|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Co obcokrajowcy o nas myślą? | |||
Sama ich zapytaj. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 4.44% |
Polacy to nooby. |
86 | 31.85% |
Nie jest tak źle. Połowa jest fajna, druga połowa do ****ostwo. |
62 | 22.96% |
Większość z nich to dysdałnie, ale zdarzają się fajni kumple. |
91 | 33.70% |
Polacy rządzą. |
19 | 7.04% |
Głosujących: 270. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak polacy to nooby... Najczęsciej kradną looty i wyzywają.
Br nie sa lepsi.Ja sobie pod depo stoje i robie uhy a jakis kolo do mnie br ? ja mówie nie a on zaczyna spamowac cos po brazylijsku a najczęsciej są pk glupie br...ehh ![]()
|
![]() |
#82 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() ktoś kiedyś stwierdził że nie powinno się oceniać całych narodów - i dlatego się z nim zgadzam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]() Większość z nich to dysdałnie, ale zdarzają się fajni kumple. niewiem czemu ale szwe i br nie rzondzom !!
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Polacy to nooby, pozatym nie umiwmy w ogóle grać. Prawie każda wojnę przegrywamy, polacy wrzeszczą przed depo "dajcie cos polakowi pliz" albo "badz polak daj cos rodakowi", w****ia mnie to nieziemsko ale i tak zaznaczyłem odpowiedź z dysdałniem (tak sie pisze?) bo bardziej odpowiada realiom.
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Kłodawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kuan Ju the Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 20
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Hmmm, czasami Br wkurzaja, ale czasami bywa zupelnie odwrotnie. Jeden Br w innej gierce online - w Conquerze zostal moim protektorem. Po prostu nie znal nikogo z Polski i chcial poznac, a niedawno niby-kumpel "pozyczyl" p seta, w-hammera i dwarfke. Juz nie zobaczylem itemkow. Trzeba dodac, ze byl Polakiem. Zaglosowalem, ze Polacy to n00by, bo wiekszosc obcokrajowcow pewnie tak mysli. Afff... ot, stereotypy
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lubaczów
![]() |
![]() Cytuj:
--topic-- Mysle ze nie powinnismy oceniac calego narodu (co bylo juz wiele razy pisane), mysle ze osoby ktore tylko psuja reputacje Polakom to dzieci w wieq 9-11 lat (popatrzcie na zdjecia do konkursu, ile jest tam malych dzieci ktore nawet jak dostana tego pacca to pewnie przez te 3 miechy beda siedziec na rooku.. :/. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() re:up
Są tyeż przypadki znacznie starsze, znam takie :-) A najbardziej mnie żenują dzieci, piszące "Tibia to moje życie"... Nie wiem czy się śmiać czy płakać.
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.
![]() ![]() |
![]() Raczej plakac ...
Bo jeszcze nie rozrozniaja fikcji od rzeczywistosci
![]() |
![]() |
#89 |
Zbanowany
![]() |
![]() @offtopic: "tibia to moje życie".. dobre
![]() @topic: sie już wypowiadałem przecież ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
NIE KAŻDY Brazylijczyk nie zna Angielskiego.Pozatym,to,że nie zna tego języka oznacza,że jest nOObem ?NIE! Spójrzcie...mówicie,że br to nOOby,otóż ja się nie zgadzam.Kto jest w czołówce ?EO,każdy wie,że to...tak!Nie!Stfu!To BR !!!Cachero,219 master,najwyższy lvl - tak !Nie!To BR!!!Setzer Gambler...zaraz,to też BR!! Jak widać - nOOb nie osiągnął by tak wysokiego lvl'a.Nazywanie br nOObami jest bez podstawne. Często widuje takie opisy: Mam w zyciu jeden cel,***ac szweda bo to ****. O czym to świadczy ?Tak!O kulturze osobistej,o tym,że ta osoba ma takie same poglądy jak...tak!Adolf Hitler!!Uważa siebie za jakiegoś...Nadczłowieka!A takich np. Szwedów (równych gości,niektórzy z nich mają gadu-gadu,oczywiście z moją pomocą,rozmawiamy razem itp.) tratkuje tak samo jak Żydów traktował Hitler!Czyżbyśmy byli rasistami ?!Zastanówcie się troche...
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lubaczów
![]() |
![]() @Up
Dobrze powedziane, to jest glupie osadzac kogos n00bem bo nie zna angielskiego. Ja np. tez nie jestem w nim dobry, dogadam w w jakis tam podstawowych sprawach, ale na rozmowe na luzie nie ma mowy. I to oznacza ze jestem n00bem? Jakos mi sie nie wydaje. (Jezeli twierdzisz inaczej wyslij sms-a pod numer ****, o tresci ***. <JOKE> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
Ja też nie jestem jakimś anglistą (no ale co się dziwić, skoro dopiero skończyłem podstawówkę??), ale uważam, że na swój wiek mój angielski jest dosyć dobry... Przynajmniej w roku szkolnym był, ale jak się szkoła skończyła to już mi jakoś z głowy poumykało ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Buy,sell,hi,offer itp.Nie potrzeba jakiś skomplikowanych wyrażeń,no chyba,że ktoś jest Tutorem,wtedy MUSI znać porządnie Angielski.
![]() |
![]() |
#95 |
Zbanowany
![]() |
![]() ale z brazolami sie nie idzie dogadać... jeden nie umiał nic powiedzieć ale mnie zrozumiał ;/ Pytałem czy pójdzie na desert questa, on coś tam po BRazylijsku. Ja mu "you have go to the desert quest?".. a on BR. Ale znał droge lepiej niż cała nasza polska trójka. Wpakowaliśmy się w masowy spawn beholderów bo twierdziliśmy że brazol nie zna drogi... a on nas prowadził dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Maciek, to kim ty w końcu grasz, że dragi zabijasz... Przecież bartosz is off ![]() Większość mysli o nas że jesteśmy noobami, a ci bardziej rozgarnięci myślą tak tylko o tych, którzy są noobami. Oni nie mówią noob na polske, tylko na tych wybranych polaków ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]() Nie myślałam, że ktoś jeszcze odkopie ten temat... Daj sobie spokój. Wszystko, co miało być napisane na ten temat, już zostało. Pozdrawiam.
|
![]() |