Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-07-2005, 20:51   #81
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Asa Bay

Imię: Myth'xas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sacrifice
Świat: Aldora
Poziom: 55
Skille: 90/70
Poziom mag.: 17
De'sH ma numer GG 8522761
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mejlun
Stanął?
Człowieka z honorem - antysemity i nacjonalisty?
@de'sh
Racja, masz prawo mówić co chcesz. Ale w RL zostałbyś za takie poglądy obity po ryju przez pierwszego lepszego S.H.A.R.P'owca albo punka. AntiFa za takie poglądy wybija zęby i łamie kości (ale takim troche starszym )
Prawda boli? Prawda którą prezentuje LPR albo inni skrajni prawicowcy, tak?
Dla mnie taka prawda to gówno prawda.

Hmmm wiesz co... znam duzo ludzi ktorzy sadza tak samo jak ja;] moze to chore, ale jedna osoba nawet jak kielbaski piecze to robi to f4 i pali zyda;]
De'sH jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-07-2005, 20:54   #82
Rendarn
Użytkownik Forum

Rendarn's Avatar

Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<

Stan: Niegrający
Rendarn ma numer GG 4865440
Domyślny

Do głosu dochodzą jacyś fanatycy którzy myślą że jak ktos powie ze ktos jest zagrozeniem dla kraju to trzeba ich wymordowac. zamknac ten temat.
stary 14-07-2005, 20:56   #83
S.P.M
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2004

S.P.M ma numer GG pisz to ci dam
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ziomisław
ehe no to prosze bardzo naślij na mnie takiego gościa a ja zbiore kumpli i byśmy tamtego zioma rozszarpali - W KUPIE SIŁA!!!
Hahaha. W kupie siła. Zebrałbyś kilkuset osobową grupę? Bo Białostocka AntiFa liczy dobre kilkaset osób, plus do tego dolicz 'wolnych' punków i s.h.a.r.p.
Tyle, że oni na dzieciaki takie jak ja czy Ty nie marnują czasu, walczą z naziolami z MW i innym ścierwem.
@DOWN
Jakiej qrva prawdy? *******onej gówno prawdy głoszonej przez prawicowych zajobów którzy mają na*******one we łbach? Którzy na*******ają we łbach młodzieży, żeby mieć wiernych żołnierzy mogących pomóc im w zdobyciu i utrzymaniu władzy? To jest qrva prawda, bo Varg jest nazistą a Ty lubisz Burzum? Się qrva opamiętaj.

Ostatnio edytowany przez mejlun - 14-07-2005 o 20:59.
S.P.M jest offline  
stary 14-07-2005, 20:56   #84
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Domyślny

Nie nie nie... po co zamykac ten temat... az tak sie prawdy boisz? ... Hitler myslal ze robi dobrze, wyobraz sobie jaki by byl swiat bez roznego rodzaju "padliny" ktora zyje tyko po to by byla przez innych ponizana choc sama sie wywyzsza?
De'sH jest offline  
stary 14-07-2005, 20:58   #85
Maethi
Zbanowany

Maethi's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1

Maethi ma numer GG 4684801
Domyślny

Cytuj:
Topic do zamknięcia?? A ciebie czasem nie zamknąć????
Cała twoja wypowiedz jest pozbawiona sensu. Piszesz o jakiś waranach parzystokopytnych.
Posluchaj jeżeli nie wiesz nic o drugiej wojnie światowej to zamknij morde, OK?? Strasznie nie lubie ludzi, którzy udają więcej niż są.
Człowieku po co wogóle zabierasz głos. Ludzie mądrzejsi wypowiadzieli co chcieli. Ty nie należysz do tej grupy więc proszę Zamilcz.

@ De'sh
Nie masz racji. Dowody są na to , że ojcem Hitlera był Żyd. Biografia Hitlera ( nie pamiętam autora). Pozatym czy wg. Ciebie zabijanie Niewinnych ludzi jest mądre , zgodne z normalną psychiką człowieka?
Maethi jest offline  
stary 14-07-2005, 21:00   #86
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maethi
Człowieku po co wogóle zabierasz głos. Ludzie mądrzejsi wypowiadzieli co chcieli. Ty nie należysz do tej grupy więc proszę Zamilcz.

@ De'sh
Nie masz racji. Dowody są na to , że ojcem Hitlera był Żyd. Biografia Hitlera ( nie pamiętam autora). Pozatym czy wg. Ciebie zabijanie Niewinnych ludzi jest mądre , zgodne z normalną psychiką człowieka?
Tak znajdz mi dowod... czekam... To ze Hitler mial w sobie krew zyda nie jest udowodnione....
De'sH jest offline  
stary 14-07-2005, 21:00   #87
Rendarn
Użytkownik Forum

Rendarn's Avatar

Domyślny

To prosze nie zamykać prawda jest taka że dla Hitlera nie ma żadnego usprawiedliwienia i z tym się obecnie zgadza każdy (oprocz ciebie ziomislawa i skrajnej prawicy w niemczech, a ty jestes agresywny.
stary 14-07-2005, 21:01   #88
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Mój Boże, 14 i 15 letni neonazista... ROTFL! Co, Manson już jest za mało groźny na idola ?
Dan the Automator jest offline  
stary 14-07-2005, 21:02   #89
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rendarn
To prosze nie zamykać prawda jest taka że dla Hitlera nie ma żadnego usprawiedliwienia i z tym się obecnie zgadza każdy (oprocz ciebie ziomislawa i skrajnej prawicy w niemczech, a ty jestes agresywny.

Ja jestem agresywny? to ty piszesz ze bym w******* dostal... Jest usprawiedliwienie, chcial uczynic swiat wolnym od zydow i innego scierwa poprostu nie byl tolerancyjny a ze niektorzy stawiali mu opro to musial przeszkdoe usunac
De'sH jest offline  
stary 14-07-2005, 21:03   #90
Teddy Burn
Użytkownik Forum

Teddy Burn's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja

Teddy Burn ma numer GG 8400159
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez De'sH
Ja jestem agresywny? to ty piszesz ze bym w******* dostal... Jest usprawiedliwienie, chcial uczynic swiat wolnym od zydow i innego scierwa poprostu nie byl tolerancyjny a ze niektorzy stawiali mu opro to musial przeszkdoe usunac
Zydow i innego scierwa?
stary 14-07-2005, 21:04   #91
Maethi
Zbanowany

Maethi's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1

Maethi ma numer GG 4684801
Domyślny

@De'sh
"Biografie znanych przywódców " - Nie pamiętam autora , jakoś tak tytuł.
"100 postaci , które tworzyły historię Polski '

@Dobo
Zamknij temat, bo to w kłótnie się przerodzi. Aha Ziomosław nie wykorzystuje magicznego przycisku Edytuj.
Maethi jest offline  
stary 14-07-2005, 21:04   #92
S.P.M
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2004

S.P.M ma numer GG pisz to ci dam
Domyślny

Cytuj:
Ścierwem też byli Polacy. Czyli m.in. Ty byś trafił do gazu, potem został przerobiony na koce i guziki. Super perspektywa, no nie?
Ścierwo, bo ****a Nietsche który miał na***ane we łbie tak powiedział. Czysta rasa aryjska (u Burzum to nordycka )

Ostatnio edytowany przez mejlun - 14-07-2005 o 21:19.
S.P.M jest offline  
stary 14-07-2005, 21:05   #93
Rendarn
Użytkownik Forum

Rendarn's Avatar

Domyślny

Cytuj:
CZŁOWIEKU NIE ROZUMIESZ ŻE TE POGLĄDY TO UTOPIA, poza tym nie pisalem o jakims w******* dla ciebie fanatyku !! NAZISTOWSKIE POGLĄDY SĄ NIEZGODNE Z POLSKĄ KONSTYTUCJĄ!!
stary 14-07-2005, 21:06   #94
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
Mój Boże, 14 i 15 letni neonazista... ROTFL! Co, Manson już jest za mało groźny na idola ?
Hmmm... pewnie dostane za to bana ;] ale wydaje mi sie ze gowno mozesz wiedziec... mięson sux.. jesli chodzi o styl preferowanej muzyki to raczej black\death tak jak hmm CC, Hecate, starsze plyty Anorexia Nervosa, Saltus, Burzum, troche Nocturnali, Gehenna, Yattering, Mastabah, Morgoth, znasz cos w ogole z tego? watpie... powiem ci ze moze i mam bardziej wyrobiony swiatopoglad niz Ty... z calym szacunkiem
De'sH jest offline  
stary 14-07-2005, 21:09   #95
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Topic do zamknięcia?? A ciebie czasem nie zamknąć????
Obrażaj mnie dalej. Wiesz, ja służę jako kukła dla takich małych frustratów, którzy nie potrafią udowodnić swoich racji i tylko bluzgają...

Cytuj:
Cała twoja wypowiedz jest pozbawiona sensu. Piszesz o jakiś waranach parzystokopytnych.
Za to twoje są doskonale wyważone i sensowne. Czytanie ze zrozumieniem się składa...

Cytuj:
Posluchaj jeżeli nie wiesz nic o drugiej wojnie światowej to zamknij morde, OK??
Zabronisz mi? Wolność słowa panuje - widzę, że masz śliczne poglądy na ten temat.
Kierując się twoim tokiem rozumowania (ja mówię, ty się stul) - to ty zamknij mordę, jeśli nie potrafisz umotywować swojej opinii, a na wytykanie twoich błędów bluzgasz innych.

Cytuj:
Strasznie nie lubie ludzi, którzy udają więcej niż są.
To straszne pałać nienawiścią do samego siebie. ;P
stary 14-07-2005, 21:10   #96
Zegenis
Użytkownik Forum

Zegenis's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!

Profesja: Elite Knight
Domyślny

I oto temat przerodził się w kłutnię, dowód na to że na forum jest jeszcze za mało ludzi potrafiących rozmawiać.
Te forum nie jest jeszcze gotowe na takie tematy bo zaraz sypia sie słowa: "jestes taki i taki bo myslisz tak i tak" Polska to wolny kraj i każdy może miec swoje znadnie.
stary 14-07-2005, 21:10   #97
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Hmmm... pewnie dostane za to bana ;] ale wydaje mi sie ze gowno mozesz wiedziec... mięson sux.. jesli chodzi o styl preferowanej muzyki to raczej black\death tak jak hmm CC, Hecate, starsze plyty Anorexia Nervosa, Saltus, Burzum, troche Nocturnali, Gehenna, Yattering, Mastabah, Morgoth, znasz cos w ogole z tego? watpie... powiem ci ze moze i mam bardziej wyrobiony swiatopoglad niz Ty... z calym szacunkiem
ROTFL! Znam każdy z tych zespołów, na Saltusie nawet ostatnio byłem, na Anorexie mam zabookowany bilet (Blizkrieg Tour) - na przyszłość - zobacz kto jest liderem grupy Metal Militia ;-)
Co do poglądów - c***a nie poglądy, starasz sie pozowąc na groźnego, robić szum wokół siebie - tak jak twój (zapewne) idol Varg, twórca najnudniejszego zespółu świata,i który teraz tworzy jakieś ambientowe gówno i pisze jakieś nacjonalistyczne teksty których nikt i tak nie czyta. Dorosniesz - zrozumiesz jak śmieszny jesteś :-)

Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 14-07-2005 o 21:12.
Dan the Automator jest offline  
stary 14-07-2005, 21:13   #98
By$iu
Michail Fradkow

By$iu's Avatar

Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Hitler? Biedny, chory czlowiek, ktory mysli, ze siła mozna wszystko. Bez watpienia był chory psychicznie. Podbił napoczatku pare krajow, widac spodobalo mu sie to, lecz sie w tym wszystkim pogobil, prawdopodobnie na koncu popelnil samobojstwo.
stary 14-07-2005, 21:14   #99
Nightwalker
Użytkownik Forum

Nightwalker's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Ludzie najpierw odwiedźcie Oświęcim, a poźniej wypowiadajcie się na temat Hitlera (co do niektórych tutaj mówie)
Nightwalker jest offline  
stary 14-07-2005, 21:15   #100
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
ROTFL! Znam każdy z tych zespołów, na Saltusie nawet ostatnio byłem, na Anorexie mam zabookowany bilet (Blizkrieg Tour) - na przyszłość - zobacz kto jest liderem grupy Metal Militia ;-)
Co do poglądów - c***a nie poglądy, starasz sie pozowąc na groźnego, robić szum wokół siebie - tak jak twój (zapewne) idol Varg, twórca najnudniejszego zespółu świata,i który teraz tworzy jakieś ambientowe gówno i pisze jakieś nacjonalistyczne teksty których nikt i tak nie czyta. Dorosniesz - zrozumiesz jak śmieszny jesteś :-)

Gratz jestes pierwszym ktory przeczytal moj tekst... no i? ja mam na 14 wrzesnia na anorexia rottingi i cos tam jeszcze... moim idolem nie jest Varg, btw jesli chodzi o jego muzyke to po "upadku" Burzuma tworzy on asyrysjka muzyke folkowa i asyryjskimi tekstami...

@up
"Ludzie najpierw odwiedźcie Oświęcim, a poźniej wypowiadajcie się na temat Hitlera (co do niektórych tutaj mówie)"
Bylem i? oboz jak oboz niczym sie nie rozni od innych, no moze troche wiekszy, ale oczywiscie nikt nie zauwazyl na tym forum ze w chinach i komunistycznej koreii do tej pory obozy istnieja nie?

Ostatnio edytowany przez De'sH - 14-07-2005 o 21:16.
De'sH jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania