|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Hmmm wiesz co... znam duzo ludzi ktorzy sadza tak samo jak ja;] moze to chore, ale jedna osoba nawet jak kielbaski piecze to robi to f4 i pali zyda;] |
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Do głosu dochodzą jacyś fanatycy którzy myślą że jak ktos powie ze ktos jest zagrozeniem dla kraju to trzeba ich wymordowac. zamknac ten temat.
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Tyle, że oni na dzieciaki takie jak ja czy Ty nie marnują czasu, walczą z naziolami z MW i innym ścierwem. @DOWN Jakiej qrva prawdy? *******onej gówno prawdy głoszonej przez prawicowych zajobów którzy mają na*******one we łbach? Którzy na*******ają we łbach młodzieży, żeby mieć wiernych żołnierzy mogących pomóc im w zdobyciu i utrzymaniu władzy? To jest qrva prawda, bo Varg jest nazistą a Ty lubisz Burzum? Się qrva opamiętaj. Ostatnio edytowany przez mejlun - 14-07-2005 o 20:59. |
|
![]() |
![]() |
#84 |
Zbanowany
|
![]() Nie nie nie... po co zamykac ten temat... az tak sie prawdy boisz? ... Hitler myslal ze robi dobrze, wyobraz sobie jaki by byl swiat bez roznego rodzaju "padliny" ktora zyje tyko po to by byla przez innych ponizana choc sama sie wywyzsza?
|
![]() |
![]() |
#85 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@ De'sh Nie masz racji. Dowody są na to , że ojcem Hitlera był Żyd. Biografia Hitlera ( nie pamiętam autora). Pozatym czy wg. Ciebie zabijanie Niewinnych ludzi jest mądre , zgodne z normalną psychiką człowieka? |
|
![]() |
![]() |
#86 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To prosze nie zamykać prawda jest taka że dla Hitlera nie ma żadnego usprawiedliwienia i z tym się obecnie zgadza każdy (oprocz ciebie ziomislawa i skrajnej prawicy w niemczech, a ty jestes agresywny.
#88 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Mój Boże, 14 i 15 letni neonazista... ROTFL! Co, Manson już jest za mało groźny na idola
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ja jestem agresywny? to ty piszesz ze bym w******* dostal... Jest usprawiedliwienie, chcial uczynic swiat wolnym od zydow i innego scierwa poprostu nie byl tolerancyjny a ze niektorzy stawiali mu opro to musial przeszkdoe usunac |
|
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#91 |
Zbanowany
|
![]() @De'sh
"Biografie znanych przywódców " - Nie pamiętam autora , jakoś tak tytuł. "100 postaci , które tworzyły historię Polski ' @Dobo Zamknij temat, bo to w kłótnie się przerodzi. Aha Ziomosław nie wykorzystuje magicznego przycisku Edytuj. |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Ścierwo, bo ****a Nietsche który miał na***ane we łbie tak powiedział. Czysta rasa aryjska (u Burzum to nordycka ![]() Ostatnio edytowany przez mejlun - 14-07-2005 o 21:19. |
|
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#94 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#95 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Kierując się twoim tokiem rozumowania (ja mówię, ty się stul) - to ty zamknij mordę, jeśli nie potrafisz umotywować swojej opinii, a na wytykanie twoich błędów bluzgasz innych. Cytuj:
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() I oto temat przerodził się w kłutnię, dowód na to że na forum jest jeszcze za mało ludzi potrafiących rozmawiać.
Te forum nie jest jeszcze gotowe na takie tematy bo zaraz sypia sie słowa: "jestes taki i taki bo myslisz tak i tak" Polska to wolny kraj i każdy może miec swoje znadnie.
#97 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Co do poglądów - c***a nie poglądy, starasz sie pozowąc na groźnego, robić szum wokół siebie - tak jak twój (zapewne) idol Varg, twórca najnudniejszego zespółu świata,i który teraz tworzy jakieś ambientowe gówno i pisze jakieś nacjonalistyczne teksty których nikt i tak nie czyta. Dorosniesz - zrozumiesz jak śmieszny jesteś :-) Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 14-07-2005 o 21:12. |
|
![]() |
![]() |
#98 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Hitler? Biedny, chory czlowiek, ktory mysli, ze siła mozna wszystko. Bez watpienia był chory psychicznie. Podbił napoczatku pare krajow, widac spodobalo mu sie to, lecz sie w tym wszystkim pogobil, prawdopodobnie na koncu popelnil samobojstwo.
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ludzie najpierw odwiedźcie Oświęcim, a poźniej wypowiadajcie się na temat Hitlera (co do niektórych tutaj mówie)
|
![]() |
![]() |
#100 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Gratz jestes pierwszym ktory przeczytal moj tekst... no i? ja mam na 14 wrzesnia na anorexia rottingi i cos tam jeszcze... moim idolem nie jest Varg, btw jesli chodzi o jego muzyke to po "upadku" Burzuma tworzy on asyrysjka muzyke folkowa i asyryjskimi tekstami... @up "Ludzie najpierw odwiedźcie Oświęcim, a poźniej wypowiadajcie się na temat Hitlera (co do niektórych tutaj mówie)" Bylem i? oboz jak oboz niczym sie nie rozni od innych, no moze troche wiekszy, ale oczywiscie nikt nie zauwazyl na tym forum ze w chinach i komunistycznej koreii do tej pory obozy istnieja nie? Ostatnio edytowany przez De'sH - 14-07-2005 o 21:16. |
|
![]() |