expa wady: - malo cap - trudne lvl up - skill to lepiej nie mowic (oczywiscie u niego liczy sie m lvl) PS. ale sie opisalem ![]()
|
|
|
#92 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knightq celesta
Profesja: Knight
Gildia: Alliance Fighters
Świat: Celesta
Poziom: 11
Skille: 28/27
Poziom mag.: 1
|
pall jest the best
![]() |
|
|
|
|
#93 |
|
Użytkownik Forum
|
@up and up up
A tutaj mamy przykład bardzo "ynteligentnyh" postów wraz ze zniewalająca argumentacją. Tak trzymać!
|
|
|
#94 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Leżajsk
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
Poziom: 16
Skille: 47/41
Poziom mag.: 8
|
Z takimi skillami to sobie możesz szybko poexpić ale "blokuje fajne potworki" w to wątpie
|
|
|
|
|
#95 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
Nie mozna wywyzszac profesji.
Owszem knight to dobra profesja tak samo ja inne. Lepiej zeby modki zamknely ten temat niz zeby on sie najadl wstydu .Zreszta knight to czesto wybierana postac dla mnie wybranie go oznaczaloby po prostu stworzenie kolejnego klona. BYE |
|
|
|
|
#96 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Kłodawa
Imię: Kuan Ju the Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 20
Poziom mag.: 28
|
Sorc/Drut:
Duze hity z sd, baaardzo mocno sie uha i moze strzelac z burstow (mniej niz pall z bolcow, ale zawsze dodatkowe obrazenia), niestety, def suxx. Pall: Ladnie strzela z bolcow, sd tez niezle, chociaz slabsze, niz u sorca/druta, slabiej sie uha, ale ma wiekszego defa. Najt: Bije z melee, hity zdecydowanie najslabsze ze wszystkich profesji, bardzo dobry def, wiec refleksu duzo nie trzeba, zeby sie uhac dostatecznie szybko i moze tych uhow zabrac ze soba baaardzo duzo. PVP: najmocniejszy - pall (dobry def i magia) najlatwiejszy - najt (duzo hp, zeby uciec na mniejszych lvlach) NON-PVP: najmocniejszy - sorc/drut (SD) najlatwiejszy - najt (na wiekszym lvlu naprawde trudno pasc)
|
|
|
#97 | |
|
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
|
Głupi temat, ale wyraże swoją opinię
![]() Knight wdłg mnie to najgorsza profesja (grałem juz każdą). Zdecydowanie wolę Druida i palka.
|
|
|
|
#98 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
|
@upup: sprecyzuj co rozumiesz jako def
-w palka z kusza/lukiem hity wchodza jak w maslo ( juz lepiej broni sie sorc z tarcza ) -palek z tarcza to nie palek( w pvp nie ma zastosowania, vs monsters tez rzadko )
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 22-08-2005 o 20:19. |
|
|
|
|
#99 | ||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Pokażcie mi palka który walnie ponad 300 z meele (nie mówie o ice rapierze) A exori to co? Jak by liczyć na maxymalne hity to palek wychodzi najsłabiej. Cytuj:
|
|
|
|
#100 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Kłodawa
Imię: Kuan Ju the Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 20
Poziom mag.: 28
|
@up
Tja, mi chodzi o to, ze palek ma lepsze srednie hity niz najt. W jednej rundzie 60lvl palek zada jakies 75 z bolca i jakies 200 z sd (w ludzia), a 60lvl najt moze walnac z melee za 80 (?) i exori (nie wiem bo nie gralem elite) /\moge sie mylic bo gram na non-pvp A z tym defem to sam sie teraz zastanawiam, o co mi chodzilo . Prawdopodobnie o to, ze pall ma wiecej hp, ale def rzeczywiscie slabszy, sorx.
|